Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
ja akkor bocsi, csak valamiért azt hittem már W4-ből is lement vagy 5 meccs 😊ez még mindig naprakész (max 2 naponta frissítem). Week 3 ból csak oaklandpryorék meccse hiányzik igazából, mert pakogabi és pingi, ahogy te is írtad inaktív lett.Lanceigen ha jól tudom a Steelers.Nem, a Steelerst vette át Dexxter Tailor, már meccset is játszott. Pingi és pakogabi tűnt el hetek óta, őket jól írtad inaktívnak.
Bár nem szabad csapat, de az Eagles és a Vikings is inaktív.. talán visszatérnek.
ez meg az aktív tabella, már hátrébb van, gondoltam előre dobom:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArUBehdfgY1HdGFSb2Q4TlBPdFRNN2dfOXpEajdHLXc#gid=0winston
W3-W4-ből hány meccs hiányzik még, van valakinek eredményekkel teleírt menetrendje?kaszo
több mint 12 éve
week 4et már én is le játszottam kovival azt mondta ,ha majd aktuális lesz akkor fel tölti a statot 😊 szóval kovi ha ezt olvasod akkor mehet az a feltöltés! 😉
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
ez még mindig naprakész (max 2 naponta frissítem). Week 3 ból csak oaklandpryorék meccse hiányzik igazából, mert pakogabi és pingi, ahogy te is írtad inaktív lett.Nem, a Steelerst vette át Dexxter Tailor, már meccset is játszott. Pingi és pakogabi tűnt el hetek óta, őket jól írtad inaktívnak.Sőőt, a mostanihoz is 😊 Van egy szabad csapat, csak nemtom melyik az... De biztos mindjárt jön valaki aki felvilágosít 😊 (talán a Steelers?)Rataxesigen ha jól tudom a Steelers.
Bár nem szabad csapat, de az Eagles és a Vikings is inaktív.. talán visszatérnek.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArUBehdfgY1HdGFSb2Q4TlBPdFRNN2dfOXpEajdHLXc#gid=0winston
W3-W4-ből hány meccs hiányzik még, van valakinek eredményekkel teleírt menetrendje?kaszo
több mint 12 éve
Nem, a Steelerst vette át Dexxter Tailor, már meccset is játszott. Pingi és pakogabi tűnt el hetek óta, őket jól írtad inaktívnak.Sőőt, a mostanihoz is 😊 Van egy szabad csapat, csak nemtom melyik az... De biztos mindjárt jön valaki aki felvilágosít 😊 (talán a Steelers?)Rataxesigen ha jól tudom a Steelers.
W3-W4-ből hány meccs hiányzik még, van valakinek eredményekkel teleírt menetrendje?
több mint 12 éve
Sőőt, a mostanihoz is 😊 Van egy szabad csapat, csak nemtom melyik az... De biztos mindjárt jön valaki aki felvilágosít 😊 (talán a Steelers?)Rataxesigen ha jól tudom a Steelers.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArUBehdfgY1HdGFSb2Q4TlBPdFRNN2dfOXpEajdHLXc#gid=0
több mint 12 éve
Sőőt, a mostanihoz is 😊 Van egy szabad csapat, csak nemtom melyik az... De biztos mindjárt jön valaki aki felvilágosít 😊 (talán a Steelers?)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
troland
32
esetleg a következő bajnoksághoz lehet majd csatlakozni?
If it doesn't matter who wins or loses, then why do they keep score?
Vince Lombardi
több mint 12 éve
Rataxes nagyon szépen köszi!trolandroster már van frissebb is (updated 82) http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=162&p=172
ha gondolod ma játszatunk egyet, én még mindig keresek valakit egy mai edzőmeccsre.
több mint 12 éve
troland
32
Rataxes nagyon szépen köszi!
Vince Lombardi
több mint 12 éve
szobanév: coltstitansjelszó: coltstitans
(Hamachi)
Lépj majd be ide aztán itt írj ha ráérsz, gyorsabb/egyszerűbb 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Duff
3 133
Lehet ma este is jó lesz, ha igen akkor majd írok. De a hnap teljesen jó.Rataxes vmikor letoljuk a w4et?DuffRemélem 😊 Neked mikor lenne jó? Én ma csak késő este, 23:00 körül érek rá, holnap délutántól egész estig (hacsak nem jön közbe valami), hétköznap meg este 6 után.Rataxes
több mint 12 éve
Rataxes vmikor letoljuk a w4et?DuffRemélem 😊 Neked mikor lenne jó? Én ma csak késő este, 23:00 körül érek rá, holnap délutántól egész estig (hacsak nem jön közbe valami), hétköznap meg este 6 után.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Duff
3 133
Rataxes vmikor letoljuk a w4et?
több mint 12 éve
How to play online madden 08 on pc.Amire szükséged lesz:
[list=*]
[list=*]
http://data.hu/get/4571057/patch.exe
Másold be a c:\program files\ea sports\madden nfl 08 mappába (vagy ahova telepítetted a játékot), és indítsd el.
[list=*]
[list=*]
[list=*]
[list=*]
Aki hosztol (az otthoni csapat), az megadja ip-címét a vendégjátékosnak, majd játékon belül a play online/host internet menüpontra kattint. A vendégcsapat tulaja play online/join internet menüpontra megy és beírja az ip címet.
Az általunk használt beállítások: Szint: all-madden, 5 perces negyedek, Fair Play és QB vision OFF
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
troland
32
sziasztok!letöltöttem a 08at PC-re, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék játszani online, kell-e valamilyen progi, vagy valami. Előre is köszi!
Vince Lombardi
több mint 12 éve
valaki egy edzőmeccs mostanában?
több mint 12 éve
kovi470
1 343
egy meccs esetleg most?😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Pakogabiról van valami hír vagy inkább hagyjam azt a meccset? és majd lesz vele valami...Awesomehagyd
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
OBJ
25
Pakogabiról van valami hír vagy inkább hagyjam azt a meccset? és majd lesz vele valami...
több mint 12 éve
eaglesmcnabb merre jársz? week4et kéne baszatni 😀ZordddMeg a week 3-at is. 😀
több mint 12 éve
eaglesmcnabb merre jársz? week4et kéne baszatni 😀
több mint 12 éve
hát, az első tétmeccsemen csúnyán kikaptam a csoportriválistól: Ravens - Steelers 34-17 😕Dexxter TailorNem csúnya az, főleg elsőre! Voltak már (és lesznek is) ennél jóval nagyobb különbségek a csapatok között 😊
több mint 12 éve
én is nyomok szívesen meccseket, vagy laby is jöhet letolhatjuk a 3. fordulót 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!