Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
mustaine ma még nem mondtad senkire, hogy eagles draftolt , fáradsz...Sztem nincs most ilyen, a Steelers LT-je (Villanueva) játszott nálunk DE-t 2013 preseasonban, meg Clay Harbort (TE, Jags) is mi draftoltuk, de nem tudom ő még a keretben van-e
Sixo
több mint 6 éve
xrace77
4 515
Fornetti egész jó. 😊
több mint 6 éve
Bortles nagyon szépen viszi tovább a mark brunelli és jordan rodgersi örökségetGarrard már smafu?
Kampman
több mint 6 éve
Itt komoly gondok lesznek! Inkább iszok úgy elviselhetőbb!
több mint 6 éve
Haley igazán eldobhatná a "zsenivagyokésmajdátbaszokmindenkit" playbookot és hívhatna normális játékokat.nemtom, engem a Steelers O annyira nem lepett meg eddig, inkább az, hogy a nemWRek ellen ligaelső passD-t Kojakek meg O-Shaq-Henessyk szopatják középen
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Fournette eddig fenomenális legnagyobb örömömre 😊
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
na végre a Jax elkezdte használni a franchise futóját 😉LSU-s volt. Onnan sok sztár érkezett a ligába 😊
Cuchulain82
több mint 6 éve
Sifur
1 118
istenem mi történik itt. tegnap az Atlanta töketlenkedett, most meg mi....
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Bortles nagyon szépen viszi tovább a mark brunelli és jordan rodgersi örökséget
több mint 6 éve
mustaine ma még nem mondtad senkire, hogy eagles draftolt , fáradsz...Villanueva a Philly-ben volt egy kis ideig.
Sixo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
De röhögök ezen 😊. Ezzel a D-vel úgysincs sanszunk a Pats ellen így mostantól szórakozom.
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
na végre a Jax elkezdte használni a franchise futóját 😉
több mint 6 éve
rossz az a számláló, általában 2.5 a szorzópedig csak 60-70 online tag vannálam már 502-es hibát írt a bowlhu előbb 😀fórum is on fire
Löfli
Heisman Trophy
geleven
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Toto21
5 950
még mindig felbasz a hívás, mikor a középre futás előtte jó volt. Erre hív egy toss-t. teljesen logikátlan volt.
több mint 6 éve
elgépelted Mills nevét de nem baj.hayward utánRamsey arca most nőtt még vagy 2 méretetvan mire, simán a legjobb corner a ligában
gdavid
PEEtör
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
mustaine ma még nem mondtad senkire, hogy eagles draftolt , fáradsz...
több mint 6 éve
A korszakos D-ket a Steelers mindig lealázza...még jó h Soldi nem olvassa!
Foldesi26
több mint 6 éve
Pedig direkt megmondtam neki, hogy ne csináljon ilyet.nálam már 502-es hibát írt a bowlhu előbb 😀i.k.t.r.i.a.d. rátelepedett a szerverünkre, eddig egyszer volt csak ilyen, a bills elleni múlt héten meg most... és ezek a szemetek bejutnak a super bowlba
Löfli
baggio 🏈
több mint 6 éve
geleven
136
pedig csak 60-70 online tag vannálam már 502-es hibát írt a bowlhu előbb 😀fórum is on fire
Löfli
Heisman Trophy
több mint 6 éve
hayward utánRamsey arca most nőtt még vagy 2 méretetvan mire, simán a legjobb corner a ligában
gdavid
PEEtör
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
nálam már 502-es hibát írt a bowlhu előbb 😀i.k.t.r.i.a.d. rátelepedett a szerverünkre, eddig egyszer volt csak ilyen, a bills elleni múlt héten meg most... és ezek a szemetek bejutnak a super bowlba
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Haley igazán eldobhatná a "zsenivagyokésmajdátbaszokmindenkit" playbookot és hívhatna normális játékokat.
több mint 6 éve
ozibozi
17 140
Gyerekek, mi ez a pánik, még van három és fél negyed hátra a meccsből...már csak három
Szokol
több mint 6 éve
Kb mindenki Bellre számított.Én egy sima BB behasalásra számítottam, amivel 1 yardra mindig jók vagytok.... tisztára meglepődtem.
vontod
Az ilyen fajta megvalósítások ártanak leginkább a toszjátékok hírnevének.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)