NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 556
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Én (kanadai) bölény steaket ettem már, fasza volt 😁Bills ha így játszik a következő meccsen könnyen bölényfasírt lesz belőlea bölény burger mondjuk fasza 😀
ThundersNFL a Jobbágy
Negritis, a vajda
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Egy harmadik számú irányítóval ez a valóság az esetek 99 százalékában nem az mint nálunk Purdy csinálErtem en. De az eddzoje valamit kitalalhatott volna. Vagy valtoztathatott volna. Minden jatek elott majdnem d.o. g volt.Azért egy po meccsen győzelemért támadni idegenbe mikor zúg a stadion kicsit más világ mint az egyetemmásik világ azNagyon megye 2 a szinvonal...De eddig hogy jatszott egyetemen a srac ? Ott tobb volt az ido?
Szokol
gabor25
🤘 gaben 🤘
Tarsi
gabor25
több mint 1 éve
elkezdték a másikat közben
több mint 1 éve
Kampman
28 299
Hol van egy Death Valley a Buccaneers ultrák őrjöngésétől?Azért egy po meccsen győzelemért támadni idegenbe mikor zúg a stadion kicsit más világ mint az egyetemMert ott nincsenek nagy stadionok meg hangos szurkolók áh dehogy
Tarsi
r.baggio
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Rossz helyen vt a vonal
több mint 1 éve
bírók megkegyelmeztek egy 1st downnal 😊
több mint 1 éve
SBL
2 213
A kb 3 az már 4😀Chiefs, 9ers, Eagles, Bengals? Az már 4 🙂Megnyugodtam, hogy idén nem csak az NFC szar.Idén az egész ligában van kb 3 csapat, aki érdemes a SB-ra.
nagylaza, főpohárnok
SBL
shagi0206
több mint 1 éve
Azért egy po meccsen győzelemért támadni idegenbe mikor zúg a stadion kicsit más világ mint az egyetemMert ott nincsenek nagy stadionok meg hangos szurkolók áh dehogy
Tarsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
és a Packers már kiesett, szóval 2.Megnyugodtam, hogy idén nem csak az NFC szar.Idén az egész ligában van kb 3 csapat, aki érdemes a SB-ra.
nagylaza, főpohárnok
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Chiefs, 9ers, Eagles, Bengals? Az már 4 🙂Megnyugodtam, hogy idén nem csak az NFC szar.Idén az egész ligában van kb 3 csapat, aki érdemes a SB-ra.
nagylaza, főpohárnok
SBL
több mint 1 éve
húzzák most is az időt, a kurva anyjukat!!!Rosszabbak mint az argentinok! Mondjuk nem hentelnek.
NB2
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ertem en. De az eddzoje valamit kitalalhatott volna. Vagy valtoztathatott volna. Minden jatek elott majdnem d.o. g volt.Azért egy po meccsen győzelemért támadni idegenbe mikor zúg a stadion kicsit más világ mint az egyetemmásik világ azNagyon megye 2 a szinvonal...De eddig hogy jatszott egyetemen a srac ? Ott tobb volt az ido?
Szokol
gabor25
🤘 gaben 🤘
Tarsi
több mint 1 éve
SBL
2 213
Megnyugodtam, hogy idén nem csak az NFC szar.Idén az egész ligában van kb 3 csapat, aki érdemes a SB-ra.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
najó, ennyi.. hát ez rendkívül alacsony színvonalú meccs volt sajnosÉs egy órával hosszabb, mint indokolt
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
húzzák most is az időt, a kurva anyjukat!!!
több mint 1 éve
Megnyugodtam, hogy idén nem csak az NFC szar.Nem csak a Packers szar? 🤔
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
bobi0092
4 353
Bills ha így játszik a következő meccsen könnyen bölényfasírt lesz belőleSzerintem ebben bőven benne van egy kicsit a csoportellenfél "átok" is, mint nálatok hogy akármennyire peaken volt a csapat Bradyvel mindig sikerült kikapni a Dolphinstól. Tipikus trap game, nyerni kell és elfelejteni.
ThundersNFL a Jobbágy
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
SBL
2 213
De savanyú a szőlő egyeseknek.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Volt mia steelers 0 -3 bar ott sarlabda volt.najó, ennyi.. hát ez rendkívül alacsony színvonalú meccs volt sajnosItt mind a ket csapat vesztett.
Szesze
gabor25
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Azért egy po meccsen győzelemért támadni idegenbe mikor zúg a stadion kicsit más világ mint az egyetemmásik világ azNagyon megye 2 a szinvonal...De eddig hogy jatszott egyetemen a srac ? Ott tobb volt az ido?
Szokol
gabor25
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Megnyugodtam, hogy idén nem csak az NFC szar.
több mint 1 éve
casaubon
2 391
Elvegre harmadszor is eldolt.Na, most mar lehet kezdeni a masik meccsetJa, ez már senkit nem érdekel
casaubon
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Én a Bills helyében még csinálnék egy turnovert, biztos ami biztos alapon
több mint 1 éve
gabor25
5 144
najó, ennyi.. hát ez rendkívül alacsony színvonalú meccs volt sajnosItt mind a ket csapat vesztett.
Szesze
több mint 1 éve
Vikings ellen volt is 😀Bills ha így játszik a következő meccsen könnyen bölényfasírt lesz belőleaz nem a Vikes-Giants lesz?
ThundersNFL a Jobbágy
Tactful Cactus