Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 10 éve
Tök egyértelmű, hogy elkapás volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mekkora király punt volt, ezt én is megrúgom. (:
több mint 10 éve
Ryans megsérült (hamstring) visszatérése kérdéses. A következő ember Marcus Smith vagy Najee Goode.Én kiváncsi lennék Smithre 😀
mustaine
több mint 10 éve
Csalódtam Sanyiban, hogy nem mondja Urlachert, mint akivel elit lenne az Eagles-DŐt nem adná, miatta ilyen jó idén a Bears D.
Stez
több mint 10 éve
Na ez gazvolt
több mint 10 éve
Eli bazmeg te teljesen hülye vagy?!
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Csalódtam Sanyiban, hogy nem mondja Urlachert, mint akivel elit lenne az Eagles-D
több mint 10 éve
Ha már ott van McNabb a stadionban, nem lehetne becserélni Nudlikar helyett?Meg Dawkins is beállhatna ebbe a safetysorba.
mustaine
több mint 10 éve
Merem remélni (bocs philly fanok xD), de ha Shurmurt magával viszi...Kib@szott vicc, hogy tényleg erre az emberre tette fel chip a philly-s jövőjétCsak kirúgatja magát, hogy mehessen a Titansbe
Peyton Manning erősebbeket dob nála
baggio
Höri
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ryans megsérült (hamstring) visszatérése kérdéses. A következő ember Marcus Smith vagy Najee Goode.
több mint 10 éve
Vele legalább még így is tisztelnék a qb futás lehetőségét... Most van egy irányító, aki ereje teljében van azon a szinten futásnál és passzerősségnél, mint PM karrierje alkonyánMégiscsak leigazoktuk Mariotat??Minek nektek egy sérült játékos? Nincs elég?
MrMiksa
Sixo

---
több mint 10 éve
Ha már ott van McNabb a stadionban, nem lehetne becserélni Nudlikar helyett?
több mint 10 éve
Kib@szott vicc, hogy tényleg erre az emberre tette fel chip a philly-s jövőjétCsak kirúgatja magát, hogy mehessen a Titansbe
Peyton Manning erősebbeket dob nála
baggio
több mint 10 éve
newhouse lassan khalif barnes szintjére kerül
több mint 10 éve
kezd a tavalyi meccsre hajazni ez a sack parádé sajnos...
több mint 10 éve
úgy mondod, mintha nem Murray lenne kb. az egyetlen, akiben folyamatosan ott a tűzhagyjuk már murrayt könyörgömSzerintem ha tehetné visszafutna saját end zone-ba...
mustaine
MrMiksa
arról azért csak nem tehet, hogy a snapet megkapja, és már ott a védő a nyakában
több mint 10 éve
Nálunk érinthetetlen lett volna 😊Mégiscsak leigazoktuk Mariotat??Minek nektek egy sérült játékos? Nincs elég?
MrMiksa
Sixo
több mint 10 éve
Kib@szott vicc, hogy tényleg erre az emberre tette fel chip a philly-s jövőjétPeyton Manning erősebbeket dob nála

---
több mint 10 éve
Bazd meg tok ures jm erre rovid.....
több mint 10 éve
na egyenlítsünk ki a félidő előtt
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
De nem igaz hogy nem tudja odáig eldobni...
több mint 10 éve
miért ilyen nudli a karja? vick odalézerezte volna. 😕