Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Hááát ez kezd gáz lenni már...
több mint 6 éve
jó hogy még csak este 8 óra van mert mennék aludni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
yield to yeldon? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
De jó ezt látni 😊
több mint 6 éve
Már Fournette se kell ide. 😊
több mint 6 éve
ez így csúnácska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
yeldon
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Toto21
5 950
de QB sneak-et, FB dive-ot igen.még mindig felbasz a hívás, mikor a középre futás előtte jó volt. Erre hív egy toss-t. teljesen logikátlan volt.Az egy draw play volt, azt nem hívhatsz 4th downra
Toto21
Jakehomer
több mint 6 éve
red5
521
Fournette az 5. héten játszott utoljára ilyen jól. nem tudjátok ki ellen játszottunk akkor? 😊.....Baltimore Colts?😀
iktriad
őlég vót
több mint 6 éve
Ha ezek után nem baxuk ki hélit akkor nem tudom mi kell még.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Ez így mindjárt sima lesz O.o
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Teljesen bealudtak a Pittsburgh-iek,sok volt az a 3 hét pihentetés úgy néz ki.Vagy csak (sokkal) jobb az ellenfél...
Mr.Breaker
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
te kiről beszélsz?na végre a Jax elkezdte használni a franchise futóját 😉LSU-s volt. Onnan sok sztár érkezett a ligába 😊
Cuchulain82
shagi0206
mert a liga egyik legjobb fehér futóját a UCF-ről draftolta a Jax anno 😀
több mint 6 éve
sőt jut eszembe élete passzát a Lincolnon csinálta megBortles játszott a UCF-fel a Temple ellen idegenbenmustaine ma még nem mondtad senkire, hogy eagles draftolt , fáradsz...Sztem nincs most ilyen, a Steelers LT-je (Villanueva) játszott nálunk DE-t 2013 preseasonban, meg Clay Harbort (TE, Jags) is mi draftoltuk, de nem tudom ő még a keretben van-e
Sixo
mustaine
baggio 🏈
www.youtube.com/watch?v=0_UxD9KgmcI
ott dőlt el, hogy SB-t nyer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Fournette az 5. héten játszott utoljára ilyen jól. nem tudjátok ki ellen játszottunk akkor? 😊
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Kb mindenki Bellre számított.de mindenki a pit forumon azt mondta, hogy ha nem bellt futtatva nyomjuk kb 70% at a meccsnek akkor haley hulye. Na most kb mindenki felkeszult erre. Meg is lett eddig az eredmenye. Talan egy normalis futas. Jo ez a jags def. Nem veletlenul top 1-2 ennyi kategoriaban. A mienk meg ugy tunik nem fogja kiheverni iden shazier hianyat. Az off meg szenved a jo jags def ellen. Minden ellenunk szol most.
vontod
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
too easy, fournette meg az O-Line nagyon jó
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
még mindig felbasz a hívás, mikor a középre futás előtte jó volt. Erre hív egy toss-t. teljesen logikátlan volt.Az egy draw play volt, azt nem hívhatsz 4th downra
Toto21
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Nekem Leftwich volt a kedvencem, Brunellt még nem láttamBortles nagyon szépen viszi tovább a mark brunelli és jordan rodgersi örökségetGarrard már smafu?
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
Bortles játszott a UCF-fel a Temple ellen idegenbenmustaine ma még nem mondtad senkire, hogy eagles draftolt , fáradsz...Sztem nincs most ilyen, a Steelers LT-je (Villanueva) játszott nálunk DE-t 2013 preseasonban, meg Clay Harbort (TE, Jags) is mi draftoltuk, de nem tudom ő még a keretben van-e
Sixo
mustaine
---
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Teljesen bealudtak a Pittsburgh-iek,sok volt az a 3 hét pihentetés úgy néz ki.
több mint 6 éve
Ki más?na végre a Jax elkezdte használni a franchise futóját 😉Bortles?
Cuchulain82
petey
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
na végre a Jax elkezdte használni a franchise futóját 😉Bortles?
Cuchulain82