NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
351
41
19-től, ARENA4
Wild Card szombat
16 órája
komolyan be kéne hozni Willist futni egy kicsit
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
16 órája
Te nézed a meccset? 😂😂😂Azért a mutatott játék az ég és föld, plusz ott fel kellett építeni Love-ot, ami szerintem elég jól sikerült.MLF pont annyi SB-be jutott mint Tomlin mióta HC-k mindketten. A PO meg nektek is mindig meg van szinte..A D előtt összességében le a kalappal.Szerintem a csapat is jó 😀
nagylaza, főpohárnok
Figyelj én nem állok távól a "takarodj" hozzáállástól, és tudom, hogy sokan hülyének néznek mert várom h Tomlint kibasszák - de nálatok egyáltalán nem értem az MLF utálatot.
tenorx
Akkor Tomlinnal is minden ok?
Pep71
Plusz a mi playoffunk az 2016 óta abból áll, hogy bejutunk valahogy (ha bejutunk) aztán szarrá vernek minket a wildcard körben.
tenorx
16 órája
Mi a fasz van az O-val???!!! Milyen hívások ezek?
16 órája
Azért a mutatott játék az ég és föld, plusz ott fel kellett építeni Love-ot, ami szerintem elég jól sikerült.MLF pont annyi SB-be jutott mint Tomlin mióta HC-k mindketten. A PO meg nektek is mindig meg van szinte..A D előtt összességében le a kalappal.Szerintem a csapat is jó 😀
nagylaza, főpohárnok
Figyelj én nem állok távól a "takarodj" hozzáállástól, és tudom, hogy sokan hülyének néznek mert várom h Tomlint kibasszák - de nálatok egyáltalán nem értem az MLF utálatot.
tenorx
Pep71
Plusz a mi playoffunk az 2016 óta abból áll, hogy bejutunk valahogy (ha bejutunk) aztán szarrá vernek minket a wildcard körben.
16 órája
Na akkor ez ennyi volt, több pontunk már nem lesz
16 órája
33 mp drive
16 órája
Megesküszöm: ha itt kikapunk, ebben a szezonban már nem nézek több Packers-meccset.Csak néhány ismétlést, de az nem számít
nagylaza, főpohárnok
16 órája
MLF pont annyi SB-be jutott mint Tomlin mióta HC-k mindketten. A PO meg nektek is mindig meg van szinte..A D előtt összességében le a kalappal.Szerintem a csapat is jó 😀
nagylaza, főpohárnok
tenorx
16 órája
már csak 4 FG a hátrány
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 órája
Megesküszöm: ha itt kikapunk, ebben a szezonban már nem nézek több Packers-meccset.
16 órája
A D előtt összességében le a kalappal.Szerintem a csapat is jó 😀
nagylaza, főpohárnok
Figyelj én nem állok távól a "
16 órája
Tegyünk már össze egy értelmes drivot konyorgom
16 órája
Huhh isten vagy!Most már teljesen jó ha átállítod a hsz/oldalt kevesebbre, pl 25-re. De talán most már van annyi hsz hogy csak akkor tölt be, ha visszalapozol.shagi jól eltörte a topicot 😀 Ne lapozzatok vissza.én már mobilról nyomom
tenorx
Tactful Cactus
tenorx
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
16 órája
A D előtt összességében le a kalappal.
16 órája
Én fixen azt érzem, hogy Caleb Williams izgul. És izguláskor meg visszatér a régi rossz beidegződésekhez (tavaly), és próbálja a heroballt.PO rutin ugyebár számít
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 órája
Parsons kiesése óta a védelem lefőtt. Az offense meg egész évben ilyen csapongó volt, MLF meg teljessen átment Mekkárti féle beszari módbaAzért titeket jobbnak gondoltam, de kevés GB meccset néztem idénEz így kevés második felesbenKét hulladék csapat, egyik se PO kaliber
manuszka86
Pep71
manuszka86
16 órája
Neki mimden csapat szar ahol nem Rodgers irányít....Azért titeket jobbnak gondoltam, de kevés GB meccset néztem idénEz így kevés második felesbenKét hulladék csapat, egyik se PO kaliber
manuszka86
Pep71
manuszka86
17 órája
Én fixen azt érzem, hogy Caleb Williams izgul. És izguláskor meg visszatér a régi rossz beidegződésekhez (tavaly), és próbálja a heroballt.
17 órája
Most már teljesen jó ha átállítod a hsz/oldalt kevesebbre, pl 25-re. De talán most már van annyi hsz hogy csak akkor tölt be, ha visszalapozol.shagi jól eltörte a topicot 😀 Ne lapozzatok vissza.én már mobilról nyomom
tenorx
Tactful Cactus
17 órája
Azért titeket jobbnak gondoltam, de kevés GB meccset néztem idén. De most olyan feeling mint amikor a pats offense alszik be😃Ez így kevés második felesbenKét hulladék csapat, egyik se PO kaliber
manuszka86
Pep71
Szerkesztette: manuszka86
17 órája
Írd már be hogy Rodgers-el már rég megnyertük volna....Ez így kevés második felesbenKét hulladék csapat, egyik se PO kaliber
manuszka86
Pep71
17 órája
shagi jól eltörte a topicot 😀 Ne lapozzatok vissza.én már mobilról nyomom
tenorx
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
17 órája
Ez így kevés második felesbenKét hulladék csapat, egyik se PO kaliber
manuszka86