NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 515
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
hádde Foles jobb mint mancichip lennék behúznám mint a szart.mondjuk az nem baj ha lecsúszik hozzánk manzieleaglesmcnabbGM-ben úgy behúztam volna, mint a sicc 😀mustaine
Folest meg eladnám amíg még van értéke 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Nekem eddig tetszik, már olyan szempontból, hogy még mindenki bent van, aki 1 körben jó lenne a Steelersnek. 😊
több mint 10 éve
Kedves Detroit Lions.....remélem visszakapjátok Millent GM-nek.lotus86?
Én nem vagyok kiborulva a pick miatt.
Mély a CB class, célpont meg kell Mattnek.
Ennyiből csak eltalál egyet.
több mint 10 éve
jön még jövőre Winston meg Mariota a draftra! 😉chip lennék behúznám mint a szart.mondjuk az nem baj ha lecsúszik hozzánk manzieleaglesmcnabbGM-ben úgy behúztam volna, mint a sicc 😀mustaine
Folest meg eladnám amíg még van értéke 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Egyébként a pick hallatán tipikusan az jutott eszembe, hogy a Lions került megint a fasz rossz oldalára. Egyik WR sem esett, akit akartak, Gilbertért is bementek eléjük, Barrt is vitték, maradt a safety meg a TE, amiről pletykáltak, de ez nem igazi need.Stezolb
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Titans elviszi Mosleyt, de kibnézem belőlük a Manci picket is.
több mint 10 éve
Nem tudom hova rakni ezt a picket, pláne, hogy a class legjobb TE-e Logan Thomas 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Egyébként a pick hallatán tipikusan az jutott eszembe, hogy a Lions került megint a fasz rossz oldalára. Egyik WR sem esett, akit akartak, Gilbertért is bementek eléjük, Barrt is vitték, maradt a safety meg a TE, amiről pletykáltak, de ez nem igazi need.Stezjobb a TE pick mint a wr. minek az neki CJ és Tate mellé?
3.körben tökre ráér.
több mint 10 éve
chip lennék behúznám mint a szart.mondjuk az nem baj ha lecsúszik hozzánk manzieleaglesmcnabbGM-ben úgy behúztam volna, mint a sicc 😀mustaine
Folest meg eladnám amíg még van értéke 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Egyébként a pick hallatán tipikusan az jutott eszembe, hogy a Lions került megint a fasz rossz oldalára. Egyik WR sem esett, akit akartak, Gilbertért is bementek eléjük, Barrt is vitték, maradt a safety meg a TE, amiről pletykáltak, de ez nem igazi need.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ebron? 😀 pettigrew most kapott új szerződést... 😀peachDual TE, hadd szopjunk a Wembleyben 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
G0007
463
na most egy teddy vagy dzsáni
több mint 10 éve
Kedves Detroit Lions.....remélem visszakapjátok Millent GM-nek.
több mint 10 éve
Scheffler nincs nálunk október óta
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
fiúk, azért tökösebb reagálásokat rakhatnátok. :/bowl.hu-s közvettésre gondolok
több mint 10 éve
atyagatya... na nekem ez a pick meredekMadden reklám meg szépen beékelve
több mint 10 éve
Ennyit a Giants TE szükségéről én oda gondoltam volna őt.
több mint 10 éve
mondjuk az nem baj ha lecsúszik hozzánk manzieleaglesmcnabbGM-ben úgy behúztam volna, mint a sicc 😀
több mint 10 éve
szep pick, tetszik...
több mint 10 éve
vegyél lottótLions Dennard?mustaineEbron 😀Stez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
kellett, mint egy falat kenyér
több mint 10 éve
mondjuk az nem baj ha lecsúszik hozzánk manzieleaglesmcnabbpláne, ha nem húzzuk be 😀