Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
fournette Qreméljük a 2. félidőre legkésőbb visszajön
Heisman Trophy
több mint 6 éve
fournette Q
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
olvad a JagsIdeje egy újabb Big Ben INT-nek.
Heisman Trophy
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Januári Flakonnál nincs elitebb,csak elkéne odáig jutni 😀Bortlessel mi a fasz van ma? 😀eddig altatott. Most mutatja meg, hogy Ő még Flacconál is elitebb
Szokol
shagi0206
több mint 6 éve
Hát Fournett nélkül ha csak passzolni kell Borinak az érdekes lesz
több mint 6 éve
megérkezett Bortles is a meccsbe végre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
De hisz ez Bortles!!Eddig a kacsázós passzig igazából fel se ismertem...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
ja!azt hittem kint laksz...😊Itthon melegebb van. Meg hd kozvetites. Na jo Viccet felreteve, nem olcso mulatsag egy po meccs. Foleg ha egyatalan kapsz ra jegyet. : )Te miért nem vagy kint a meccsen???konnyu a kisebbet bantani. Az int ugyesseg volt. A def szivja a yardokat. Az off csak nem csinalt tul sokat eddig. Az nem haley, hanem a def coach ...Ha ezek után nem baxuk ki hélit akkor nem tudom mi kell még.Haley kapott 3 TD-t ugye?
vontod
Nézd meg Tomlin arcát. Állítólag def guru, de megibt a szokásos tökéletes tanácstalanság van az arcára írva. Fogalma sincs mi tévő legyen...
kishaszi
gabistar
yooker
gabistar
több mint 6 éve
Hayden nagy védekezésJó lesz Hadennek 😀
Chargers LT
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
olvad a Jags
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
Jó mondjuk Mylest tényleg megnézném rb-nek, nem is tudom, miért hanyagolják.Faszomat, pedig Fournette kelleni fog majd a pecc ellen.vágod ha kidől Yeldon is akkor a mai meccsen Myles átmegy RB depthbe is.
balintbaba
eaglesmcnabb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Hol a Steelers D line???
több mint 6 éve
Na hali! Eddig érdekesen alakul!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Elitebb IS!!!444Bortlessel mi a fasz van ma? 😀eddig altatott. Most mutatja meg, hogy Ő még Flacconál is elitebb
Szokol
shagi0206
több mint 6 éve
pedig ránézésre nem látszott komolynak
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Itthon melegebb van. Meg hd kozvetites. Na jo Viccet felreteve, nem olcso mulatsag egy po meccs. Foleg ha egyatalan kapsz ra jegyet. : )Te miért nem vagy kint a meccsen???konnyu a kisebbet bantani. Az int ugyesseg volt. A def szivja a yardokat. Az off csak nem csinalt tul sokat eddig. Az nem haley, hanem a def coach ...Ha ezek után nem baxuk ki hélit akkor nem tudom mi kell még.Haley kapott 3 TD-t ugye?
vontod
Nézd meg Tomlin arcát. Állítólag def guru, de megibt a szokásos tökéletes tanácstalanság van az arcára írva. Fogalma sincs mi tévő legyen...
kishaszi
gabistar
yooker
több mint 6 éve
Faszomat, pedig Fournette kelleni fog majd a pecc ellen.vágod ha kidől Yeldon is akkor a mai meccsen Myles átmegy RB depthbe is.
balintbaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
bassza meg Fournette...picsábaEgy kis oxycodone injekció megoldja szerintem a problémát..
yooker
több mint 6 éve
Bortlessel mi a fasz van ma? 😀Majdnem dobott egy puntot. Lesz itt ma még puntja szerintem...
Szokol
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Hayden nagy védekezés
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
Bortles kénytelen lesz átalakulni RB-vé.én azt hittem az a Bills ellen már megtörtént, a mai meccsre nem csak vészmegoldás hogy visszatettétek QBnak?
iktriad
több mint 6 éve
szép védekezés volt
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Bortlessel mi a fasz van ma? 😀eddig altatott. Most mutatja meg, hogy Ő még Flacconál is elitebb
Szokol