NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Mindjárt jövünk! 😂
több mint 4 éve
nnntm
932
mivel sok Auburn meccset néztem tavaly is, ezért totálisan adom amúgy ezt a picket 😀Nekem is tetszik
shawnka
több mint 4 éve
egy baun pickkel lehetne javítani a tegnapit...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
nekem az jó, de a YT nagyon szaggatottcrackstreams.ga/nfl-streams/1/Nekem az is akad.
Már linkelte valaki, ez 1x sem akadt még meg nálam
shagi0206
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
mivel sok Auburn meccset néztem tavaly is, ezért totálisan adom amúgy ezt a picket 😀De te alapból War Eagle (is) vagy. Ez nálad alap.
shawnka
több mint 4 éve
Toto21
5 953
Seahawks pass rush vagy Jones? Van eszük vajon?
több mint 4 éve
my badMármint Cruyffistára... Ő spoilerezett már kétszerszerintem baggio-ék peterk-ra gondoltaktartsd tiszteletben azokat akik nem ott nézik?faszán jön minden gamepasson mit variáljakwww.espn.com/nfl/draft/liveNE SPOILEREZZETEK, CSAK HA MÁR A YOUTUBE LINKEN IS MEGVOLT A BEJELENTÉSnézzek két streamet? v ezt a gyakorlatban h kell elképzelni? csak kérdezem
r.baggio
briareos
itt kb akkor jön ki a pick
Negritis
briareos
Negritis
Löfli
Chargers LT
több mint 4 éve
Toto21
5 953
Az 50- el meg behúzza Frommot vagy valami kickert ez a nyomorult. Lehet a kislánya kattintást az egérrel...inkább kérje kölcsönt BB kutyáját, az is jobb lenne, mint ő
Tomcsik
több mint 4 éve
crackstreams.ga/nfl-streams/1/Nekem az is akad.
shagi0206
több mint 4 éve
Mármint Cruyffistára... Ő spoilerezett már kétszerszerintem baggio-ék peterk-ra gondoltaktartsd tiszteletben azokat akik nem ott nézik?faszán jön minden gamepasson mit variáljakwww.espn.com/nfl/draft/liveNE SPOILEREZZETEK, CSAK HA MÁR A YOUTUBE LINKEN IS MEGVOLT A BEJELENTÉSnézzek két streamet? v ezt a gyakorlatban h kell elképzelni? csak kérdezem
r.baggio
briareos
Negritis
briareos
Negritis
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
nem kifakadtam bmeg, hanem miután jj FULL capslockban hőbörgött gondoltam megkérdezem h mégis mi az elvárás, azokkal szemben akik nem vmi tutiingyenes csak néha szakadozó zugstreamen nézik.nem én fakadtam ki, így nem fogom én mutatniakkor mutasd már meg hol spoilereztem plstartsd tiszteletben azokat akik nem ott nézik?faszán jön minden gamepasson mit variáljakwww.espn.com/nfl/draft/liveNE SPOILEREZZETEK, CSAK HA MÁR A YOUTUBE LINKEN IS MEGVOLT A BEJELENTÉSnézzek két streamet? v ezt a gyakorlatban h kell elképzelni? csak kérdezem
r.baggio
briareos
Negritis
briareos
Negritis
briareos
meg engem kevésbé zavar, de vannak akiket igen
Negritis
több mint 4 éve
Rám? Mit spojlereztem?szerintem baggio-ék peterk-ra gondoltaktartsd tiszteletben azokat akik nem ott nézik?faszán jön minden gamepasson mit variáljakwww.espn.com/nfl/draft/liveNE SPOILEREZZETEK, CSAK HA MÁR A YOUTUBE LINKEN IS MEGVOLT A BEJELENTÉSnézzek két streamet? v ezt a gyakorlatban h kell elképzelni? csak kérdezem
r.baggio
briareos
Negritis
briareos
Negritis
Löfli
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
mivel sok Auburn meccset néztem tavaly is, ezért totálisan adom amúgy ezt a picket 😀
több mint 4 éve
feljött a Seahawks a Jets helyéremost jön az a pick - idézem a topicot - "amivel elhitetik, hogy még menthető a draft, hogy utána csak még jobban fájjon" 😀
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Toto21
5 953
Chinn vagy Fulton sokkal jobb lett volna szerény véleményem szerintAha, csak 1 labda van összesen 😉KJ Hamler minek? Amikor a DB romokban?többet adni, mint kapni, ennyi
Toto21
JSanyo
Idióta pick volt WRt vinni
Chargers LT
több mint 4 éve
shagi0206
10 939
hát én Bowdent a topkategória közelébe se tenném. Egy ilyen 3. körös játékos, maximum.Akkor Mims és Claypool az elit mély WR-class utolsó két olyan játékosa, akit topkategóriába soroltak. 46. picknél járunk.Tyler Johnson! Lynn Bowden!
Cruyffista
r.baggio
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
Az 50- el meg behúzza Frommot vagy valami kickert ez a nyomorult. Lehet a kislánya kattintást az egérrel...
több mint 4 éve
ez kb az hogy a mostani WR-ek ennyit érnek Suttonon kívül (sajnos)Aha, csak 1 labda van összesen 😉KJ Hamler minek? Amikor a DB romokban?többet adni, mint kapni, ennyi
Toto21
JSanyo
Chargers LT
én sem örülök neki, de ha akartunk még 1 WR-t a drafton akkor a rush miatt kellett ez
több mint 4 éve
feljött a Seahawks a Jets helyére
több mint 4 éve
Szivacs
176
wannaba börtönlakó Fulton itt már jó érték bárkinek( 2-3 éve lesz a ligában)
több mint 4 éve
Akkor Mims és Claypool az elit mély WR-class utolsó két olyan játékosa, akit topkategóriába soroltak. 46. picknél járunk.Tyler Johnson! Lynn Bowden!
Cruyffista
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Aha, csak 1 labda van összesen 😉KJ Hamler minek? Amikor a DB romokban?többet adni, mint kapni, ennyi
Toto21
JSanyo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
crackstreams.ga/nfl-streams/1/Ja csak ez fél perccel hátrébb jár kb.
shagi0206
több mint 4 éve
nem én fakadtam ki, így nem fogom én mutatniakkor mutasd már meg hol spoilereztem plstartsd tiszteletben azokat akik nem ott nézik?faszán jön minden gamepasson mit variáljakwww.espn.com/nfl/draft/liveNE SPOILEREZZETEK, CSAK HA MÁR A YOUTUBE LINKEN IS MEGVOLT A BEJELENTÉSnézzek két streamet? v ezt a gyakorlatban h kell elképzelni? csak kérdezem
r.baggio
briareos
Negritis
briareos
Negritis
briareos
meg engem kevésbé zavar, de vannak akiket igen
több mint 4 éve
shagi0206
10 939
crackstreams.ga/nfl-streams/1/Már linkelte valaki, ez 1x sem akadt még meg nálam