A fórummal kapcsolatos észrevételek
19 feliratkozó
2 hónapja
Én lettem kitiltva a gurulósfoci topikból, vagy be lett zárva? 😊

3 hónapja
Ja, hogy eltűnt 😀 Ez az ami kimaradt info volt.Minden meccs előtt beírta a Coltsnál, hogy megbaszunk mindenkit, a nőket kétszer^^I don't get it.Szóval ezért nincs már itt. Szerencsés nők^^Ezt a nick név váltogatást nem lehetne kivenni (btw én se tudom, ezt hogy lehet), mert némlyek 😛idegesítő módon élnek ezzel vissza....De, anno steznél is megcsináltuk
dande
r.baggio
Wyatt
tenorx
(aztán meg eltűnt innen)
Wyatt
3 hónapja
Minden meccs előtt beírta a Coltsnál, hogy megbaszunk mindenkit, a nőket kétszer^^I don't get it.Szóval ezért nincs már itt. Szerencsés nők^^Ezt a nick név váltogatást nem lehetne kivenni (btw én se tudom, ezt hogy lehet), mert némlyek 😛idegesítő módon élnek ezzel vissza....De, anno steznél is megcsináltuk
dande
r.baggio
Wyatt
tenorx
(aztán meg eltűnt innen)
3 hónapja
I don't get it.Szóval ezért nincs már itt. Szerencsés nők^^Ezt a nick név váltogatást nem lehetne kivenni (btw én se tudom, ezt hogy lehet), mert némlyek 😛idegesítő módon élnek ezzel vissza....De, anno steznél is megcsináltuk
dande
r.baggio
Wyatt
3 hónapja
Szóval ezért nincs már itt. Szerencsés nők^^Ezt a nick név váltogatást nem lehetne kivenni (btw én se tudom, ezt hogy lehet), mert némlyek 😛idegesítő módon élnek ezzel vissza....De, anno steznél is megcsináltuk
dande
r.baggio
3 hónapja
ok csak nem értem mi szükség van egyáltalán erre? 😊 Mondjuk most már látom kb milyen egyszerű, de eszembe nem jutott, még JC6 kapcsán sem ez a váltogatás.Ezt a nick név váltogatást nem lehetne kivenni (btw én se tudom, ezt hogy lehet), mert némlyek 😛idegesítő módon élnek ezzel vissza....Egy ember miatt nem csinálunk precedens, egyszer jelzek neki, aztán megy a ban
dande
r.baggio
Szerkesztette: dande
3 hónapja
Ezt a nick név váltogatást nem lehetne kivenni (btw én se tudom, ezt hogy lehet), mert némlyek 😛idegesítő módon élnek ezzel vissza....De, anno steznél is megcsináltuk
dande
Szerkesztette: r.baggio

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Ezt a nick név váltogatást nem lehetne kivenni (btw én se tudom, ezt hogy lehet), mert némlyek 😛idegesítő módon élnek ezzel vissza....
4 hónapja
Természetesen semmi.A Redskinst javítani kellene mielőtt baj lesz.Tényleg nem genyózásból, de mégis milyen baj lett volna ebből?
bowl.hu/nfl-csapatok
Tactful Cactus
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
A Redskinst javítani kellene mielőtt baj lesz.Tényleg nem genyózásból, de mégis milyen baj lett volna ebből?
bowl.hu/nfl-csapatok
Tactful Cactus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
A Redskinst javítani kellene mielőtt baj lesz.köszi 😊 elkezdtem az összes adatlapon a statisztikák, edzők, stb. frissítését, aztán valahol a felénél abbamaradt, de ma végigmegyek akkor rajta
bowl.hu/nfl-csapatok
Tactful Cactus

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
A Redskinst javítani kellene mielőtt baj lesz.P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Nálam teljesen szétesett az értesítések, feliratkozások és a még nem látott dolgok a topicokban.Szerver túlterhelődésnél a rendszer egy korábbi állapotra ugrik vissza, ilyenkor akár még a saját kommentedet is jelezheti új hsz-ként
tenorx

4 hónapja
Nálam teljesen szétesett az értesítések, feliratkozások és a még nem látott dolgok a topicokban.egész nap hozott nekem is 2 olvasatlan értesítést (pedig már tegnap este olvastam), de most már jó úgy néz ki
tenorx
4 hónapja
Nálam teljesen szétesett az értesítések, feliratkozások és a még nem látott dolgok a topicokban.
5 hónapja
Rendben! Köszi a segítséget és az infót!Már korábban volt róla szó, de a twitter beágyazás továbbra se működik, legalábbis nálam...A sima link helyett az embeddelt kódot kell használni, úgy jó, Titans topicban átszerkesztettem a kommentedet
Nandito
r.baggio
Music City Miracle

5 hónapja
Már korábban volt róla szó, de a twitter beágyazás továbbra se működik, legalábbis nálam...A sima link helyett az embeddelt kódot kell használni, úgy jó, Titans topicban átszerkesztettem a kommentedet
Nandito
Szerkesztette: r.baggio

5 hónapja
Már korábban volt róla szó, de a twitter beágyazás továbbra se működik, legalábbis nálam...
Music City Miracle

7 hónapja
hammamanus felhasználó törlendő, a mokkdraftgamebe látod!

7 hónapja
Instásoknál is láttam a napokban, hogy mindenhol csak a link látszódik a kép helyettMiért nem működnek rendesen a twitter beágyazások? Szerkesztik az oldalt, vagy esetleg a Twitter mókolt vmit?Mi nem nyúltunk hozzá, de majd megnézzük, mi a probléma
Borbinho
r.baggio
7 hónapja
Miért nem működnek rendesen a twitter beágyazások? Szerkesztik az oldalt, vagy esetleg a Twitter mókolt vmit?Mi nem nyúltunk hozzá, de majd megnézzük, mi a probléma
Borbinho

7 hónapja
Miért nem működnek rendesen a twitter beágyazások? Szerkesztik az oldalt, vagy esetleg a Twitter mókolt vmit?
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
9 hónapja
Köszi 😊Próbáltam új topicot nyitni az Egyéb-ben, de csak annyit csinál, hogy átirányít a fűzövel kifelére.bowl.hu/forum/egyeb-temak/tarsasjatekok
Ez most intended? 😀
(A Társasjátékok topicot szerettem volna megnyitni, mert úgy érzem, nem csak én vagyok rájuk függve, és megnyílt a Frosthaven kickstarter 😊 )
tenorx
empty taxi