Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
az jó lenne ,mert kezd elég homályos lenni a dologa pittsburghöz be lehet szállni? 😊Dexxter TailorTermészetesen 😊
Ha shawnka megtudja oldani akkor átveszem pingitől az I. Áruló Liga tracker szerkesztésétJack Zoltán
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
a pittsburghöz be lehet szállni? 😊Dexxter TailorTermészetesen 😊
Ha shawnka megtudja oldani akkor átveszem pingitől az I. Áruló Liga tracker szerkesztését
több mint 12 éve
a pittsburghöz be lehet szállni? 😊Dexxter Tailorörülnénk neki!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
a pittsburghöz be lehet szállni? 😊
több mint 12 éve
wallaceproról tud valaki valamit?
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
week4 mikor lesz?ZordddWeek 4
Ravens - Raiders
Cardinals - Giants
49ers - Packers
Texans - Panthers
Titans - Colts
Broncos - Falcons
Eagles - Lions
Patriots - Saints
bye week : Vikings, Pittsburgh ( üres )
több mint 12 éve
GhostLead
295
nálam ez az editor nem működik, elindítom és lefagy az egész!NZA madden editorAmadeus91Ma kezdtem el készíteni.az Update 81-es rosterben alakitom át a FA mozgásokat! csak lenne egy kis bibi az IR-en lévő játékosokat nem tudom cutolni, így nem tudom az új csapatukba igazolni! esetleg valami ötlet???GhostLeadFarky csinált valamikor egy IR mentes rostert, itt van valahol a topicban 😊
Meg is van:
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=374292#p374292Rataxes
akkor az IR mentes rostert alakítom át, bele rakom Luck-t a Coltshoz, RG III-t a Redskinshez!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
NZA madden editorMa kezdtem el készíteni.az Update 81-es rosterben alakitom át a FA mozgásokat! csak lenne egy kis bibi az IR-en lévő játékosokat nem tudom cutolni, így nem tudom az új csapatukba igazolni! esetleg valami ötlet???GhostLeadFarky csinált valamikor egy IR mentes rostert, itt van valahol a topicban 😊
Meg is van:
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=374292#p374292Rataxes
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Ma kezdtem el készíteni.az Update 81-es rosterben alakitom át a FA mozgásokat! csak lenne egy kis bibi az IR-en lévő játékosokat nem tudom cutolni, így nem tudom az új csapatukba igazolni! esetleg valami ötlet???GhostLeadFarky csinált valamikor egy IR mentes rostert, itt van valahol a topicban 😊
Meg is van:
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=374292#p374292
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
GhostLead
295
Ma kezdtem el készíteni.az Update 81-es rosterben alakitom át a FA mozgásokat! csak lenne egy kis bibi az IR-en lévő játékosokat nem tudom cutolni, így nem tudom az új csapatukba igazolni! esetleg valami ötlet???valaki egy meccs?Kissén lehet, 1 10 perc múlva.
van olyan rosteretek amelyen a legfrissebb FA mozgások vannak? Nekem lenne a laptopomon, de az kaputt...Amadeus91
több mint 12 éve
ment a válasz!22 óra utáni edzőpartnert keresekKissment pmwinston
Samaras játszott?
több mint 12 éve
22 óra utáni edzőpartnert keresek
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
valakinek van a default rosterhez való portréja?
több mint 12 éve
hallod szerintem hamán nem vagy fent nekem mindjárt dobok egy PM-et hogy hová gyere 😉valaki egy meccs?Kissén lehet, 1 10 perc múlva.
van olyan rosteretek amelyen a legfrissebb FA mozgások vannak? Nekem lenne a laptopomon, de az kaputt...Amadeus91
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
valaki egy meccs?Kissén lehet, 1 10 perc múlva.
van olyan rosteretek amelyen a legfrissebb FA mozgások vannak? Nekem lenne a laptopomon, de az kaputt...
több mint 12 éve
valaki egy meccs?
Samaras játszott?
több mint 12 éve
kovi470
1 343
valaki egy edzőt esetleg? 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Na akkor javítanám magamat, mert visszaolvasva rájöttem, hogy nem is Zordddal játszok, hanem wallaceproval 😀 nehéz így követni tényleg. És W3-on pedig a Steelers mellett nem a Falcons, hanem a Ravens van bye week-en.szóval wallace: te mikor érnél rá?
több mint 12 éve
hétfő estétől bármikor jó lesz, holnap megyek csak haza, hétfőn meg 2 ZH-m is lesz arra tanulok, szóval én miattam ne álljatok le majd a héten be lesz pótolva.Én igazából most teljesen elvesztettem a fonalat ahogy Pingi eltűnt és nem frissül a schedule, nem látom át ki hol tart 😐Jack ZoltánÉn is csak a schedule-t nézem. 😊
3. heti meccsem várat magára, eaglesmcnabb csak hétvégén lesz.laby
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bocs, ezt még írni akartam, csak lemaradt:továbbra se tudok Gabirol semmi..én hülye újra löktem a gépet így a stat sincs meg.KissÉn igazából most teljesen elvesztettem a fonalat ahogy Pingi eltűnt és nem frissül a schedule, nem látom át ki hol tart 😐Jack ZoltánA korábban is linkelt táblázat A félbeszakadt Kiss-Pakogabi mérkőzést leszámítva a teljes eredményt tartalmazza week 2-vel bezárólag. Ma játszok majd duff-fal, azután a már lejátszott mérkőzésekkel frissítem, illetve csinálok egy másik lapot, amin az eredmények vannak. 22-23 között kezdünk el elvileg játszani.Lance
A ti meccseteknél megelőlegezem neked a W-t, ha lesz pakogabitól stat, vagy folytatás, akkor majd javítjuk. A pontarányt meg majd jack mester eldönti 😊
Mégsem játszok ma duff-fal, frissítettem a tabellát, és hozzáadtam egy schedule fület a spreadsheethez
több mint 12 éve
továbbra se tudok Gabirol semmi..én hülye újra löktem a gépet így a stat sincs meg.Én igazából most teljesen elvesztettem a fonalat ahogy Pingi eltűnt és nem frissül a schedule, nem látom át ki hol tart 😐Jack ZoltánA korábban is linkelt táblázat A félbeszakadt Kiss-Pakogabi mérkőzést leszámítva a teljes eredményt tartalmazza week 2-vel bezárólag. Ma játszok majd duff-fal, azután a már lejátszott mérkőzésekkel frissítem, illetve csinálok egy másik lapot, amin az eredmények vannak. 22-23 között kezdünk el elvileg játszani.Lance
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Én igazából most teljesen elvesztettem a fonalat ahogy Pingi eltűnt és nem frissül a schedule, nem látom át ki hol tart 😐Jack ZoltánA korábban is linkelt táblázat A félbeszakadt Kiss-Pakogabi mérkőzést leszámítva a teljes eredményt tartalmazza week 2-vel bezárólag. Ma játszok majd duff-fal, azután a már lejátszott mérkőzésekkel frissítem, illetve csinálok egy másik lapot, amin az eredmények vannak. 22-23 között kezdünk el elvileg játszani.