New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
Ebben a meccsben benne is volt DJ idénye, gyönyörű TD passz és majd fumbli. Ismerős ez valahonnan, csak INT-tel 😊Legyen a vége is ugyanaz.... én azt kívánom. 😊
ozibozi
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Nagyon penge a Cowboys, Garrett maradj!
több mint 5 éve
Na csak meglesz PO Jerry papa meg agyvérzést kaoMég nem pszt😊
ThundersNFL
több mint 5 éve
No még sok idő van figyelni kell
több mint 5 éve
az archivra írtam hogy ott van emberek 😃 a meccsen csak jóval később jöttez esetben kabbe 😀
MrMiksa
több mint 5 éve
Na csak meglesz PO Jerry papa meg agyvérzést kao
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
az archivra írtam hogy ott van emberek 😃 a meccsen csak jóval később jött
több mint 5 éve
kurvára nem volt stream előbb nálam 😊 buffstream van csak reménykedtem???? Nagyon késik a streamemkell egy pick vagy egy fumble recovery és lesz isott van 😃😃😃
zsoeo
MrMiksa
dande
több mint 5 éve
Ebben a meccsben benne is volt DJ idénye, gyönyörű TD passz és majd fumbli. Ismerős ez valahonnan, csak INT-tel 😊
több mint 5 éve
Szkátt megint. Szép drive volt. 😀 😛Na most kell megint a D!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
hogy lehet az, h ezeknek mindig ilyen kibaszott mákjuk van ellenünk? 😊Mert más ellen nincs ti szívjátok meg 😊
Szesze
több mint 5 éve
fú most már nem kéne elbaszni 😀
több mint 5 éve
Én ezt most nem bánom, hogy beírta 😊nah ezért nem szeretek fórumozni meccs közben.. nálam még 5 perccel előrébb volt a streamkell egy pick vagy egy fumble recovery és lesz isott van 😃😃😃
zsoeo
MrMiksa
100. fumbli is megvolt idén
Szesze
több mint 5 éve
pont mutattak egy archiv felvételt 😃 beszarok és közben tényleg jön 😁😁???? Nagyon késik a streamemkell egy pick vagy egy fumble recovery és lesz isott van 😃😃😃
zsoeo
MrMiksa
dande
több mint 5 éve
qrvára, de az enyém is. 😀???? Nagyon késik a streamemkell egy pick vagy egy fumble recovery és lesz isott van 😃😃😃
zsoeo
MrMiksa
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
hogy lehet az, h ezeknek mindig ilyen kibaszott mákjuk van ellenünk? 😊
több mint 5 éve
vége a fantasy ligának cox egyből szerez vagy hetven pontot egy play alatt xD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Ebből kéne most egy 10 perces drive. 😀 😀 😀 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
igeeeen
több mint 5 éve
nah ezért nem szeretek fórumozni meccs közben.. nálam még 5 perccel előrébb volt a streamkell egy pick vagy egy fumble recovery és lesz isott van 😃😃😃
zsoeo
MrMiksa
100. fumbli is megvolt idén
több mint 5 éve
???? Nagyon késik a streamemkell egy pick vagy egy fumble recovery és lesz isott van 😃😃😃
zsoeo
MrMiksa
több mint 5 éve
kell egy pick vagy egy fumble recovery és lesz isÚgy legyen 😊
zsoeo