Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 9 éve
Na rem Bradford is nézte a trailert és az erő vele lesz
több mint 9 éve
Ne már elvették Ricsék kenyerét hogy elmagyarázhassák mi a sack... Botrány 😀
több mint 9 éve
Lassan tartok egy sw maratont, mar reg idegesitett csuvi rinyalasa
több mint 9 éve
....és te 8 éves korodban nem voltál oda? : OOffAz éjjel legjobban várt pillanataa SW Trailer 😀Hogy mit kell egy trailertől agyat eldobni, azt nehéz megértenem, de egyrészről fasza, hogy a sport tv is leadta, másrészről meg elég jó is lett
dande
baggio
Részemről az irónia áll. A 8 éves fiam van nagyon oda az egészért, na körülbelül ilyen komolyságú is az egész (már elnézést a hardcore SW fanoktól)
dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
és ugye mi kezdjük a második félidőt. más kérdés, hogy ez kinek jó 😀 😀
több mint 9 éve
OffAz éjjel legjobban várt pillanataa SW Trailer 😀Hogy mit kell egy trailertől agyat eldobni, azt nehéz megértenem, de egyrészről fasza, hogy a sport tv is leadta, másrészről meg elég jó is lett
dande
baggio
Részemről az irónia áll. A 8 éves fiam van nagyon oda az egészért, na körülbelül ilyen komolyságú is az egész (már elnézést a hardcore SW fanoktól)
több mint 9 éve
Rg3 aztán szevasz, őt már félteni se kellbradford siralmasSzerintem most Mallett olcsón vihető, Mettenberger sem lehet drága.
mustaine
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Két rakétalábú!bradford siralmasSzerintem most Mallett olcsón vihető, Mettenberger sem lehet drága.
mustaine
Sixo
több mint 9 éve
Az éjjel legjobban várt pillanataa SW Trailer 😀Hogy mit kell egy trailertől agyat eldobni, azt nehéz megértenem, de egyrészről fasza, hogy a sport tv is leadta, másrészről meg elég jó is lett
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
jusssipekka
594
ez a trailer > bármi, ami a meccsen történt
több mint 9 éve
Az éjjel legjobban várt pillanataa SW Trailer 😀
több mint 9 éve
bradford siralmasSzerintem most Mallett olcsón vihető, Mettenberger sem lehet drága.
mustaine
több mint 9 éve
Henderson
1 046
mondjuk ez inkább volt az mint amit a mi védőnkre fújtak szvsztény hogy az közel sem volt, de szerintem ez sem, meg úgy általában rengeteg van idén minden meccsen ami vagy nagyon lightos contact vagy képtelenség védő részről elkerülni az ütközést
mustaine
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
nagyon rendbe kell szedni ezzt a falat a szünetben ( besegítés Newhousenak ) mertsima libává avanzsálódik ez a meccs lassan....(a'la Sanyi)
több mint 9 éve
egy időkérést meg baszunk elhasználni mert amúgy simán lett volna esély a td-re is...
több mint 9 éve
A Giants szépen megveri magát ma.Azért segítünk hogy ne legyen olyan egyszerű nekik......
Stez