NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
casaubon
2 392
Monnyuk, ha JJ-t nem tudjuk megfogni még Jacksonnal sem akkor Nekünk annyi.,.Kevés csapat tudta.
nagir
Toca
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Watt tanácsát megfogadták: qb sneaket a legnehezebb levédekezni
több mint 1 éve
Miért adnak összefoglalót a meccs után rögtön? 😁
több mint 1 éve
Nabazz, Kuzin vagy a törpék, blehhOlyan opció nincs, hogy mindketten kiesnek most? 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
MÁK 😊aréna 4 addig szórakozik, amíg lemaradunk egy TD-ről???nem maradunk le semmiről.
NB2
shawnka
pont a TD-re sikerült 😊
több mint 1 éve
aréna 4 addig szórakozik, amíg lemaradunk egy TD-ről???Neked van valami különös seggfájdalmad az arénától? 😃
NB2
több mint 1 éve
aréna 4 addig szórakozik, amíg lemaradunk egy TD-ről???Ne rinyalj már ha bajod van nyisd meg streamen.
NB2
több mint 1 éve
Monnyuk, ha JJ-t nem tudjuk megfogni még Jacksonnal sem akkor Nekünk annyi.,.Kevés csapat tudta.
nagir
több mint 1 éve
aréna 4 addig szórakozik, amíg lemaradunk egy TD-ről???nem maradunk le semmiről.
NB2
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Ez a vodafone reklám is idegesít már. Minden reklámblokkban megy.sokat fizettünk érte, és még nézni is kell, hát elmennek a...
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
vagy benne.Úristen ez a penny reklám mekkora szarAkkor mekkorát ütne, ha Friderikusz Állna mögötte? 😂😝😉
shagi0206
meme
faszom tartsatok már egy kis szünetet beszar a kutyám és nem birok indulni
több mint 1 éve
Monnyuk, ha JJ-t nem tudjuk megfogni még Jacksonnal sem akkor Nekünk annyi.,.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
mondjuk ez még nem lesz bentYour girl don't like this
Szesze
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Engem a csávó hangja idegesít leginkább benne (amelyik énekel/nyerít)Ez a vodafone reklám is idegesít már. Minden reklámblokkban megy.Meg már az ünnepeknek is vége
shagi0206
gamerkr
több mint 1 éve
aréna 4 addig szórakozik, amíg lemaradunk egy TD-ről???
több mint 1 éve
Sose vót xDMondtam már, hogy go Giants?Hol az NFC North összetartás ? Pfej
nagylaza, főpohárnok
Toca
több mint 1 éve
egy play-t nem tudtunk levédekezni a drive-ból..Nagyon fontos, hogy a Vikes ellen nem szabad az elején vezetni
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Bocs.😊Mondtam már, hogy go Giants?Hol az NFC North összetartás ? Pfej
nagylaza, főpohárnok
Toca
több mint 1 éve
apropo mi a helyzet general bootyval?Még ennek a fórumnak a hőskorában írta egyszer valaki valamelyik topikba, hogy "na megyek át a csajomhoz, fasza lesz"Biztos az a srác írta, akinek Casey Dick volt a kedvenc irányítója az Arkansasból
Kampman
r.baggio
több mint 1 éve
meme
2 102
Úristen ez a penny reklám mekkora szarAkkor mekkorát ütne, ha Friderikusz Állna mögötte? 😂😝😉
shagi0206
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
Alekoszra se maradt idő basszameg
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Jó szar meccset választottak amúgy megint az Aréna4-nél.. 😁Nem is ertem hogy lehet hogy igy favorizalnak ket csapatot. Mig a tobbi meccset nem mutatjak. Azert ez mar mindennek a teteje.
Szokol
több mint 1 éve
mondjuk ez még nem lesz bent
több mint 1 éve
Ez a vodafone reklám is idegesít már. Minden reklámblokkban megy.Meg már az ünnepeknek is vége
shagi0206
több mint 1 éve
egy play-t nem tudtunk levédekezni a drive-ból..Alpecon Hybriddel próbálkoztatok?
Szesze