NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 604
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Félreértetted.Engem hidegen hagy Metcalf. Szerintem suta és merev. Én Hockensont vagy Bosat szeretném.Valaki meghackelte Sobrit. Már nem hisz Coughlinban! Mi jön ezek után Kiábrándulás a NERből és Trumpból? Megtagadja Tebowt? 😮
De ez a Jax. Nem számít mit akarsz.
Sobri Jóska
Szóval azt mondod, hogy ez a gif tényeket mond? 😊
twitter.com/slotfade/status/1121550621973282816
iktriad
Az nem számít te mit akarsz.
több mint 5 éve
na gyerünk...Zion Williamson, aztán haladjunk továbbVontae Mack no matter what!
Klaci79
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
na gyerünk...Zion Williamson, aztán haladjunk továbbJó de hova? Suns? Knicks?
Klaci79
több mint 5 éve
Ha a Cards tényleg viszi Murrayt, komolyan marhák....Kingsbury ide vagy oda.Rosen szar volt, de a fal előtte meg hótszar 😀
Jövőre lesz fal valamennyire, adjanak még neki időt....pláne,hogy felcseréltek érte 😀
Hameg szar lesz és megint 1/1 lesznek, akkor jövőre ott lesz Tua T. 1/1-re a Bamából.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
na gyerünk...Zion Williamson, aztán haladjunk tovább
több mint 5 éve
Nem hiszem, o nem papirlaprol draftol. xDengem utánoz, szóval csak a legjobb lehetBallard (sajnos) sokkal okosabb GM ennél. 😊Metcalf 1/26 lesz, mondtam. Colts viszi.Inkabb csereljen fel a Ravens, aztan a lenyeg, nehogy AJ Brownt kivigye.Vigye csak, addig sem Metcalfet 😀
Stez
Wyatt
Stez
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Annyira nem orulnek neki a helyedben, a legjobb esetben is harmadik szamu celpont lesz, Luck nem tomi annyira labdakkal a masodik szamu elkapoit, de egyebkent fitnek fit lenne Reich rendszerebe, nem is lepne meg a draftolasa, o lenne a mi Jefferynk. Orulni mondjuk nem orulnek neki, de annyira rohadtul ideges sem lennek. Viszont Ballard mindig a potencialt nezi, ugyhogy ha elerheto lesz, szerintem eselyes, hogy elviszi.Az is jóMetcalf 1/26 lesz, mondtam. Colts viszi.Inkabb csereljen fel a Ravens, aztan a lenyeg, nehogy AJ Brownt kivigye.Vigye csak, addig sem Metcalfet 😀
Stez
Wyatt
Stez
Wyatt
több mint 5 éve
braxa88
12 534
sporttvseknek sok idejük lesz felvezetőre 😀
több mint 5 éve
engem utánoz, szóval csak a legjobb lehetBallard (sajnos) sokkal okosabb GM ennél. 😊Metcalf 1/26 lesz, mondtam. Colts viszi.Inkabb csereljen fel a Ravens, aztan a lenyeg, nehogy AJ Brownt kivigye.Vigye csak, addig sem Metcalfet 😀
Stez
Wyatt
Stez
iktriad
több mint 5 éve
Ballard (sajnos) sokkal okosabb GM ennél. 😊Metcalf 1/26 lesz, mondtam. Colts viszi.Inkabb csereljen fel a Ravens, aztan a lenyeg, nehogy AJ Brownt kivigye.Vigye csak, addig sem Metcalfet 😀
Stez
Wyatt
Stez
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az is jóMetcalf 1/26 lesz, mondtam. Colts viszi.Inkabb csereljen fel a Ravens, aztan a lenyeg, nehogy AJ Brownt kivigye.Vigye csak, addig sem Metcalfet 😀
Stez
Wyatt
Stez
több mint 5 éve
Engem hidegen hagy Metcalf. Szerintem suta és merev. Én Hockensont vagy Bosat szeretném.Valaki meghackelte Sobrit. Már nem hisz Coughlinban! Mi jön ezek után? Kiábrándulás a NERből és Trumpból? Megtagadja Tebowt? 😮
Sobri Jóska
Szóval azt mondod, hogy ez a gif tényeket mond? 😊
twitter.com/slotfade/status/1121550621973282816
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Metcalf 1/26 lesz, mondtam. Colts viszi.Inkabb csereljen fel a Ravens, aztan a lenyeg, nehogy AJ Brownt kivigye.Vigye csak, addig sem Metcalfet 😀
Stez
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Inkabb csereljen fel a Ravens, aztan a lenyeg, nehogy AJ Brownt kivigye.Vigye csak, addig sem Metcalfet 😀
Stez
több mint 5 éve
Hill majd alair szezon elott a Brownshoz/Redskinshez oszt jonapot
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Inkabb csereljen fel a Ravens, aztan a lenyeg, nehogy AJ Brownt kivigye.
több mint 5 éve
Sport tv-n ki lrdz Ricsi mellett?Márk és Zoli.
Chargers LT
Hello Giants fanok!
twitter.com/AdamStites_/status/1121532697728495617
több mint 5 éve
Úgy legyen 😀Na minnyá viszik elsőre a bustot 😊akkor remélem a raiders felcserél
Chargers LT
Löfli
több mint 5 éve
Sport tv-n ki lrdz Ricsi mellett?
több mint 5 éve
Na minnyá viszik elsőre a bustot 😊akkor remélem a raiders felcserél
Chargers LT
több mint 5 éve
Na minnyá viszik elsőre a bustot 😊
több mint 5 éve
Hopp közben nagyon úgy tűnik, hogy C Long visszavonul 😕
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
azt nem tudom...de efelett a leányzó felett nehezen térek napirendre....szép és nyilván okos...hú de veszélyessafe pick, nem lest bustAhogy nézem a twitterét, idén Bryce Love, a Stanford CB az ő ügyfele.
Stez
Tessék itt van még egy kép róla.
Én egy pff-es közvetítést nézek....nem tudom adják e majd rendesen a draftotEbben is benne lesz Buday Zoli?
youtu.be/YYOinpWDeHc
Klaci79
iktriad
több mint 5 éve
Engem hidegen hagy Metcalf. Szerintem suta és merev. Én Hockensont vagy Bosat szeretném.Te meg azzal, hogy ez a vágyálmod nem fog megtörténni. 😉Rendben, de azért B-tervként kezdj pozitívan hozzáállni ha mégis visszük.Szerintem ma 2 játékost is viszünk a következő órákban(lehet egy collegeból - | Alabama | ), de egyiket se az Ole Missről...Ahogy mi se Metcalfot. Kezdd el az elfogadást, hogy 3 órakor már ne érjen váratlanul.Szerintem nem ússzátok meg a QB draftot 1/4-re. Carr érte, kiváló ügynök volt.mock top10-re: Murray (Cardinals), Bosa (Niners), Oliver (Jets), Haskins (Raiders), Williams (Bucs), Allen (Giants), Jonah Williams (Jax), Lock (Redskins trade), Jawaan Taylor (Falcons trade), White (Broncos)megaf@szom 😀
Cruyffista
Pari
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
iktriad