NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
1 napja
Houston receiver No. 36 and 117.Las Vegas receives No. 38 and 91.
Poloska vagyok.
1 napja
Nem most kell nyerni ott, ha akarnátok se tudnátok. De meglesz minden jövőre csak QB kell.mondjuk jövőre lesz is qb top5-ben, szóval nem bánom 😊Bisontis nem rossz választás.Rámentek a futó rekordra is a TE után. Aztán lehet pickelni megint top5-ben jövőre.
shagi0206
labo7
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 napja
Hiányzott már ugyanez a kurva 10 darab reklám
1 napja
gyanítom Bisontist húztunk volna, mivel kiment, ezért trade down
built for this shit
1 napja
2016-ban vagyunk? durva cigi volt srácok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
mondjuk jövőre lesz is qb top5-ben, szóval nem bánom 😊Bisontis nem rossz választás.Rámentek a futó rekordra is a TE után. Aztán lehet pickelni megint top5-ben jövőre.
shagi0206
labo7
1 napja
megint van a színpad közelében valami c kategóriás zenekar, aki mások számait játssza szarulaz mindig van
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
A bácsi felolvasta, hogy 2016ban vagyunk?
1 napja
Ezzel nem számoltam 😅Lynch tanult belole, hogy SF-ben mindig van ket elkapo IR-en, ketto epp valamiert durcizik, rajtuk kivul kell meg negy. 🤣3.-ban is bent lett volna, plusz fullon vannak WR posztonEz mi a fasz?Kellett egy uj Deboo
KeyG
Stez
KeyG
Stez
We are just the Ravens!
1 napja
megint van a színpad közelében valami c kategóriás zenekar, aki mások számait játssza szarul
1 napja
Kíváncsi vagyok Khan felfog-e mozogniFor who?
tenorx
We are just the Ravens!
1 napja
Lynch tanult belole, hogy SF-ben mindig van ket elkapo IR-en, ketto epp valamiert durcizik, rajtuk kivul kell meg negy. 🤣3.-ban is bent lett volna, plusz fullon vannak WR posztonEz mi a fasz?Kellett egy uj Deboo
KeyG
Stez
KeyG
1 napja
Kíváncsi vagyok Khan felfog-e mozogni
1 napja
Aiyukot így kezdték megint árulni xdd3.-ban is bent lett volna, plusz fullon vannak WR posztonEz mi a fasz?Kellett egy uj Deboo
KeyG
Stez
KeyG
Poloska vagyok.
1 napja
Bisontis nem rossz választás.Rámentek a futó rekordra is a TE után. Aztán lehet pickelni megint top5-ben jövőre.
shagi0206
1 napja
3.-ban is bent lett volna, plusz fullon vannak WR posztonEz mi a fasz?Kellett egy uj Deboo
KeyG
Stez
We are just the Ravens!
1 napja
Cardsnal mekkora arcok, odakuldik pickelni Connert, akinek kihuztak tegnap az utodjak, aki miatt kirakjak majd xd
1 napja
bazmeg tudtam hogy kiviszik itt előlünk valamelyik targetünket
built for this shit
1 napja
szegény Conner 😀 itt is van mikor nyugdíjazzák 😀
1 napja
akkor nemtom 😊én is ott nézemoh, bocs én a dazn alapján mondtampick is injóvan itt még 1:50 van hátra
Negritis, a vajda
petey
Negritis, a vajda
petey
1 napja
OL
1 napja
én is ott nézemoh, bocs én a dazn alapján mondtampick is injóvan itt még 1:50 van hátra
Negritis, a vajda
petey
Negritis, a vajda