NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
Lomuért jövünk akkor okjár a keksz
ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
Lomuért jövünk akkor okakkor boldog vagy 😊
ZERO_L
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Rutledge, Chris Johnson ahh ezek az én perceim
2 napja
Lomuért jövünk akkor okMcDonaldért menne ez, mekkora epic meltdown lenne
ZERO_L
Poloska vagyok.
2 napja
pats feltrade
2 napja
Lomuért jövünk akkor ok

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
Buffalo traded No. 28 to New England in return for No. 31 and 125.
Poloska vagyok.
2 napja
Nem lenne ennyi reklám kb már most vègeztünk volna 😄faszt, már 1 órája
dande2
2 napja
Nem lenne ennyi reklám kb már most vègeztünk volna 😄
2 napja
Erre a pozira miért kellett a feltarde?
Poloska vagyok.
2 napja
Kíváncsi vagyok mi volt amögött a gondolat, hogy idegesítően affektáló nőkkel reklámozzák az erectile disfunction gyógyszert.
2 napja
ezek szerint Thienemann volt az emberünkWe need that.The 49ers get picks No. 30 and 90.schefter szerint a 49ers probalja elcserelni a 27-es picket.halak fel is mentek
mate93
ZERO_L
zacknorb
labo7
Phins megkapta a 138-at
2 napja
nagyon helyesThe 49ers get picks No. 30 and 90.schefter szerint a 49ers probalja elcserelni a 27-es picket.halak fel is mentek
mate93
ZERO_L
zacknorb
2 napja
ordas reach... attól fostak hogy 49ers kiviszi?

2 napja
és nem Lomu
2 napja
We need that.The 49ers get picks No. 30 and 90.schefter szerint a 49ers probalja elcserelni a 27-es picket.halak fel is mentek
mate93
ZERO_L
zacknorb
2 napja
The 49ers get picks No. 30 and 90.schefter szerint a 49ers probalja elcserelni a 27-es picket.halak fel is mentek
mate93
ZERO_L
Poloska vagyok.
2 napja
Na, megválasztottuk MP-t, már ajánlgatják a nem és csapatátalakító műtéteket, mi lesz a kövi, Ukrajna?gyere hozzánk 😀na akkor jövünk. Thieneman pls 😀Ha Bryant után Thieneman is oda megy akkor az csak azért megy, hogy engem szomorítsanak, ennyi, más ok nem lehet rá xdd
Toto21
zacknorb
Toto21
Poloska vagyok.
2 napja
schefter szerint a 49ers probalja elcserelni a 27-es picket.halak fel is mentek
mate93

2 napja
Na és Watson labdáit elkapod? 😀Csak kapja el a labdát 😀 amúgy okés eddig a draftunk nem lett túl gondolva 😊Mind1, Shedeur annyival mellédobja, hogy esélyem sem lesz droppolni.
Drip
Sixo
2 napja
gyere hozzánk 😀na akkor jövünk. Thieneman pls 😀Ha Bryant után Thieneman is oda megy akkor az csak azért megy, hogy engem szomorítsanak, ennyi, más ok nem lehet rá xdd
Toto21
zacknorb
2 napja
Hatalmas a pánik, elvitték az embereink.
2 napja
schefter szerint a 49ers probalja elcserelni a 27-es picket.