Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 10 éve
Jó éjt, mindenkinek!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
27 kapott pont az utolsó 4 meccsen, nem szar...
több mint 10 éve
sajnálom, hogy így alakult, az első félidő alapján ez a seahawks ma simán fogható lett volna.. ebben ma ennyi volt, amíg "teli" csapattal voltunk addig a szezon legjobb félidejét hoztuk talán..
több mint 10 éve
te vagy az pukája vagy te vagy it a secus?Na mehetsz aludniBigBaltazarHa te mondod, hogy én mondom...csibuRitka favágói vannak ennek a seattlenek...csibuHa te mondod...BigBaltazar
megkaptad a parancsot aputól.... mars az ágyba 😀Te meg kezetrázni a zebrákkal! Megérdemlik a karácsonyi borítékot! 😀csibuNa mehetsz aludniBigBaltazarHa te mondod, hogy én mondom...csibuRitka favágói vannak ennek a seattlenek...csibuHa te mondod...BigBaltazar
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Gratulálok a Seahaws csapatának, ma este legyűrték sérülésekkel igencsak megtizedelt csapatunkat. a bírókról jót vagy semmit..... úgyhogy semmit 😀
jóéjt emberek
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Te meg kezetrázni a zebrákkal! Megérdemlik a karácsonyi borítékot! 😀Na mehetsz aludniBigBaltazarHa te mondod, hogy én mondom...csibuRitka favágói vannak ennek a seattlenek...csibuHa te mondod...BigBaltazar
több mint 10 éve
Na mehetsz aludniHa te mondod, hogy én mondom...csibuRitka favágói vannak ennek a seattlenek...csibuHa te mondod...BigBaltazar
több mint 10 éve
ritka látványosan össze tud omlani az O falunkAlabama Ninershát ezt feladtuk....
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Ha te mondod, hogy én mondom...Ritka favágói vannak ennek a seattlenek...csibuHa te mondod...BigBaltazar
több mint 10 éve
közel van Kanada 😛Ritka favágói vannak ennek a seattlenek...csibu😀😀Hanni
több mint 10 éve
ritka látványosan össze tud omlani az O falunk
több mint 10 éve
Ritka favágói vannak ennek a seattlenek...csibuHa te mondod...
több mint 10 éve
Ritka favágói vannak ennek a seattlenek...csibu😀😀
több mint 10 éve
Ritka favágói vannak ennek a seattlenek...csibuAmi nem is lenne gond, ha legalább őket is ugyanúgy megzászlóznák érte... de nem. 😊
több mint 10 éve
TANK!jöhetett volna előbb pl a szezon elején... de jó lesz majd jövöre
jóóó ez a gyerek és jó is leszpetey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Ritka favágói vannak ennek a seattlenek...
több mint 10 éve
nem is nézem már a meccset, nehogy lemaradjak valamiről itt
![](http://i.imgur.com/Cirj9sO.png)
![](https://orig00.deviantart.net/cdb5/f/2018/072/f/2/strief_by_matthew998-dc5ryqx.png)
több mint 10 éve
zászlót b+...
több mint 10 éve
Tank sack, ez az első a NFL-ben...asszem
több mint 10 éve
megint rájöttem, hogy kár az eredménykövetőbe járni... jó éjt!red6t6jóéjt red
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Azt hittem jó érzés lesz útilaput kötni Hárbó lábára, és ezzel véget vetni a 9ers szezonjának, de Hárbót sajnálom 😀undisputedlyáh... döfd a kést mélyebbre , mindjárt elsírom magam
The Amazing Racoon