Wild Card szombat
több mint 3 éve
Oszinten mondom, hogy szerintem egy filmmel mindenki jobban jar.
több mint 3 éve
Toto21
5 953
30 rugót írt előbbgondolom 2000 EUR, itt mindenki így fogadEddig jól áll a fogadásom, igazi pontzuhatag ez a meccs...Mennyi lóvé van rajta?
Cypress
akdestroyer
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Oszi
1 215
Nice
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Wilson is blokkolt
több mint 3 éve
Cypress
3 228
30Eddig jól áll a fogadásom, igazi pontzuhatag ez a meccs...Mennyi lóvé van rajta?
Cypress
akdestroyer
több mint 3 éve
Egészjó fullback Wilson.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Csak ott van pont bővenFura egy meccs ez eddigTexansos szenvedős. 😊
Chargers LT
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 878
gondolom 2000 EUR, itt mindenki így fogadEddig jól áll a fogadásom, igazi pontzuhatag ez a meccs...Mennyi lóvé van rajta?
Cypress
akdestroyer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Cypress
3 228
2&34 ilyet sem gyakran látni hawks oldalon.
több mint 3 éve
donald sztem már többször feküdt rá russelre mint a saját nőjére
több mint 3 éve
gedam
5 906
mondjuk a sisakját kivéve bárholfejjel előre miért lenne defenseless. boka magasságban repül előre, hol találja el a védő?Mike Pereira: “This is a foul. He’s defenseless at that point... It’s a hit on a defenseless player, shoulder to the head or neck area...”De mi? Vállal szerelte a lefelé menő futóvá vált játékost. Nem volt helmet-to-helmet kontakt. Mi a szabálytalanság?Pereira most mondja, hogy ezzel egyutt ez szabalytalan.ez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
casaubon
Burkus
gedam
briareos
több mint 3 éve
Fura egy meccs ez eddigTexansos szenvedős. 😊
Chargers LT
több mint 3 éve
akkor majd később fog kiégnipedig kurva ügyesnek nézett ki ez a gyerek...Még nem vonult vissza.
kár érte
yooker
nagylaza
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Eddig jól áll a fogadásom, igazi pontzuhatag ez a meccs...Mennyi lóvé van rajta?
Cypress
több mint 3 éve
Donald is itt van
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Jó estét jó szurkolást mindenkinek.El sem tudom mondani mennyire hiányzott már ez az igazi eredménykövető, mikor minden "szemetet összefúj a szél" 😀
Sajnos csak most sikerült hazaérni, anything notable? Azon kívül, hogy Adams megkokizta a kiscsávót?
több mint 3 éve
De miért volt defenseless? Felé fordult, látta, hogy jön az ütközés, ő döntött úgy, hogy fejjel előre megy le. Vállal meg mehet fejre, nem? A sisak a közelében sem volt a QB sisakjának.defensless, meg fejre ment.De mi? Vállal szerelte a lefelé menő futóvá vált játékost. Nem volt helmet-to-helmet kontakt. Mi a szabálytalanság?Pereira most mondja, hogy ezzel egyutt ez szabalytalan.ez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
casaubon
Burkus
(igen, tudjuk hogy nem lehet megállni lefelé menet, de pont ilyenre is láttunk annyi zászlót...)
petey
Mindegy. Én is azt hittem először, hogy szabálytalan, de a lassítás alapján szerintem nem. Kár, ha emiatt lesz a meccs értékelhetetlen, bár a Rams védelem eddig fantasztikus.
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Első félidő 10 pont alatt?
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Ja, akkor jó. Kb ugyanarra tettünk. Elsőre nem ment az értelmezés, de már öreg vagyok.szerintem ő csak a Seahawks pontjait tette meg. Te meg az egész meccsetNo, az előző meccsen bejött, szóval jelezném a Seahawks-nak, hogy over 22,5-re fogadtam és mennék aludni fél 1 körül...köszi 😊Baszod, szólhattál volna, mert én kicsit túlértékeltem őket az over 45-tel. 😮
MC12
Cypress
Toto21
több mint 3 éve
Fura egy meccs ez eddig
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
fejjel előre miért lenne defenseless. boka magasságban repül előre, hol találja el a védő?Mike Pereira: “This is a foul. He’s defenseless at that point... It’s a hit on a defenseless player, shoulder to the head or neck area...”De mi? Vállal szerelte a lefelé menő futóvá vált játékost. Nem volt helmet-to-helmet kontakt. Mi a szabálytalanság?Pereira most mondja, hogy ezzel egyutt ez szabalytalan.ez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
casaubon
Burkus
gedam
több mint 3 éve
MC12
6 367
Így így - habár az over 45 is erős tipp egyelőre 😀😀😀szerintem ő csak a Seahawks pontjait tette meg. Te meg az egész meccsetNo, az előző meccsen bejött, szóval jelezném a Seahawks-nak, hogy over 22,5-re fogadtam és mennék aludni fél 1 körül...köszi 😊Baszod, szólhattál volna, mert én kicsit túlértékeltem őket az over 45-tel. 😮
MC12
Cypress
Toto21
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Mint egy idomított fóka? 😛Köszi warr, jövök neked egy szopással.A stream miatt az első 3&outról le is maradtam.www.youtube.com/watch?v=-iIkxTOZ8j8&feature=emb_logo
Valaki youtube linket tud esetleg? Nagy dolgokat tudok cserébe felajánlani.
akdestroyer
warr_b
akdestroyer
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta