Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Week 2 letudva.A 2. félidőben kicsit gyengébben teljesített a csapat, de azért a győzelem így is meg lett. 😊
Carolina-Arizona: 52-21
több mint 12 éve
SF 49ers-Detroit lejatszva.35-7wallaceproMajd a statot dobjátok már be a tracker topicba.
több mint 12 éve
Azért a négynapos hétvégén lepöröghetne a W2 😛
több mint 12 éve
valaki tud vmit PakoGabiról?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Power Ranking - week 1.brkKirály lett. 😊
Én jöttem előre a legtöbbet a Vikingekkel együtt. Viszont az utolsó mondattal nem értek egyet. 😀
Kíváncsian várom, hogy majd mit írsz, hogy ha 3-0-val fog állni a csapat. 😀
több mint 12 éve
nem hiszed el,de most szomorú lettem nagyon!nagyon rég nem nyertem már...ellened meg kb minden be jön 😀örülök neki!tovább képezheted itt a tudásodat 😀 viszont egy meccsre még mindig éhezek ellened! 😀 :/Kisséhezhetsz is babám, nem tudok hétfőig játszani, onnantól meg már nem nagyon érek rá 😀.brk
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
.brk
1 890
örülök neki!tovább képezheted itt a tudásodat 😀 viszont egy meccsre még mindig éhezek ellened! 😀 :/Kisséhezhetsz is babám, nem tudok hétfőig játszani, onnantól meg már nem nagyon érek rá 😀
több mint 12 éve
örülök neki!tovább képezheted itt a tudásodat 😀 viszont egy meccsre még mindig éhezek ellened! 😀 :/watch yo'self, nagy hatalom van kezeim közt 😀.brkPower Ranking - week 1.brkköszi! 😀 azt hittem meg fogsz kövezni (főleg az után ,hogy hányszor ki kaptál tőlem! 😀)Kiss
Samaras játszott?
több mint 12 éve
.brk
1 890
watch yo'self, nagy hatalom van kezeim közt 😀Power Ranking - week 1.brkköszi! 😀 azt hittem meg fogsz kövezni (főleg az után ,hogy hányszor ki kaptál tőlem! 😀)Kiss
több mint 12 éve
Power Ranking - week 1.brkköszi! 😀 azt hittem meg fogsz kövezni (főleg az után ,hogy hányszor ki kaptál tőlem! 😀)
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
SF 49ers-Detroit lejatszva.35-7
több mint 12 éve
valaki nem akar játszani egyet?
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Raven, én kész vagyok a week 3ra... igaz a csapat nem, de ez már más téma... 😊PingiMég week 1 se ment le teljesen szóval várjunk még azzal a week 3-al. 😊
több mint 12 éve
.brk
1 890
week 3-at csak akkor írjátok be, meg kezdjétek el, ha a week 1 már teljesen lement pls. ne legyen több különbség egy hétnél többiekhez képest
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pingi, a week 1-hez beírhatnád : Ravens - Patriots 31 - 14 😊Week 3 még ne, frissítve, de néha valaki ellenőrizze 😛
Valamint én már a week3-mat is letudtam, az eredményt beírjam vagy várjak még vele?kovi470
Raven, én kész vagyok a week 3ra... igaz a csapat nem, de ez már más téma... 😊
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Pingi, a week 1-hez beírhatnád : Ravens - Patriots 31 - 14 😊Valamint én már a week3-mat is letudtam, az eredményt beírjam vagy várjak még vele?
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
újra löktem a gépet és így nincs fix hamám :/ de mindjárt csinálok egy szobát és írok PM-et hogy hová gyere 😉valaki egy meccs?KissGyere fel hamachira, 2-3 perc és játszhatunk egyet.Lance
Samaras játszott?
több mint 12 éve
valaki egy meccs?KissGyere fel hamachira, 2-3 perc és játszhatunk egyet.
több mint 12 éve
valaki egy meccs?
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Winston Winston jelentkezz 😀kovi470válaszoltam. ha 20 percen belül elkezdjük, akkor mehet 😀
több mint 12 éve
Gabi jelentkezz!mi legyen a meccsel?
Samaras játszott?
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Winston Winston jelentkezz 😀
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Csa.Maradok 49ers...Este lejatszuk a meccset.MA.wallaceprovalamikor mostanában lenyomhatjuk a week2-őt is 😊
Estefele mindig ráérek szerintem