Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 5 éve
Gabor81
803
3x halasztottak nem?Hát na.....mit mondjak.....nem ez a meccs az NFl nagy hírvivője....Jól bemutatjuk a ligának a fuck-ot. Nem halasztottatok, akkor szar lesz nézni, micsinn
Klemó
álunk
Willie Parker
több mint 5 éve
Nem csak egy irányba kéne nézni. Ott állt az üres ember.
több mint 5 éve
vicces ez a robert griffin the 3rd... brough to you by walmart.Ma eddig ő inkább robert griffin the turd
úgy is tolja
briareos
több mint 5 éve
Ki a tököm az a Szàjer?Most lett Free Agent.
steelwolf
Ebronnak meg kilog a lolab... 😅
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
vicces ez a robert griffin the 3rd... brough to you by walmart.Akciós Lamar
úgy is tolja
briareos
több mint 5 éve
vicces ez a robert griffin the 3rd... brough to you by walmart.úgy is tolja
több mint 5 éve
Ki a tököm az a Szàjer?
több mint 5 éve
na csak megjött a teló a ligától ravensnek h ne erőltessék ezt
több mint 5 éve
Amugy ki most a long snepperunk? Ha mar Cox Cividos es sokat puntolunk ma...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Srácok, ez hosszú meccs lesz.Van időm, 5kor kelek 🤣
Jan
több mint 5 éve
Hát na.....mit mondjak.....nem ez a meccs az NFl nagy hírvivője....Jól bemutatjuk a ligának a fuck-ot. Nem halasztottatok, akkor szar lesz nézni, micsinn
Klemó
álunk
több mint 5 éve
Na itt vagyok, csak cigiztem. Szóval amellett, hogy Ebron egy fasz, vigye el Fitchnert is Szájer egy buliba, mert ahol ott van Deadpool, Juju, DJ és Washington, ezt a szerencsétlent tömjük.Legalább ésszel.......DJ és Pool droppolt két szépet a végén......utóbbin szép volt a védekezés, de az ilyeneket el kell kapnia....Dj meg...na...már bent látta magát....
Szokol
több mint 5 éve
Srácok, ez hosszú meccs lesz.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Ha nincs hiba talán a field goal is elég, egyenlőre a red zone nagyon nem működikés furamód droppok miatt...mondjuk Claypoolnál a védekezés volt gyönyörű
Sifur
több mint 5 éve
Figyu, sztem ne várjon senki tervszerűséget ezen a meccsen, senkitől, mert olyan homály, fókusz nélküli és szétkúrt felkészülés lehetett, hogy Szájer megirigyelné
több mint 5 éve
Van az a csodaviz, azzal kell lelocsolni, es rendben is van.na azért gyorsan meggyógyult az a bokaBiztos sok soccert nézett. Ott is vannak ilyen "csodák".
briareos
iktriad
több mint 5 éve
Hát na.....mit mondjak.....nem ez a meccs az NFl nagy hírvivője....
több mint 5 éve
Na itt vagyok, csak cigiztem. Szóval amellett, hogy Ebron egy fasz, vigye el Fitchnert is Szájer egy buliba, mert ahol ott van Deadpool, Juju, DJ és Washington, ezt a szerencsétlent tömjük.
több mint 5 éve
Gabor81
803
jó lenne megoldani ezeket a GL szitukat, idegesítő lenne, ha ez sem menneraszokunk a hulyesegekre. vagy elszokunk a jo dolgoktol. mukodo futas. eredmenyes red zone. int. fumble stb....
fcancellara
több mint 5 éve
DJ drop, ez is signature moveugrálnak is rá az EDM tömegek
Willie Parker
több mint 5 éve
Ha nincs hiba talán a field goal is elég, egyenlőre a red zone nagyon nem működik