NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
az hogy 2 pickenként reklám teljesen kinyírta a flowtAkkor köszi a halakat, nekem bejött a gyorsabb választásKb nézhetetlen lett tőle a main broadcast sajnos
dande2
Wester
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Seahawks futó, vagy kiviszik McCoyt hogy baszó legyen 1.5 év múlva?
zacknorb
Akkor köszi a halakat, nekem bejött a gyorsabb választásholnap már csak 7 perc aztán 5
dande2
2 napja
hestegcsapatépítésLargest RB contracts in the NFL:
— Onyx (@OnyxOdds) April 24, 2026
$51M - Jeremiyah Love (0 NFL carries)
$48M - Travis Etienne (897 NFL carries)
$48M - Josh Jacobs (1840 NFL carries)
$46M - James Cook (842 NFL carries)
$43.1M - Kenneth Walker (821 NFL carries) pic.twitter.com/cukHwEk1o8

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
Akkor köszi a halakat, nekem bejött a gyorsabb választásKb nézhetetlen lett tőle a main broadcast sajnos
dande2
Lesz ez még így se!
2 napja
FaulkSaleh megkapja az EDGE-jét
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
2 napja
Akkor köszi a halakat, nekem bejött a gyorsabb választás
2 napja
Seahawks futó, vagy kiviszik McCoyt hogy baszó legyen 1.5 év múlva?
Poloska vagyok.
2 napja
Faulk
2 napja
Cooper tud kint is játszani azértCooper lesz a slot, nagyon máshova Sadiqot nem tudod mozgatni.Mason Taylor nyaka ennyire para? Vagy mi a terv?Sadiq nem a tradicionális TE, simán elférnek egymás mellett
labo7
Wester
labo7
Lesz ez még így se!
2 napja
1. éve után cseréltem Staffordért GM-ben. Nem bír a cukrával.Mason Taylor nyaka ennyire para? Vagy mi a terv?Wilson és Cooper a 2 elkapó és 2 TE
labo7
Te bíznál AD Mitchellben?
zacknorb
2 napja
Am Billsnek ez okos, így, hogy a LB-k esnek
Poloska vagyok.
2 napja
közel azonos misery szinten szabad nem ? 😀2022 után a Jets megint 3 első körössel ... Milyen faszán megfordult a franchise sorsaSzegény Jets fanok, amikor már a Browns fanok röhögnek rajtad 😀😀😀
Drip
tenorx
Drip
2 napja
Cooper lesz a slot, nagyon máshova Sadiqot nem tudod mozgatni.Mason Taylor nyaka ennyire para? Vagy mi a terv?Sadiq nem a tradicionális TE, simán elférnek egymás mellett
labo7
Wester
2 napja
bills se választ az első körben 😀titans is back
2 napja
Tennessee traded back into the first round to Buffalo’s pick at No. 31.Bills 3szor cserélt hátra?
Poloska vagyok.
2 napja
Nem mi ezt elodáztuk jövőre, idén Geno-é a pályasztem sincs értelmes opció, de 5. éves opció miatt aszittem rámennekcooper, hoppá aszittem QBKi? Őszintén?
Negritis, a vajda
zacknorb
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
2 napja
Mason Taylor nyaka ennyire para? Vagy mi a terv?Sadiq nem a tradicionális TE, simán elférnek egymás mellett
labo7
Lesz ez még így se!
2 napja
sztem sincs értelmes opció, de 5. éves opció miatt aszittem rámennekcooper, hoppá aszittem QBKi? Őszintén?
Negritis, a vajda
zacknorb
2 napja
Mason Taylor nyaka ennyire para? Vagy mi a terv?Wilson és Cooper a 2 elkapó és 2 TE
labo7
Te bíznál AD Mitchellben?
Poloska vagyok.
2 napja
CSak nehogy ne jusson.Ennyi célpont, de kinek?Jövőévi QB-nak
Sixo
Wester
2 napja
közel azonos misery szinten szabad nem ? 😀2022 után a Jets megint 3 első körössel ... Milyen faszán megfordult a franchise sorsaSzegény Jets fanok, amikor már a Browns fanok röhögnek rajtad 😀😀😀
Drip
tenorx
2 napja
cooper, hoppá aszittem QBKi? Őszintén?
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
2 napja
Mason Taylor nyaka ennyire para? Vagy mi a terv?
2 napja
cooper, hoppá aszittem QB