Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
Magyarországon van egy olyan jogszabály, hogy azt hiszem 20 alkalmazottként kell alkalmaznod egy leszázalékolt dolgozót, különben rehabilitációs hozzájárulást kell fizetned. Szerintem Ebront ezért alkalmazzuk.
több mint 3 éve
Lamar, te vagy az?
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Biztos jól is fizet.Tippszmikszen szorosra vették a srácok a félidei eredményt 😊Van nekünk Pool...feldobni rá mondjuk sarokba? Vagy szándékoltan handycap meccset nyomunk?Bravúros volt ez a szett....főleg a vége....Ebronnak 5 yardra......beszarás.....Playmaker, azt hitték h megoldja!
Klemó
steelwolf
Klemó
Reggio1914
GO JETS!!!
több mint 3 éve
ron cadillacKutyás Ronlebron?Én már meg sem szólalok...Barkochbazzunk?
Szokol
Eb?
Ronnak hivjak?
Rakerdezhetek? 😄
RedFive
briareos
Reggio1914
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Tippszmikszen szorosra vették a srácok a félidei eredményt 😊Van nekünk Pool...feldobni rá mondjuk sarokba? Vagy szándékoltan handycap meccset nyomunk?Bravúros volt ez a szett....főleg a vége....Ebronnak 5 yardra......beszarás.....Playmaker, azt hitték h megoldja!
Klemó
steelwolf
Klemó
több mint 3 éve
Hatareset.lebron?Én már meg sem szólalok...Barkochbazzunk?
Szokol
Eb?
Ronnak hivjak?
Rakerdezhetek? 😄
RedFive
briareos
Elfogadom. 😅
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Kutyás Ronlebron?Én már meg sem szólalok...Barkochbazzunk?
Szokol
Eb?
Ronnak hivjak?
Rakerdezhetek? 😄
RedFive
briareos
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Van nekünk Pool...feldobni rá mondjuk sarokba? Vagy szándékoltan handycap meccset nyomunk?Bravúros volt ez a szett....főleg a vége....Ebronnak 5 yardra......beszarás.....Playmaker, azt hitték h megoldja!
Klemó
steelwolf
több mint 3 éve
lebron?Én már meg sem szólalok...Barkochbazzunk?
Szokol
Eb?
Ronnak hivjak?
Rakerdezhetek? 😄
RedFive
több mint 3 éve
Gabor81
803
tesla hol?Elhangolt vagy tesa?Én már meg sem szólalok...Egy rádiónál az komoly probléma.
Szokol
iktriad
Willie Parker
több mint 3 éve
Mi a franc van itt?NFC East csoportmeccs AFC North meccsnek álcázva.
nagylaza
több mint 3 éve
Én már meg sem szólalok...Barkochbazzunk?
Szokol
Eb?
Ronnak hivjak?
Rakerdezhetek? 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Bravúros volt ez a szett....főleg a vége....Ebronnak 5 yardra......beszarás.....Playmaker, azt hitték h megoldja!
Klemó
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Elhangolt vagy tesa?Én már meg sem szólalok...Egy rádiónál az komoly probléma.
Szokol
iktriad
több mint 3 éve
Gabor81
803
nekem kellene tenyleg egy eredeti. van meg?Én már meg sem szólalok...Egy rádiónál az probléma,
Szokol
iktriad
több mint 3 éve
fcancellara
1 559
Mondat(ok), amit középsuliban sosem kaptam meg. Lekötelezel.3 GL, 21 pont helyett lesz 6?Jól számoltál
fcancellara
Chargers LT
több mint 3 éve
Mi a franc van itt?
több mint 3 éve
3 GL, 21 pont helyett lesz 6?Jól számoltál
fcancellara
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Bravúros volt ez a szett....főleg a vége....Ebronnak 5 yardra......beszarás.....
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Ámerikáiáknak nem lenni szabadság? 😊 Jaaa, már rémlik... Ez az a meccs, amit 3X pakoltak át...tul koran van ez a 3.40 es kezdes. igy sokaknak ma lehet meg melo van . es holnap reggel is. igy ....Szerintem a szerda betett a nézőszámnak.Detto. Amúgy a szerda miatt ilyen gyér a nézőtér vagy van valami új szabályozás Penn-ben?Srácok, ez hosszú meccs lesz.Van időm, 5kor kelek 🤣
Jan
steelwolf
Reggio1914
prérifarkas
Gabor81
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Nyugalom, egyenlőre hiba nélkül a field goal is elég, remélem félidőben megnézzük ezt a red zonet