Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 10 éve
Fölé lesz
több mint 10 éve
Hát ez mi komolyan, kabaré, cseréld már le chip, kímélj meg ettől a szenvedéstől minket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nevetséges roughing the passer callok tömkelege minden meccsenmondjuk ez inkább volt az mint amit a mi védőnkre fújtak szvsz
Henderson
több mint 10 éve
Ezt a fos time managementet...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Azt hittem Samu lepörgeti az órát
több mint 10 éve
Nevetséges roughing the passer callok tömkelege minden meccsen
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
A Giants szépen megveri magát ma.
több mint 10 éve
Mi a szarért nem futott ki??
több mint 10 éve
Remélem sikerül elaludnom az új Star Wars trailerén.
több mint 10 éve
és még meg is zászlósztatjuk magunkat. óriásija hogy a phillynek megáll az óra is. ok.
Szerkesztette: jusssipekka
több mint 10 éve
A fejpénzük viszont magas.Az amúgy kívülről-belülről-hátulról-elölről tökéletes nfl csapatok rögtön totális amatőrökké válnak, ha Meskó leigazolásáról van szóA michigani punterek árfolyama nem a legjobb manapság .
baggio
Höri
több mint 10 éve
Na a büntikkel csakneljutunk fg ig
több mint 10 éve
Az amúgy kívülről-belülről-hátulról-elölről tökéletes nfl csapatok rögtön totális amatőrökké válnak, ha Meskó leigazolásáról van szóA michigani punterek árfolyama nem a legjobb manapság .
baggio
több mint 10 éve
halál kényelmesen passzolhat pedig...
több mint 10 éve
Alapból nem fejelek, még tönkremegy a frizurám.Mekkora király punt volt, ezt én is megrúgom. (:Jobb napon fejesből is megvan
Stez
Höri
több mint 10 éve
Az amúgy kívülről-belülről-hátulról-elölről tökéletes nfl csapatok rögtön totális amatőrökké válnak, ha Meskó leigazolásáról van szó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mekkora király punt volt, ezt én is megrúgom. (:Jobb napon fejesből is megvan
Stez
több mint 10 éve
Brad Jones lesz vagy Goode aki beugrik. Az ötödik ILB a rosteren.Ryans megsérült (hamstring) visszatérése kérdéses. A következő ember Marcus Smith vagy Najee Goode.Én kiváncsi lennék Smithre 😀
mustaine
Höri
több mint 10 éve
na, wing is hozzáteszi a magáét ma 😀