NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 559
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Reklámot!!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
menjünk át a másik meccsre, egy lefutott meccset minek közvetítenek mrá!!!Mert amíg nincs vége, addig nem tudsz mit csinálni 😊
NB2
több mint 1 éve
Éreztem hogy át kéne írni 😆🤣direkt azért rendelte 😀És azt a részét is megetted? 😆Én (kanadai) bölény steaket ettem már, fasza volt 😁Bills ha így játszik a következő meccsen könnyen bölényfasírt lesz belőlea bölény burger mondjuk fasza 😀
ThundersNFL a Jobbágy
Negritis, a vajda
warr_b
shagi0206
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Field gólt már min rúghatnak
több mint 1 éve
Közben a másik meccsen van futás, first down meg ilyenek, lehet, hogy 3 és fél óra alatt vége lesz.Inkább megnézem ezt ismetelve!
Kampman
több mint 1 éve
Attól, hogy kiesett még érdemes.és a Packers már kiesett, szóval 2.Megnyugodtam, hogy idén nem csak az NFC szar.Idén az egész ligában van kb 3 csapat, aki érdemes a SB-ra.
nagylaza, főpohárnok
SBL
Tactful Cactus
SBL
Ezt a témát talán hagyjuk...😊Attól, hogy kiesett még érdemes.és a Packers már kiesett, szóval 2.Megnyugodtam, hogy idén nem csak az NFC szar.Idén az egész ligában van kb 3 csapat, aki érdemes a SB-ra.
nagylaza, főpohárnok
SBL
Tactful Cactus
SBL
több mint 1 éve
ggwp
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
menjünk át a másik meccsre, egy lefutott meccset minek közvetítenek mrá!!!
több mint 1 éve
Közben a másik meccsen van futás, first down meg ilyenek, lehet, hogy 3 és fél óra alatt vége lesz.pfej de kommersz szarnak hangzik
Kampman
több mint 1 éve
Nem volt az meg...
több mint 1 éve
direkt azért rendelte 😀És azt a részét is megetted? 😆Én (kanadai) bölény steaket ettem már, fasza volt 😁Bills ha így játszik a következő meccsen könnyen bölényfasírt lesz belőlea bölény burger mondjuk fasza 😀
ThundersNFL a Jobbágy
Negritis, a vajda
warr_b
shagi0206
több mint 1 éve
Henderson
1 046
elkezdték a másikat közbenJó hogy szólsz, már belesüppedtem ebbe a posványságba
Szesze
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
És azt a részét is megetted? 😆Én (kanadai) bölény steaket ettem már, fasza volt 😁Bills ha így játszik a következő meccsen könnyen bölényfasírt lesz belőlea bölény burger mondjuk fasza 😀
ThundersNFL a Jobbágy
Negritis, a vajda
warr_b
több mint 1 éve
Kampman
28 299
Közben a másik meccsen van futás, first down meg ilyenek, lehet, hogy 3 és fél óra alatt vége lesz.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
akarod mondani vármegye 3-asraEzek kiskutyák, jönnének le egy megye 3-mas meccsre. Annak is örülnének, ha élve elhagyják a pályát.Hol van egy Death Valley a Buccaneers ultrák őrjöngésétől?Azért egy po meccsen győzelemért támadni idegenbe mikor zúg a stadion kicsit más világ mint az egyetemMert ott nincsenek nagy stadionok meg hangos szurkolók áh dehogy
Tarsi
r.baggio
Kampman
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
SBL
2 213
Attól, hogy kiesett még érdemes.és a Packers már kiesett, szóval 2.Megnyugodtam, hogy idén nem csak az NFC szar.Idén az egész ligában van kb 3 csapat, aki érdemes a SB-ra.
nagylaza, főpohárnok
SBL
Tactful Cactus
több mint 1 éve
És tényleg! Az az atmoszféra, ami az USA vs Martinique soccermeccsen is volt a tampai stadionban, egyszeri és utánozhatatlanHol van egy Death Valley a Buccaneers ultrák őrjöngésétől?Azért egy po meccsen győzelemért támadni idegenbe mikor zúg a stadion kicsit más világ mint az egyetemMert ott nincsenek nagy stadionok meg hangos szurkolók áh dehogy
Tarsi
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
én jerseyben toltam bölény burgertÉn (kanadai) bölény steaket ettem már, fasza volt 😁Bills ha így játszik a következő meccsen könnyen bölényfasírt lesz belőlea bölény burger mondjuk fasza 😀
ThundersNFL a Jobbágy
Negritis, a vajda
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kronos
779
Estet mindenkinek
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Ezek kiskutyák, jönnének le egy megye 3-mas meccsre. Annak is örülnének, ha élve elhagyják a pályát.Hol van egy Death Valley a Buccaneers ultrák őrjöngésétől?Azért egy po meccsen győzelemért támadni idegenbe mikor zúg a stadion kicsit más világ mint az egyetemMert ott nincsenek nagy stadionok meg hangos szurkolók áh dehogy
Tarsi
r.baggio
Kampman
több mint 1 éve
Hősi halál volt!