Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
Elkezdte a Steelers is a meccset.
több mint 6 éve
Vaspor
83
Szöval azért 4 negyed alatt, minden arc tud fagyni. Elég lesz a később is sírni vagy tapsolni...
több mint 6 éve
Ugye hogy ugye? Passzolgatunk itt mikot Bell megoldja.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Szerintem azért nem akartak Bellnek labdát adni, hogy ne legyen mire hivatkoznia a fr tag miatt... és most majd 2-3 TD hátrányból passzjátékokkal megnyerik. Bár lehet hogy az első pick után áttervezik a dolgot?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nah így , hogy a meccs érdemi részének, végre jöhet az MKBL követő.
több mint 6 éve
Gyerekek, mi ez a pánik, még van három és fél negyed hátra a meccsből...
több mint 6 éve
Tegnap le lett írva, hogy a pecc ellen minden kis csapat feleslegesen játszik, úgyis el lesz csalva.Itt kb mindkettonknek az a tet, hogy ki fog vesziteni jovo heten. Szoval egy het ide vagy oda a tet kb. 😀Persze bástya! Azt nem értem, hogy szeptemberben minek kezdett el focizni 31 csapat, mert úgyis csak annyi volt a tét, hogy ki kap ki később a Patriotstól!
gabistar
mustaine
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
ez mondjuk jogosItt kb mindkettonknek az a tet, hogy ki fog vesziteni jovo heten. Szoval egy het ide vagy oda a tet kb. 😀Persze bástya! Azt nem értem, hogy szeptemberben minek kezdett el focizni 31 csapat, mert úgyis csak annyi volt a tét, hogy ki kap ki később a Patriotstól!
gabistar
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Köszönöm, hogy elmagyaráztad a poént bástyaaz atalanta az olasz bajnokiság 😀kurva autokorrekt átírta az eaglestAz Atalanta a Philadelphiával játszottmócsa elélvezett szerintem 😀az már tegnap megvolt az atalanta-chievo meccs után
Löfli
amúgy hiába poénkodtok, értek hozzá, ennyi
eaglesmcnabb
mustaine
eaglesmcnabb
az eagles ellen az atlanta lépett pályára 😀
Negritis
több mint 6 éve
Itt kb mindkettonknek az a tet, hogy ki fog vesziteni jovo heten. Szoval egy het ide vagy oda a tet kb. 😀Persze bástya! Azt nem értem, hogy szeptemberben minek kezdett el focizni 31 csapat, mert úgyis csak annyi volt a tét, hogy ki kap ki később a Patriotstól!
gabistar
több mint 6 éve
tehát, tyrod most vezetne 7 ponttal a steelers ellen, egyszerű matek
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
az atalanta az olasz bajnokiság 😀kurva autokorrekt átírta az eaglestAz Atalanta a Philadelphiával játszottmócsa elélvezett szerintem 😀az már tegnap megvolt az atalanta-chievo meccs után
Löfli
eaglesmcnabb
mustaine
eaglesmcnabb
az eagles ellen az atlanta lépett pályára 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Minden 4 héten van legalább egy jó meccse Blakenek. December elején volt 3 zsinórban, azóta volt 3 szar zsinórban.A Jags D az oké,na de a Bills után mi történt az O-val? Bortlesnek volt már sikeres passza aztán még csak a második negyed 😀Hát ez eddig elég meglepő😀Nekem nem az én pont arra számítottam, hogy a Jags D pont ennyire fogja dominálni a Steelers O-t, és a Jags O ezekből a lehetőségekből fog Élni.
LeviPoki
kapitnono
LeviPoki
több mint 6 éve
Bohannon nem volt rossz, de azt is hozzá kell tenni, hogy Fornette a méretéhez képest viszonylag kicsi lyukon bújt át amúgy, s nagyon jó egyensúllyal ment tovább.booo, offtopik, ban!
Igor
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Majd Soldi körülírja valami romantikus Steelers maszlaggal, ha nyer a Jags. Ha innen kikap, akkor meg azért.Pontosan ez volt a papírforma (nyilván nem a 14-0, de a játék képe)Hát ez eddig elég meglepő😀Nekem nem az én pont arra számítottam, hogy a Jags D pont ennyire fogja dominálni a Steelers O-t, és a Jags O ezekből a lehetőségekből fog Élni.
LeviPoki
kapitnono
Jakehomer
több mint 6 éve
Itt kb mindkettonknek az a tet, hogy ki fog vesziteni jovo heten. Szoval egy het ide vagy oda a tet kb. 😀azért a játékosok sztem nem így fogják fel 😊
gabistar
több mint 6 éve
kurva autokorrekt átírta az eaglestAz Atalanta a Philadelphiával játszottmócsa elélvezett szerintem 😀az már tegnap megvolt az atalanta-chievo meccs után
Löfli
eaglesmcnabb
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Itt kb mindkettonknek az a tet, hogy ki fog vesziteni jovo heten. Szoval egy het ide vagy oda a tet kb. 😀megjelentek az első depresszív steelers fanok, mindenki meneküljön!
gabistar
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Itt kb mindkettonknek az a tet, hogy ki fog vesziteni jovo heten. Szoval egy het ide vagy oda a tet kb. 😀A Jax-nek ránézésre több sansza van a Pats ellen, mint nekünk.
gabistar
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Itt kb mindkettonknek az a tet, hogy ki fog vesziteni jovo heten. Szoval egy het ide vagy oda a tet kb. 😀Azért kíváncsi vagyok, mire menne a Jags D a Pats ellen.
gabistar
több mint 6 éve
takirob69
19
A probléma ott van, hogy Steelers a héten már a PATS elleni konferencia döntőre készült
több mint 6 éve
Bohannon nem volt rossz, de azt is hozzá kell tenni, hogy Fornette a méretéhez képest viszonylag kicsi lyukon bújt át amúgy, s nagyon jó egyensúllyal ment tovább.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
red5
521
Ez TD, de nem tudom video evidence alapján hogyan lehetne megadni. Megállapíthatatlan, hogy tényleg fölötte volt a labda.N
peterk2005
Ez TD, de nem tudom video evidence alapján hogyan lehetne megadni. Megállapíthatatlan, hogy tényleg fölötte volt a labda.nem a labda a lényeg
peterk2005
őlég vót
több mint 6 éve
Mikey
18 729
Csodálatos. Első drive 3 and out, második drive int. Elit o mi?Soldi majd megmagyarázza.
vontod
több mint 6 éve
Ez kemény azért. Még az elején vagyunk, de elég sima.Mondtam neked az elején 😊
Willis
Tepper takarodj!