NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
mondjuk ez is flagfoci call voltIgy h helmet to helmet volt sima zaszlo.
xtaki
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
gedam
5 905
10 pontot adtunk a Steelersnek ebben a felidoben...annyi különbség van kb. mutatott játék alapján
Bence94
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
mondjuk ez is flagfoci call voltennél feleslegesebb zászlót ritkán látni...Leonard nagyszerű játékos, de fejjel előre sisakra, amikor 3-an fogják 😀
xtaki
több mint 5 éve
Brotesz
123
Nyugi visszakaptátokJa. Az ismétlést láttam, már meg se lepődtem.befújtak egy QB ütést...kb semmi nem volt, nekilökték Wattnak és elesett...ez valami vicc....a f...opó k...va anyjukat ezzelItt mi volt? Lemaradtam.
Klaci79
bcsarli
Klaci79
bcsarli
több mint 5 éve
Onnan tudod, hogy szar a védelem, hogy kimész cigizni a szerzett TD--nél és mire visszajössz, Vinatieri kihagyja az extra pontot...Beszarsz de ugyan ez tortent majdnem 😀
Szokol
En arra jottem vissza h 20asnal vagyunk. Es egy pillanatra azt hittem megakadt a stream es ugyan azt nezem ujra ahogy Hoyer eladja 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Bence94
1 949
10 pontot adtunk a Steelersnek ebben a felidoben...
több mint 5 éve
xtaki
3 441
mondjuk ez is flagfoci call volt
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
hát ezt hogy találtuk ki 😀És csak lett egy hülye, aki ad 15 yardot....
több mint 5 éve
gedam
5 905
ez is egy zászló volt azért
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
nem, én vagyok az apád 😉Te vagy az anya??? 😀Onnan tudod, hogy szar a védelem, hogy kimész cigizni a szerzett TD--nél és mire visszajössz, Vinatieri kihagyja az extra pontot...szokj le 😀
Szokol
Klaci79
Szokol
több mint 5 éve
Te vagy az anya??? 😀Onnan tudod, hogy szar a védelem, hogy kimész cigizni a szerzett TD--nél és mire visszajössz, Vinatieri kihagyja az extra pontot...szokj le 😀
Szokol
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Onnan tudod, hogy szar a védelem, hogy kimész cigizni a szerzett TD--nél és mire visszajössz, Vinatieri kihagyja az extra pontot...szokj le 😀
Szokol
több mint 5 éve
Onnan tudod, hogy szar a védelem, hogy kimész cigizni a szerzett TD--nél és mire visszajössz, Vinatieri kihagyja az extra pontot...
több mint 5 éve
Ja. Az ismétlést láttam, már meg se lepődtem.befújtak egy QB ütést...kb semmi nem volt, nekilökték Wattnak és elesett...ez valami vicc....a f...opó k...va anyjukat ezzelItt mi volt? Lemaradtam.
Klaci79
bcsarli
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
már a félidőben kibasznám a speciális egység edzőt...nevetségesek ezek a visszahordások, évek óta
több mint 5 éve
Bence94
1 949
hoyer eddig kurvajó. az int inkább egy nagy védőjáték volt, kicsit aluldobta tán, de nekem jobban tetszik brissettnélFejben biztos,hogy gyorsabb
gedam
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
befújtak egy QB ütést...kb semmi nem volt, nekilökték Wattnak és elesett...ez valami vicc....a f...opó k...va anyjukat ezzelItt mi volt? Lemaradtam.
Klaci79
bcsarli
több mint 5 éve
gedam
5 905
hoyer eddig kurvajó. az int inkább egy nagy védőjáték volt, kicsit aluldobta tán, de nekem jobban tetszik brissettnél
több mint 5 éve
ez valami vicc....a f...opó k...va anyjukat ezzelItt mi volt? Lemaradtam.
Klaci79
több mint 5 éve
thr_buddha
120
De ez miért lett befujva?
több mint 5 éve
xtaki
3 441
nincs ma védelem sajnos...kompletten.... minusz Minkah, de az meg kevés 😕ezt mondtam, hogy nyaral a D
Klaci79
foleg a fal
de az LB sor is lassu es korulmenyes
több mint 5 éve
Szóhoz sem jutok.
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Szeeep
több mint 5 éve
Klaci79
22 221