NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
351
41
19-től, ARENA4
Wild Card szombat
16 órája
Nekem erre a második félidőre nincs semmiféle magyarázatom. Felfoghatatlan.Pedig 3 hét alatt történik másodszor, semmi extra.
nagylaza, főpohárnok
16 órája
öregapó megmentette jacobs seggét
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 órája
Teljesen kuka ez a félidő minden szinten
16 órája
Nekem erre a második félidőre nincs semmiféle magyarázatom. Felfoghatatlan.Tudjuk fokozni...
nagylaza, főpohárnok
16 órája
Az igen….
16 órája
Nekem erre a második félidőre nincs semmiféle magyarázatom. Felfoghatatlan.
16 órája
Második félidőben GB-be is beugorhatott volna. PTSD-jó lett volna , hogy Mekkárti az edző meg mindig GB-ben..Hanem mondjuk teszem azt Aaron RodgersEzt a szétcsúszást nem lehet majd csak a sérülésekre fogni.Ha nem CW lenne a QB már rég vezetne a Bears..
Kampman
Pep71
Assurbanapli
Ha kikap a csapat MLF-nek mennie kell
16 órája
sztem már Cutlerrel is vezetnénekHanem mondjuk teszem azt Aaron RodgersEzt a szétcsúszást nem lehet majd csak a sérülésekre fogni.Ha nem CW lenne a QB már rég vezetne a Bears..
Kampman
Pep71
Assurbanapli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 órája
Védelmet az offense nem hagyja pihenni..vége a dalnakVárható volt, kár érte mert ezt be kellett volna húzni az első félidő alapján
Pep71
16 órája
Hanem mondjuk teszem azt Aaron RodgersEzt a szétcsúszást nem lehet majd csak a sérülésekre fogni.Ha nem CW lenne a QB már rég vezetne a Bears..
Kampman
Pep71
16 órája
Védelmet az offense nem hagyja pihenni..vége a dalnak
16 órája
Persze, kb. az ő tapasztalatlansága tart még meccsben minket.Ezt a szétcsúszást nem lehet majd csak a sérülésekre fogni.Ha nem CW lenne a QB már rég vezetne a Bears..
Kampman
Pep71
16 órája
Ezt a szétcsúszást nem lehet majd csak a sérülésekre fogni.Ha nem CW lenne a QB már rég vezetne a Bears..
Kampman
16 órája
Konkrétan szétrobbanok.
16 órája
komolyan be kéne hozni Willist futni egy kicsitMár Jacobsot is cserélném...
Tactful Cactus
16 órája
Meccs végét várd ki, lehet MLF elérhető lesz holnap már.Plusz egy:Te nézed a meccset? 😂😂😂Azért a mutatott játék az ég és föld, plusz ott fel kellett építeni Love-ot, ami szerintem elég jól sikerült.MLF pont annyi SB-be jutott mint Tomlin mióta HC-k mindketten. A PO meg nektek is mindig meg van szinte..A D előtt összességében le a kalappal.Szerintem a csapat is jó 😀
nagylaza, főpohárnok
Figyelj én nem állok távól a "takarodj" hozzáállástól, és tudom, hogy sokan hülyének néznek mert várom h Tomlint kibasszák - de nálatok egyáltalán nem értem az MLF utálatot.
tenorx
Akkor Tomlinnal is minden ok?
Pep71
Plusz a mi playoffunk az 2016 óta abból áll, hogy bejutunk valahogy (ha bejutunk) aztán szarrá vernek minket a wildcard körben.
tenorx
Pep71
Ha azt mondanám neked, hogy cseréljük ki MLF-et Tomlinra, akkor te belemennél? Mert én igen 😀
tenorx
16 órája
All day long... Mehetne a 2000 euróm a bearsre, ha lenne
16 órája
Ez a masodik félidő kabare amennyire ment az elsőben …nem értem .Vedelem ha tud meccset nyerni akkor megyunk tovább
Spec team meg …ahh
16 órája
Elrúgja a 10esig erre 40esig engedik..
16 órája
Plusz egy:Te nézed a meccset? 😂😂😂Azért a mutatott játék az ég és föld, plusz ott fel kellett építeni Love-ot, ami szerintem elég jól sikerült.MLF pont annyi SB-be jutott mint Tomlin mióta HC-k mindketten. A PO meg nektek is mindig meg van szinte..A D előtt összességében le a kalappal.Szerintem a csapat is jó 😀
nagylaza, főpohárnok
Figyelj én nem állok távól a "takarodj" hozzáállástól, és tudom, hogy sokan hülyének néznek mert várom h Tomlint kibasszák - de nálatok egyáltalán nem értem az MLF utálatot.
tenorx
Akkor Tomlinnal is minden ok?
Pep71
Plusz a mi playoffunk az 2016 óta abból áll, hogy bejutunk valahogy (ha bejutunk) aztán szarrá vernek minket a wildcard körben.
tenorx
Pep71
Ha azt mondanám neked, hogy cseréljük ki MLF-et Tomlinra, akkor te belemennél? Mert én igen 😀
16 órája
Na akkor ez ennyi volt, több pontunk már nem leszEsetleg egy védelmi TD-t tudnék elképzelni, de mást én sem tudok.
gamerkr