Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
hát, az első tétmeccsemen csúnyán kikaptam a csoportriválistól: Ravens - Steelers 34-17 😕Dexxter Tailorfel a fejjel!menni fog az!csak a védekezést gyakorold!!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
w3 ravens-steelers 34-17. Most a paraszt volt majdnem jó formában, egyszer azért sikerült intet dobni, biztos árpa ment a szemébe'
több mint 12 éve
hát, az első tétmeccsemen csúnyán kikaptam a csoportriválistól: Ravens - Steelers 34-17 😕
több mint 12 éve
kovi470
1 343
egy meccs valaki? 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
igazán nincs mit! 😊Jajj, hát szolgád leszek a másvilágon! Köszönöm drága magyar testvérem!ZordddAdjon mán valaki egy linket a 82es rószterhő, mer én eddig 81gyel toltamZordddwww.footballidiot.com/forum/download/file.php?id=429Kiss
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Jajj, hát szolgád leszek a másvilágon! Köszönöm drága magyar testvérem!Adjon mán valaki egy linket a 82es rószterhő, mer én eddig 81gyel toltamZordddwww.footballidiot.com/forum/download/file.php?id=429Kiss
több mint 12 éve
Adjon mán valaki egy linket a 82es rószterhő, mer én eddig 81gyel toltamZordddwww.footballidiot.com/forum/download/file.php?id=429
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Adjon mán valaki egy linket a 82es rószterhő, mer én eddig 81gyel toltam
több mint 12 éve
Colts-al mi a stájsz? W4 lenne nekem Colts ellen, de nem volt még Colts-Eagles w3.DuffEagles GM (pakogabi) el van tűnve azért nincs le játszva még a Colts week3-as meccse
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Duff
3 133
Colts-al mi a stájsz? W4 lenne nekem Colts ellen, de nem volt még Colts-Eagles w3.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
ez az NZA Madden Editor másnál is kifagy, ha be akarok tölteni egy rostert?Dexxter Tailorolykor. 1.3 vagy 2.0? Próbáld a többit is (AMP...)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Tabella: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArUBehdfgY1HdGFSb2Q4TlBPdFRNN2dfOXpEajdHLXc#gid=0 ( by Lance)Nem egy nagy dolog, de nekem csak W1 van beírva a tendenciához.
Jack Zoltán
több mint 12 éve
ez az NZA Madden Editor másnál is kifagy, ha be akarok tölteni egy rostert?
több mint 12 éve
kaszo: szerintem amikor a múltheti meccsedet beírtam, akkor 2 helyett 3 at írtam a L oszlopba, bocs, most frissítettem a tabellát a wallacepro elleni meccseddel.LanceJa, az lehet, a szerzett/kapott pontokat nem figyeltem. Ugyan, semmi gond 😊
több mint 12 éve
kaszo: szerintem amikor a múltheti meccsedet beírtam, akkor 2 helyett 3 at írtam a L oszlopba, bocs, most frissítettem a tabellát a wallacepro elleni meccseddel.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
javítottam ha minden igazTabella: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArUBehdfgY1HdGFSb2Q4TlBPdFRNN2dfOXpEajdHLXc#gid=0 ( by Lance)Jack Zoltán0-3-mal van beírva az Atlanta, de igazából 1-2-vel állok jelenleg. 😊kaszo
Mivel offline lett az összes bowlhu hamachi szoba ezért csináltam kettőt;
bowlhurebelsA ; jelszó: aaa
bowlhurebelsB ; jelszó: bbb
több mint 12 éve
Tabella: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArUBehdfgY1HdGFSb2Q4TlBPdFRNN2dfOXpEajdHLXc#gid=0 ( by Lance)Jack Zoltán0-3-mal van beírva az Atlanta, de igazából 1-2-vel állok jelenleg. 😊
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
mint új steelers gm, szerintem is maradjon még a régi roster 😊Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
amúgy az "új" schedule-ban a 3. héten nem látom, hogy a steelers kivel meccselneDexxter Tailor
több mint 12 éve
Nem, Week3-on én a 49ersszel játszottam. Ha a bye weekesek játszanak egymás ellen, akkor Baltimore-Pittsburgh.mint új steelers gm, szerintem is maradjon még a régi roster 😊Falconsszal tolod.Rataxes
amúgy az "új" schedule-ban a 3. héten nem látom, hogy a steelers kivel meccselneDexxter Tailor
És én is a 82-es rosterre szavazok 😊 Szezon közben már ne variáljunk.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Rendben, akkor maradunk 82esnél 😊
több mint 12 éve
Én mindenképpen a 82-re szavazok. Majd a következő ligát kezdjük el olyan rosterrel amiben már lesz draft, FA, tradek.Nem lenne túl jó szezon közben átszokni egy új fajta csapatra, főleg ahol más lett a QB vagy az elkapók stb.
több mint 12 éve
mint új steelers gm, szerintem is maradjon még a régi roster 😊Falconsszal tolod.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
mint új steelers gm, szerintem is maradjon még a régi roster 😊amúgy az "új" schedule-ban a 3. héten nem látom, hogy a steelers kivel meccselne
több mint 12 éve
jaa azt nem nézem de SZERINTEM maradjunk az update 82esnél de a többség döntén nekem végülis teljesen mindegy ,hogy milyen rosterrel játszunk de sztem jobb az update 82es mivel pl a coltsnál a draftra várnak hogy behúzzanak egy kezdő irányítót szóval akkor ők már hátrányba is lennénekKissha jól követtem a Coltshoz betették Luck-ot, így előre 😀winston
Samaras játszott?
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Töltsd le újra, nekem megy.akit érdekel itt van a legfrisebb ( update83) roster az idei FA igazolásokkal : www.footballidiot.com/forum/download/file.php?id=577nekem errort dob ki a betöltésnél, kell még ehhez valami?
Kérdés, szeretnétek e hogy ezt használjuk a bajnokságban ?Jack Zoltán
szerk: eddig az updated82-t használtam, az jó volt.winston
nekem amúgy mindegy hogy melyikkel toljuk, csak akkor egységes legyen..
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k