Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
3 hónapja
Bortles játszik Rodgers mezében ma?
3 hónapja
nem történt tragédia, Brady továbbra is az oldalvonalon marad 😛Khm
Kampman

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
ez volt a harmadikÉn csak egyre emlékszem (eddig), de az is pont eggyel több a kelleténél.Annyira éreztem...Talan ketto volt eddig egesz karrierje alatt.
Mikor volt utoljára Rodgers Pic6?
Nem mostanában
Chargers LT
casaubon
nagylaza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
Deannek ez a 3. INT-je a profik között, eddig Kyler Murray és Deshaun Watson passzát vadászta le.Akkor Brees biztonságban lesz, ő csak 2. körös volt. 😊
empty taxi
3 hónapja
Deannek ez a 3. INT-je a profik között, eddig Kyler Murray és Deshaun Watson passzát vadászta le.Murraynek nem nehéz. Az összes felpattanójából int lesz, és ugye mivel 130 centi magas, így sok van belőle 😊
empty taxi
3 hónapja
Deannek ez a 3. INT-je a profik között, eddig Kyler Murray és Deshaun Watson passzát vadászta le.
3 hónapja
Én csak egyre emlékszem (eddig), de az is pont eggyel több a kelleténél.Annyira éreztem...Talan ketto volt eddig egesz karrierje alatt.
Nem mostanában
Chargers LT
casaubon
3 hónapja
Taylor meg töküresen volt középen, mondjuk nem lett volna meg a 1st
3 hónapja
Annyira éreztem...Talan ketto volt eddig egesz karrierje alatt.
Nem mostanában
Chargers LT
3 hónapja
Jogos!Addig szórakozunk itt TBvel, amíg...Williams segge is összeszorul. Nem baszakodunk a dzsinnel
nagylaza
Gergőbácsi
3 hónapja
Mikor volt az utcso Aaron picksix ?!elméletileg 2017-ben vs. Cincinnati
nando89

3 hónapja
nem történt tragédia, Brady továbbra is az oldalvonalon marad 😛
3 hónapja
Addig szórakozunk itt TBvel, amíg...Williams segge is összeszorul. Nem baszakodunk a dzsinnel
nagylaza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
Rodgers azért odafigyel a dobás/TD mutatóra. Profi!Ezt egész lazán dobta a CB kezébe.
Tactful Cactus
3 hónapja
Rodgers azért odafigyel a dobás/TD mutatóra. Profi!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Annyira éreztem...Mikor volt utoljára Rodgers Pic6?
Nem mostanában
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Rodgers megremegett hogy Brady ellen játszik, jön a hiba xD
3 hónapja
Dean már múlt héten is baszó volt.
3 hónapja
Addig szórakozunk itt TBvel, amíg...
3 hónapja
Pfff
3 hónapja
Mikor volt az utcso Aaron picksix ?!