Wild Card szombat
2 hónapja
Nekem erre a második félidőre nincs semmiféle magyarázatom. Felfoghatatlan.Pedig 3 hét alatt történik másodszor, semmi extra.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
öregapó megmentette jacobs seggét
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Teljesen kuka ez a félidő minden szinten
2 hónapja
Nekem erre a második félidőre nincs semmiféle magyarázatom. Felfoghatatlan.Tudjuk fokozni...
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Az igen….
2 hónapja
Nekem erre a második félidőre nincs semmiféle magyarázatom. Felfoghatatlan.
2 hónapja
Második félidőben GB-be is beugorhatott volna. PTSD-jó lett volna , hogy Mekkárti az edző meg mindig GB-ben..Hanem mondjuk teszem azt Aaron RodgersEzt a szétcsúszást nem lehet majd csak a sérülésekre fogni.Ha nem CW lenne a QB már rég vezetne a Bears..
Kampman
Pep71
Assurbanapli
Ha kikap a csapat MLF-nek mennie kell
2 hónapja
sztem már Cutlerrel is vezetnénekHanem mondjuk teszem azt Aaron RodgersEzt a szétcsúszást nem lehet majd csak a sérülésekre fogni.Ha nem CW lenne a QB már rég vezetne a Bears..
Kampman
Pep71
Assurbanapli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Védelmet az offense nem hagyja pihenni..vége a dalnakVárható volt, kár érte mert ezt be kellett volna húzni az első félidő alapján
Pep71
2 hónapja
Hanem mondjuk teszem azt Aaron RodgersEzt a szétcsúszást nem lehet majd csak a sérülésekre fogni.Ha nem CW lenne a QB már rég vezetne a Bears..
Kampman
Pep71
2 hónapja
Védelmet az offense nem hagyja pihenni..vége a dalnak
2 hónapja
Persze, kb. az ő tapasztalatlansága tart még meccsben minket.Ezt a szétcsúszást nem lehet majd csak a sérülésekre fogni.Ha nem CW lenne a QB már rég vezetne a Bears..
Kampman
Pep71
2 hónapja
Ezt a szétcsúszást nem lehet majd csak a sérülésekre fogni.Ha nem CW lenne a QB már rég vezetne a Bears..
Kampman
2 hónapja
Konkrétan szétrobbanok.
2 hónapja
komolyan be kéne hozni Willist futni egy kicsitMár Jacobsot is cserélném...
Tactful Cactus
2 hónapja
Meccs végét várd ki, lehet MLF elérhető lesz holnap már.Plusz egy:Te nézed a meccset? 😂😂😂Azért a mutatott játék az ég és föld, plusz ott fel kellett építeni Love-ot, ami szerintem elég jól sikerült.MLF pont annyi SB-be jutott mint Tomlin mióta HC-k mindketten. A PO meg nektek is mindig meg van szinte..A D előtt összességében le a kalappal.Szerintem a csapat is jó 😀
nagylaza, főpohárnok
Figyelj én nem állok távól a "takarodj" hozzáállástól, és tudom, hogy sokan hülyének néznek mert várom h Tomlint kibasszák - de nálatok egyáltalán nem értem az MLF utálatot.
tenorx
Akkor Tomlinnal is minden ok?
Pep71
Plusz a mi playoffunk az 2016 óta abból áll, hogy bejutunk valahogy (ha bejutunk) aztán szarrá vernek minket a wildcard körben.
tenorx
Pep71
Ha azt mondanám neked, hogy cseréljük ki MLF-et Tomlinra, akkor te belemennél? Mert én igen 😀
tenorx
2 hónapja
All day long... Mehetne a 2000 euróm a bearsre, ha lenne
2 hónapja
Ez a masodik félidő kabare amennyire ment az elsőben …nem értem .Vedelem ha tud meccset nyerni akkor megyunk tovább
Spec team meg …ahh
2 hónapja
Elrúgja a 10esig erre 40esig engedik..
2 hónapja
Plusz egy:Te nézed a meccset? 😂😂😂Azért a mutatott játék az ég és föld, plusz ott fel kellett építeni Love-ot, ami szerintem elég jól sikerült.MLF pont annyi SB-be jutott mint Tomlin mióta HC-k mindketten. A PO meg nektek is mindig meg van szinte..A D előtt összességében le a kalappal.Szerintem a csapat is jó 😀
nagylaza, főpohárnok
Figyelj én nem állok távól a "takarodj" hozzáállástól, és tudom, hogy sokan hülyének néznek mert várom h Tomlint kibasszák - de nálatok egyáltalán nem értem az MLF utálatot.
tenorx
Akkor Tomlinnal is minden ok?
Pep71
Plusz a mi playoffunk az 2016 óta abból áll, hogy bejutunk valahogy (ha bejutunk) aztán szarrá vernek minket a wildcard körben.
tenorx
Pep71
Ha azt mondanám neked, hogy cseréljük ki MLF-et Tomlinra, akkor te belemennél? Mert én igen 😀
2 hónapja
Na akkor ez ennyi volt, több pontunk már nem leszEsetleg egy védelmi TD-t tudnék elképzelni, de mást én sem tudok.
gamerkr