Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem volt delay of game?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Persze, a mail a spambe megyén nem vitatkozok veled, de hiába irom a playeket a phins mailcimre nem azokat hivják. lehet twitteren kéneAkkor is futsz és puntolsz, alapMiért nem futottak?mert nem tudnak futni
jobbágy#JC6
Kúrfürst briareos
Jakehomer
Kúrfürst briareos
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Azzal azért szerintem egyet érthetünk, hogy Alekosznál mindenképpen jobban néznek kiPár éve alekosz produkciója ment ilyen nagyot a követőbennagyot mennek a hölgyek a hétvégénMomentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Tactful Cactus
gamerkr
több mint 1 éve
szupermodell nem, modell, playmate satöbbi igen. de még kasszás is tud jobban kinézni. de nézd a jó oldalát kisebb a verseny értükTudtam h lesz aki leszólja őket. Neked biztos szupermodell csajaid voltakseriously why? egyik sem néz ki jólEzt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
Kúrfürst briareos
nordas89
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQPár éve alekosz produkciója ment ilyen nagyot a követőbennagyot mennek a hölgyek a hétvégénMomentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Tactful Cactus
gamerkr
több mint 1 éve
Pár éve alekosz produkciója ment ilyen nagyot a követőbennono csak csend legyen 😀 😛
gamerkr
több mint 1 éve
De, mindegy. Saját red zone közelében nem emberkedsz, hanem előkészíted a puntot.Minden egyes ilyen eladott labda válasz a "mi a faszért kell screent hívni 3. és hosszúra?" kérdésre.Azért az se mindegy, hogy ki dobja.
Szokol
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
ez is érdekes hívás volt mondjuk.. de végül bejött
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ha ezek nem jol kinezoek kik azok? Lol.Tudtam h lesz aki leszólja őket. Neked biztos szupermodell csajaid voltakseriously why? egyik sem néz ki jólEzt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
Kúrfürst briareos
nordas89
több mint 1 éve
Pár éve alekosz produkciója ment ilyen nagyot a követőbennagyot mennek a hölgyek a hétvégénMomentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Tactful Cactus
több mint 1 éve
ligur
448
Ahányszor berakja ezt a gifet valaki még a rájátszás alatt, annyi feles 😀 😛Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
dande2
mindjart irom, hova kuldjetek a feleseket 😀
több mint 1 éve
Főleg katikát, meg a pár évvel ezelőtti D.Dórikat 😊Ezt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
több mint 1 éve
gabor25
5 144
KosziThompson INT-je, amit hívott a coaching staffMi is? Lemaradtam.Hogy lehet ekkora faszságot csinálni? Romo finoman ledilettánsozta az edzői brigádotrettentő gagyi edzői hiba volt
Jakehomer
Szesze
gabor25
Rodaron
több mint 1 éve
nordas89
87
Tudtam h lesz aki leszólja őket. Neked biztos szupermodell csajaid voltakseriously why? egyik sem néz ki jólEzt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Minden egyes ilyen eladott labda válasz a "mi a faszért kell screent hívni 3. és hosszúra?" kérdésre.Azért az se mindegy, hogy ki dobja.
Szokol
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Minden egyes ilyen eladott labda válasz a "mi a faszért kell screent hívni 3. és hosszúra?" kérdésre.Ezt mi mar ismerjuk. Vagy a futss kozepre lol. 3 es hosszura.
Szokol
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
az is ér ha a válaszban van benne? mondjuk így is úgy is detox a végeAhányszor berakja ezt a gifet valaki még a rájátszás alatt, annyi feles 😀 😛Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Thompson INT-je, amit hívott a coaching staffMi is? Lemaradtam.Hogy lehet ekkora faszságot csinálni? Romo finoman ledilettánsozta az edzői brigádotrettentő gagyi edzői hiba volt
Jakehomer
Szesze
gabor25
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Meg jo, hogy mindenkinek mas az izlese. Szerintem igen tetszetosekseriously why? egyik sem néz ki jólEzt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Willie Parker
15 378
hill--nek dobja, jbban jár talán. vagy legalább nem lesz int.Be kell dobatni a sec mögé, hátha befutja vki de nem eléjük
Ventura
több mint 1 éve
seriously why? egyik sem néz ki jólEzt a ket csajt tenyleg oda vissza es oda vissza.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
Toto21
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Mi is? Lemaradtam.Hogy lehet ekkora faszságot csinálni? Romo finoman ledilettánsozta az edzői brigádotrettentő gagyi edzői hiba volt
Jakehomer
Szesze
több mint 1 éve
Minden egyes ilyen eladott labda válasz a "mi a faszért kell screent hívni 3. és hosszúra?" kérdésre.
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Meglattak Pederson tokeit.Mit mondtak itt? Nem birom leolvasni.Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine
gabor25
több mint 1 éve
Ahányszor berakja ezt a gifet valaki még a rájátszás alatt, annyi feles 😀 😛Momentum?
ThundersNFL a Jobbágy
mustaine