NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 593
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
jobban orulnek aktfotonak. nem Bryce Love-rol, hanem a csajrolsafe pick, nem lest bustAhogy nézem a twitterét, idén Bryce Love, a Stanford CB az ő ügyfele.
Stez
Tessék itt van még 2 kép róla.
www.instagram.com/p/BtZlaD9n9ae/
Én egy pff-es közvetítést nézek....nem tudom adják e majd rendesen a draftotEbben is benne lesz Buday Zoli?
youtu.be/YYOinpWDeHc
Klaci79
iktriad
több mint 5 éve
safe pick, nem lest bustAhogy nézem a twitterét, idén Bryce Love, a Stanford CB az ő ügyfele.
Stez
Tessék itt van még 2 kép róla.
Én egy pff-es közvetítést nézek....nem tudom adják e majd rendesen a draftotEbben is benne lesz Buday Zoli?
youtu.be/YYOinpWDeHc
Klaci79
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Érdekes ez a leesős bizbasz, szerintem sok csapatnak van ilyen fala prospectekből, és évek óta azt húzzák, akikhez beesik a korong.
több mint 5 éve
nem hallgattam bele az anyagba, de amugy mivel a nojevel beszelget, igy a csaj biztosan tudott rola, hogy felvetel keszul, nagy lehet a szerelem, ha a gyereke apjat a dutyi szelere sodorja ahelyett, hogy segit elmeszelni a dolgot, sokmillahoz segitve ezzel a parjatazt láttam, de ugye az nem újdonság...max érdekes, hogy pont ma este jött ki...bár a nagy figyelem az nfl felé ilyenkor plusz pénz a nyilvánosságra hozónakIdén semmi füvezős/verekedős videó valamelyik újoncról? Ez már most uncsi...hát újoncról nincs ,de hilles van
Klaci79
Sixo
Klaci79
sokatmondo, hogy milyen terror lehet ott
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
jogos, egy jager vörösbor kombót ki nem hagynékÉs nem csókolgatnád utána boldogan a hátsóját!?de ez is szarik 😕Vele kiegyeznek az elso korben.Most néztem, hogy JuJunak és Barkleynek egészen pöpec ügynökhölgye van...Nojsz. Ez a Jay Z tudja, kiket kell leigazolni (Roc Nation alkalmazott a hölgy - Kim Miale a becses neve)
Tekerném 🤩🤩🤩
ThundersNFL
iktriad
Stez
ozibozi
Klaci79
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Én egy pff-es közvetítést nézek....nem tudom adják e majd rendesen a draftot youtu.be/YYOinpWDeHc
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
azt láttam, de ugye az nem újdonság...max érdekes, hogy pont ma este jött ki...bár a nagy figyelem az nfl felé ilyenkor plusz pénz a nyilvánosságra hozónakIdén semmi füvezős/verekedős videó valamelyik újoncról? Ez már most uncsi...hát újoncról nincs ,de hilles van
Klaci79
Sixo
több mint 5 éve
ervinator
1 700
Valakinek van esetleg stream linkje?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
És nem csókolgatnád utána boldogan a hátsóját!?de ez is szarik 😕Vele kiegyeznek az elso korben.Most néztem, hogy JuJunak és Barkleynek egészen pöpec ügynökhölgye van...Nojsz. Ez a Jay Z tudja, kiket kell leigazolni (Roc Nation alkalmazott a hölgy - Kim Miale a becses neve)
Tekerném 🤩🤩🤩
ThundersNFL
iktriad
Stez
ozibozi
több mint 5 éve
Idén semmi füvezős/verekedős videó valamelyik újoncról? Ez már most uncsi...hát újoncról nincs ,de hilles van
Klaci79
több mint 5 éve
safe pick, nem lest bustde ez is szarik 😕Vele kiegyeznek az elso korben.Most néztem, hogy JuJunak és Barkleynek egészen pöpec ügynökhölgye van...Nojsz. Ez a Jay Z tudja, kiket kell leigazolni (Roc Nation alkalmazott a hölgy - Kim Miale a becses neve)
Tekerném 🤩🤩🤩
ThundersNFL
iktriad
Stez
ozibozi
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Idén semmi füvezős/verekedős videó valamelyik újoncról? Ez már most uncsi...
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
de ez is szarik 😕Vele kiegyeznek az elso korben.Most néztem, hogy JuJunak és Barkleynek egészen pöpec ügynökhölgye van...Nojsz. Ez a Jay Z tudja, kiket kell leigazolni (Roc Nation alkalmazott a hölgy - Kim Miale a becses neve)
Tekerném 🤩🤩🤩
ThundersNFL
iktriad
Stez
több mint 5 éve
hát twitteld el nekiNeki nincs twittere, de #nflhu-s hashtaggelt csiripeltem róla az imént. Hátha Galuska/Márk/Zoli eljuttatja hozzá a hírt.
Sixo
több mint 5 éve
Vele kiegyeznek az elso korben.Most néztem, hogy JuJunak és Barkleynek egészen pöpec ügynökhölgye van...Nojsz. Ez a Jay Z tudja, kiket kell leigazolni (Roc Nation alkalmazott a hölgy - Kim Miale a becses neve)
Tekerném 🤩🤩🤩
ThundersNFL
iktriad
több mint 5 éve
Most néztem, hogy JuJunak és Barkleynek egészen pöpec ügynökhölgye van...Nojsz. Ez a Jay Z tudja, kiket kell leigazolni (Roc Nation alkalmazott a hölgy - Kim Miale a becses neve)
Tekerném 🤩🤩🤩
ThundersNFL
több mint 5 éve
hát twitteld el nekiInkább Szalacsi.itt már mindenki petőfi sándorCsak ano vagy ANÁLEgyébként most megy a Mátrix a Viasat3mon, csak szólok 😉Nincs kanál.
dande
iktriad
ThundersNFL
Sixo
Remélem kezdésig eljut.Eljutott már hozzá is a sztori ?Lol egyre szebb ez a Hill sztori amint egyre több részlet lát napvilágot abból az üzenetből.Eljinxeltem, amikor azt írtam, hogy Ricsinek így nyugodt hajnala lesz, mert nincs a Chiefsnek 1. körös pickje.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Inkább Szalacsi.itt már mindenki petőfi sándorCsak ano vagy ANÁLEgyébként most megy a Mátrix a Viasat3mon, csak szólok 😉Nincs kanál.
dande
iktriad
ThundersNFL
Sixo
Remélem kezdésig eljut.Eljutott már hozzá is a sztori ?Lol egyre szebb ez a Hill sztori amint egyre több részlet lát napvilágot abból az üzenetből.Eljinxeltem, amikor azt írtam, hogy Ricsinek így nyugodt hajnala lesz, mert nincs a Chiefsnek 1. körös pickje.
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
De rohadt hosszú lesz még ez a fél óra ennyi értelem mellettEs mar azt is tudom, hogy a kovetkezo evekben hova szanjam a tolem szarmazo ertelmet. XD
Wyatt
több mint 5 éve
De rohadt hosszú lesz még ez a fél óra ennyi értelem mellettÉn megyek szunyálni 😛😁
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Most néztem, hogy JuJunak és Barkleynek egészen pöpec ügynökhölgye van...Tekerném 🤩🤩🤩
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
itt már mindenki petőfi sándorCsak ano vagy ANÁLEgyébként most megy a Mátrix a Viasat3mon, csak szólok 😉Nincs kanál.
dande
iktriad
ThundersNFL