Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Legyen akkor Jax-Saints döntő, az még lehet egy izgi csataJax-Vikings legyen. D# dominancia, kevés pont. Ínyemre lenne
Chargers LT
több mint 6 éve
ez a play call! Te úristen! Ki képes ilyenre?. Akkor inkább mentem volna neki Nix-el.Héli. Zengjen hát a héli takarodj. Bazze Bell Brown BB és Boswell birtokában erre képes...
Toto21
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Mustaine is örül.
több mint 6 éve
Kemény lesz a Philly-Jax SB... 😕Végeredmény: 3-0, csak még nem tudom kinek.
balintbaba
több mint 6 éve
mustaine kedvence is megjött.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
nálam már 502-es hibát írt a bowlhu előbb 😀fórum is on fire
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Kemény lesz a Philly-Jax SB... 😕Csak az aláírásodat lehet erre hivatkozni dilly-dilly
balintbaba
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
Így az első negyedben ezt még lehet rá kellett volna rúgni, bár én nem vagyok nfl hed kócsaz előbb írtam róla egy verset, hogy gyáva népnek nincs hazája
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Legyen akkor Jax-Saints döntő, az még lehet egy izgi csata
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
nálam már 502-es hibát írt a bowlhu előbb 😀
több mint 6 éve
Toto21
5 950
ez a play call! Te úristen! Ki képes ilyenre?. Akkor inkább mentem volna neki Nix-el.
több mint 6 éve
Itt mi volt az elképzelés? 😀a tegnapi sport tv-s közvetítés alapján elhitték, hogy a toszjáték a menő most
xrace77
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ejnye Lee.
több mint 6 éve
Kemény lesz a Philly-Jax SB... 😕
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Így az első negyedben ezt még lehet rá kellett volna rúgni, bár én nem vagyok nfl hed kócs
több mint 6 éve
Na jó Haley takarodj.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Ramsey arca most nőtt még vagy 2 méretetvan mire, simán a legjobb corner a ligában
gdavid
több mint 6 éve
Kb mindenki Bellre számított.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Ramsey arca most nőtt még vagy 2 méretetJövőhéten még tovább nő....
gdavid
több mint 6 éve
Foldesi26
317
A korszakos D-ket a Steelers mindig lealázza
több mint 6 éve
geleven
136
Mi a faszom ez gyerekek?!
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Kezd meleg lenni nagyon Pittsburgh-ben.
több mint 6 éve
nem rossz a jags, de ez a playhívás az volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
xrace77
4 515
Itt mi volt az elképzelés? 😀