GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Akinek DB depth kell, az írjon nyugodtan. Van pár olcsó, de használható arcom, legalább egytől meg kell válnom, mert sokan vannak.docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdDNNaVVObUZ0ZFZCMFlaYzFwc09PREE#gid=43
több mint 12 éve
Ha valaki valamilyen hibát vél felfedezni (pl. egy FA-ként feltüntetett játékos nála van), azt jelezze.vassadiDavid Bass nálam van és nagyon büszke rá a stáb.
több mint 12 éve
Höri PR-jét nem tudom értelmeznigondolom a sorrend random
több mint 12 éve
Megy Geno mellé a Jetsbe és kész is a családi idill 😛 (hacsak el nem viszi az efbíáj)tök szívás, hogy a családbarát program keretében ki kell basznod DJaxet 😕kristofRataxes
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
FA lista frissítve:docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdExIcVNTOXpVbmE5LWh5OE14YXB5T1E&usp=sharing#gid=0
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tök szívás, hogy a családbarát program keretében ki kell basznod DJaxet 😕Rataxes
több mint 12 éve
oh well. ki a rak beszelt rolad ? en a gecilada ujangliat vettem a szamra nem a gmjuket 😉 a te kapalozasod egy egyedi szint visz a jatekba (gondolom ezert hiv stez baratod az osszes agyverzesebe 😀), tul nagy jelentoseget ettol meg ne tulajdonits a szemelyednek 😊MMMSÓ, én magamnak még véletlenül sem 😊 Aztán remélem, hogy IRL még sokáig anyázod ezt a geciláda csapatot, addig én örülni fogok

több mint 12 éve
oh well. ki a rak beszelt rolad ? en a gecilada ujangliat vettem a szamra nem a gmjuket 😉 a te kapalozasod egy egyedi szint visz a jatekba (gondolom ezert hiv stez baratod az osszes agyverzesebe 😀), tul nagy jelentoseget ettol meg ne tulajdonits a szemelyednek 😊
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
hnap gephez jutok herr komissar oszt beirom a hianyzo szerzodeseimet (bulaga, brock), remelem akceptalhato a kesedelem. a prbe pedig ok besincsenek vesve tehat kurvabeszt vagyok. a csicska szar uj anglia meg megbaszhatja a 0 dmjat, remelem amiatt a 0.4M miatt kell cutolniuk vkit 😛 ed reedet pedig orommel latjuk a secondaryjukben, valaszthat h meik elkapom mezszamat fogja stirolni hatulrol 😀MMMSÖrülök, hogy ennyi örömöt tudok neked okozni hétről hétre 😊
Aztán ha a szezonban top3-as lesz a csapat, azt hiszem pont nem fog érdekelni az a pár százezer

több mint 12 éve
hnap gephez jutok herr komissar oszt beirom a hianyzo szerzodeseimet (bulaga, brock), remelem akceptalhato a kesedelem. a prbe pedig ok besincsenek vesve tehat kurvabeszt vagyok. a csicska szar uj anglia meg megbaszhatja a 0 dmjat, remelem amiatt a 0.4M miatt kell cutolniuk vkit 😛 ed reedet pedig orommel latjuk a secondaryjukben, valaszthat h meik elkapom mezszamat fogja stirolni hatulrol 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Ide is, hátha a másik topikot valaki nem figyeli:A következő FA körben már nem lesz külön lista; bármely, szabadügynök státuszban lévő játékosra lehet licitálni. Rata listáján megtalálhatók a még elérhető játékosok, a névsor legkésőbb a holnapi nap folyamán aktualizálva lesz. Ha valaki valamilyen hibát vél felfedezni (pl. egy FA-ként feltüntetett játékos nála van), azt jelezze.
Kezdés: Szombat, 20:00
Az esélyegyenlőség jegyében az ezután cutolt játékosokra csak 48 órával a kivágásukat követően lehet licitálni.
több mint 12 éve
HöriAnnyit korrigálnék rajta, hogy tavaly Holmes a Falconsban pocsékul játszott RT-ként, míg ezzel szemben Beachum a Steelersben biztatóan teljesített LT-ként, szóval jelen állás szerint nálam utóbbi a kezdő RT poszt várományosa.
több mint 12 éve
A 3 éves rebulding második éve, jövőre gyilkolni fogunk 😀gabokockaSzerencsés vagy a 3 évvel! Én még az első 5 éves tervem 2. évében vagyok 😛
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Keki módosult bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/1026084
Munnerlyn és Kevin Minter megfelelő ajánlat esetén vihető, előbbi ráadásul kb semmit sem keres 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
van már elit kezdő DT-m, amúgy meg 4-3-at fogok játszani szóval egy 10 helyet légy szíves előre sorolni Ádámkám! 😉
több mint 12 éve
A 3 éves rebulding második éve, jövőre gyilkolni fogunk 😀gabokocka#Waiting4Winston
több mint 12 éve
A 3 éves rebulding második éve, jövőre gyilkolni fogunk 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
A kutyaütő Packers nemtom mit keres előttem, de azért az NFC top 5-ös spot hízelgő 😊 Van egy olyan érzésem hogy a madden majd inkább a konf. hátsó felébe rangsorol, de nem is baj, elférnek a korai pickek az arzenálban 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
pár éve mikor én csináltam PRt, akkor magasan a Panthers volt az 1. 😀
több mint 12 éve
Szeretném jelezni, hogy Petersonnak is volt egy igencsak komoly ACL szakadása és látod milyen év követte! 😀Chris Harris CB alcsony fizetéssel bekerült a keki-be!Klaci79Adsz mellé új térdeket is?szaba
több mint 12 éve
Chris Harris CB alcsony fizetéssel bekerült a keki-be!Klaci79Adsz mellé új térdeket is?
több mint 12 éve
Chris Harris CB alcsony fizetéssel bekerült a keki-be!
több mint 12 éve
Shilkor, mekkora potenciált látsz Justin Brownban? Akár a másik két(?) vasmű kedvelő is válaszolhat 😊HöriA preseason meccseken mutatott biztató jeleket a 3. szám D-k ellen. Ez mondjuk nem sokat jelent, de simán rosterre kerülhet 5. WR-ként (Brown, Moore, Wheaton + 1-2. körös rookie után) és mivel a többi WR nem túl magas, így komoly red zone target lehet. Ehhez az kell hogy kiszorítsa Moye-t a position battleben.
Rataxes