NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 501
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
ez sem rossz, legalább nem DT v OT 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
ki fog dobálni neki ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
munoz
1 213
Coleman jobban illik Hue rendszerébe, mint Treadwell. Logikus választás
több mint 8 éve
A Raiders pickje egyre jobban tetszik 😊Én második körre vártam őt, de így is jó. Félő volt hogy valaki behúzza addig és nekünk kellett egy igazi SS.
tenorx
több mint 8 éve
Nem túl boldog 😊RG fog dobalni neki😊
dande
hogy ne orulne!
több mint 8 éve
Treadwellnek jobban örültem volna, Colemant picit túlértékeltnek tartom de legalább normális pick baszki
több mint 8 éve
Nem túl boldog 😊csodálod? 😀
dande
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Nem túl boldog 😊
több mint 8 éve
A Raiders pickje egyre jobban tetszik 😊
több mint 8 éve
Kellett egy speedster, baylor alumni btw...😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
Coleman 😊
több mint 8 éve
Coleman
több mint 8 éve
És nincs trade. Ahhhh
több mint 8 éve
Treadwell
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Sherman
78
lynch
több mint 8 éve
picit reach, de lehet nem volt trade partner...korrekteltem, szerintem lejebb lehetett volna tradelni érte. azt ki tudja lehet ő lesz a kövi Charles Woodson, most egy fasz voltamhahahahaha ez mi?höri elmagyarázta. legjobb S. sérült volt ha nem lett volna, nem röhögnél hanem szomorkodnál
Heisman Trophy
braxa88
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Puntert s Kickert sem választottak még 😀 Ricsi nemcsak Tet s WrtCak Cassel választana első körben kickert, erre még Ricsi sem gondol 😀
dande
Szerkesztette: KoporShow
több mint 8 éve
JustoVillar
625
Jogos, teljesen el is felejtettem, ráadásul helyi gyerek, csalogató 😀Dekker says helloMár nem nagyon van OT aki elérhető 😀Lynch, Treadwell, Jack 15-re? Nem rossz opciók 😊jaja most akartam mondani 😊 Jöjjön akinek jönnie kell
Joey Tribbiani
(Csak ne OT könyörgöm)
Drip
JustoVillar
Drip
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 8 éve
Puntert s Kickert sem választottak még 😀 Ricsi nemcsak Tet s WrtÉs kickert akár vihetnek is idén az 1. körben is. 😊
dande
több mint 8 éve
Akkor Jack sérülése súlyosabb mint Joseph-é, mivel még mi sem vállaltuk be..mai cikkben Jack elismerte, hogy microfracture surgeryr-e lehet szuksege a terdeben...lehet ezert
Bruce
több mint 8 éve
Puntert s Kickert sem vákasztottak még 😀 Ricsi nemcsak Tet s Wrtlond snappert sem 😊
dande
több mint 8 éve
Joseph jó pick szerintem, ha nem lenne WR hiány nálunk, akár még Vikings mezben is elnéztem volna, de mi ráérünk safety pickre 2-3. körben is.
több mint 8 éve
korrekteltem, szerintem lejebb lehetett volna tradelni érte. azt ki tudja lehet ő lesz a kövi Charles Woodson, most egy fasz voltamhahahahaha ez mi?höri elmagyarázta. legjobb S. sérült volt ha nem lett volna, nem röhögnél hanem szomorkodnál
Heisman Trophy
braxa88
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz