NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Toto21
5 953
szerintem is jó ez. kellet elkapó hozzátok. Futót meg később is húzhattokAjj ne már faszom.jó ez, magas
tenorx
briareos
több mint 4 éve
Így, van, csak előbb kiválasztják azokat, akik nem csak a játék egyik aspektusában alkalmasak. Kivéve Seahawks.Még jó hogy erőből és/vagy technikából nem lehet megélni NFL-ben, csak sebességből...Epenesa nagyon csúszik, kíváncsi vagyok miért.úgy fordul mint a titanic és olyan gyors, mint én?
tenorx
gabokocka
Igor
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
elbasztam 😕Elway : How much WR shall we draft for you?Elway : How much WR shall we draft for you?
Lock : All of them
Heisman Trophy
Lock : Yes
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kampman
28 323
Elway : How much WR shall we draft for you?Elway : How much WR shall we draft for you?
Lock : All of them
Heisman Trophy
Lock : Yes
több mint 4 éve
Maka ennek most nem örül. Ő nekünk akarta Claypoolt.
több mint 4 éve
Antonius
1 700
huh...Epenese vagy Fulton most már bentmarad, mire mi jövünk. Már csak ki kéne húzni az egyiket
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
nem kell fordulnia a titanicnak ha szétbassza a jéghegyetEpenesa nagyon csúszik, kíváncsi vagyok miért.úgy fordul mint a titanic és olyan gyors, mint én?
tenorx
gabokocka
több mint 4 éve
Ano embere 1 körrel hamarabb, nice
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Melyik link baggio?crackstreams.ga/nfl-streams/1/
ThundersNFL
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Szemét NFL alkalmazás bedobta h ki jön! 😂
több mint 4 éve
Melyik link baggio?héé lehet h néha furcsa a stilusa de keményen dolgozik, nem link
ThundersNFL
több mint 4 éve
Toto21
5 953
sajnos jó pick a vasasnál
több mint 4 éve
Vmi 300+ boardot dolgoztak egybeott van hulké a fejlécben
twitter.com/ArifHasanNFL/status/1253841155051196418?s=19
Borbinho
drive.google.com/file/d/16GsrcLfFqFrg1HSnP7MPK1sZlapJKwHf/view
Hunt a 78., alatta csak Brooks és Taylor van a 90. és a 97. helyen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ajj ne már faszom.
több mint 4 éve
mike tomlin pont olyan fejet vágott mint aki going trough something 😀add to basket, add to basket
több mint 4 éve
Elway : How much WR shall we draft for you?Lock : All of them
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Vmi 300+ boardot dolgoztak egybetwitter.com/MattHarmon_BYB/status/1253527501554384896
twitter.com/ArifHasanNFL/status/1253841155051196418?s=19
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Melyik link baggio?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Légyszi ne mutassátok Hurts-öt, mert felkötöm magam.
több mint 4 éve
Vmi 300+ boardot dolgoztak egybetwitter.com/ArifHasanNFL/status/1253841155051196418?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
www.dubsstreamz.com/watch/sports/live/nfl/nfl1.htmlEz kb 5 másodperccel van a másik nem YT stream előtt.
Tony Adams
több mint 4 éve
Még jó hogy erőből és/vagy technikából nem lehet megélni NFL-ben, csak sebességből...Epenesa nagyon csúszik, kíváncsi vagyok miért.úgy fordul mint a titanic és olyan gyors, mint én?
tenorx
gabokocka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
akkor nálam Steleers pick is in, remélem másnál is
---