Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
ja csak eddig ha nem egyezett akkor kiírta hogy nem egyezik a roster és nem engedett csatlakozni.hát engem rohadtul nem a menübe dobott ki, benne volta a meccs menüjében.Meccs menüjéről beszéltem Én is.
Ezelőtt toltam ugyanezzel a rosterrel vagy 50-60 meccset egyszer sem dobott ki.
ráadásul ha más a roster akkor nem is enged csatlakozni. tuti nem a roster a hiba.eaglesmcnabb
És ha a netszakadt volna meg vagy áram megy el vagy bármi ilyen okból fagy ki a játék akkor jobb alul az internet kapcsolat váltana sárgára majd pirosra és szép lassan kidobna.
Az ha azonnal kidob a meccs menüjébe és kiírja kapásból hogy disconnected az egyértelmű hogy valamilyen fájl hiba.
Franchise ligába spawn hibának hívjuk és ott is az auto reorder orvosolja a problémát. Most is ezt csináltuk és le tudtuk játszani.
Abból kiindulva hogy előző két meccsed ugyan így ugyan akkor szakadt meg, arra engedett következtetni hogy a reorder lesz a megoldás.
Nem lehet hogy az előző 60 meccseden 81-es rosterrel volt?
Akármi is volt, letudtuk játszani az a lényeg.
ráadásul ha más a roster akkor nem is enged csatlakozni. tuti nem a roster a hiba.eaglesmcnabbCsatlakozni engedne, csak a default-ot töltené be.laby
jaja kurvajó hogy le tudtuk nyomni, csak ott meccsben voltam, itt meg kurvára nem. részletkérdés 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
week 5 sorsolás még nincs?
több mint 12 éve
nyapato
7
Sziasztok, én vagyok a barátja, regisztráltam. És akkor ha lehet enyém lenne a Vikings, és troland-é az Eagles.mond a haverodnak h regeljen és tiétek is a két csapat!és akkor mostmár teljes fővel vagyunk nincs inaktív GMKissNem, a Steelerst vette át Dexxter Tailor, már meccset is játszott. Pingi és pakogabi tűnt el hetek óta, őket jól írtad inaktívnak.ha van 2 csapat, akinek a tulaja inaktív én és egy barátom azokat vinnénk tovább, ha ez így szabályos.troland
W3-W4-ből hány meccs hiányzik még, van valakinek eredményekkel teleírt menetrendje?kaszo
több mint 12 éve
mond a haverodnak h regeljen és tiétek is a két csapat!és akkor mostmár teljes fővel vagyunk nincs inaktív GMha van 2 csapat, akinek a tulaja inaktív én és egy barátom azokat vinnénk tovább, ha ez így szabályos.trolandigen ha jól tudom a Steelers.Nem, a Steelerst vette át Dexxter Tailor, már meccset is játszott. Pingi és pakogabi tűnt el hetek óta, őket jól írtad inaktívnak.
Bár nem szabad csapat, de az Eagles és a Vikings is inaktív.. talán visszatérnek.
ez meg az aktív tabella, már hátrébb van, gondoltam előre dobom:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArUBehdfgY1HdGFSb2Q4TlBPdFRNN2dfOXpEajdHLXc#gid=0winston
W3-W4-ből hány meccs hiányzik még, van valakinek eredményekkel teleírt menetrendje?kaszo
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
hát engem rohadtul nem a menübe dobott ki, benne volta a meccs menüjében.Meccs menüjéről beszéltem Én is.
Ezelőtt toltam ugyanezzel a rosterrel vagy 50-60 meccset egyszer sem dobott ki.
ráadásul ha más a roster akkor nem is enged csatlakozni. tuti nem a roster a hiba.eaglesmcnabb
És ha a netszakadt volna meg vagy áram megy el vagy bármi ilyen okból fagy ki a játék akkor jobb alul az internet kapcsolat váltana sárgára majd pirosra és szép lassan kidobna.
Az ha azonnal kidob a meccs menüjébe és kiírja kapásból hogy disconnected az egyértelmű hogy valamilyen fájl hiba.
Franchise ligába spawn hibának hívjuk és ott is az auto reorder orvosolja a problémát. Most is ezt csináltuk és le tudtuk játszani.
Abból kiindulva hogy előző két meccsed ugyan így ugyan akkor szakadt meg, arra engedett következtetni hogy a reorder lesz a megoldás.
Nem lehet hogy az előző 60 meccseden 81-es rosterrel volt?
Akármi is volt, letudtuk játszani az a lényeg.
ráadásul ha más a roster akkor nem is enged csatlakozni. tuti nem a roster a hiba.eaglesmcnabbCsatlakozni engedne, csak a default-ot töltené be.
több mint 12 éve
hát engem rohadtul nem a menübe dobott ki, benne volta a meccs menüjében.Ezelőtt toltam ugyanezzel a rosterrel vagy 50-60 meccset egyszer sem dobott ki.
ráadásul ha más a roster akkor nem is enged csatlakozni. tuti nem a roster a hiba.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
De senki nem csinált semmit értsétek már meg. 😀hát ha csak annyit csinált, hogy Team Color kesztyűt adott olyannak aki eddig Whiteban tolta már eltérés van.Amadeus91Csak azt nem értem, hogy hogy van eltérés, hogy ha elvileg mindenki ugyanazt töltötte le 😊kaszoNagyon egyszerű, úgy hogy nincs eltérés. 😊laby
Annyit mondtam hogy nyomok egy auto reordert a két csapat dc-jébe és átküldöm a Eaglesmcnabb-nek, és nincs eltérés.
Ez után sikerült is lejátszani kidobás nélkül.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
hát ha csak annyit csinált, hogy Team Color kesztyűt adott olyannak aki eddig Whiteban tolta már eltérés van.Nagyon egyszerű, úgy hogy nincs eltérés. 😊labyEz jó hogyha a net elszáll vagy hasonló okból szakad meg a meccs, de itt roster hiba van és abban a pillanatban kidob a menübe és kiírja hogy megszakadtunk. Save az szürke ha minden igaz.Csak azt nem értem, hogy hogy van eltérés, hogy ha elvileg mindenki ugyanazt töltötte le 😊kaszo
Ha bármi apró eltérés van akkor is eltérés van, de ha nyomunk egy auto reordert és utána átküldi egyik a másiknak akkor már nincs eltérés.laby
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Nagyon egyszerű, úgy hogy nincs eltérés. 😊Csak azt nem értem, hogy hogy van eltérés, hogy ha elvileg mindenki ugyanazt töltötte le 😊kaszoHasználjátok a save game funkciót (ezt már múltkor is be akartam írni). Amikor megszakad a játék ne lépjetek ki egyből, hanem várjatok amíg 'Connection failed' (vagy hasonló) hibaüzivel kidob a pause menübe. Ott save game, aztán a főmenüben be lehet tölteni. A másik player meg ugyanúgy joinol mintha új játékot kezdenétek.RataxesEz jó hogyha a net elszáll vagy hasonló okból szakad meg a meccs, de itt roster hiba van és abban a pillanatban kidob a menübe és kiírja hogy megszakadtunk. Save az szürke ha minden igaz.
Ha a roster nem egyezik, akkor egyáltalán engedi azt használni? Olyankor nem áll vissza az alap madden 08 rosterre? Vagy ez csak akkor történik meg, ha komolyabb nem egyezés van a rosterek között?LanceHa bármi apró eltérés van akkor is eltérés van, de ha nyomunk egy auto reordert és utána átküldi egyik a másiknak akkor már nincs eltérés.laby
több mint 12 éve
Csak azt nem értem, hogy hogy van eltérés, hogy ha elvileg mindenki ugyanazt töltötte le 😊Ez jó hogyha a net elszáll vagy hasonló okból szakad meg a meccs, de itt roster hiba van és abban a pillanatban kidob a menübe és kiírja hogy megszakadtunk. Save az szürke ha minden igaz.elkezdtük félidő előtt nemsokkal kilépett a game, a week 4et is elkezdtem 3 negyedben ott is kilépett. :/Használjátok a save game funkciót (ezt már múltkor is be akartam írni). Amikor megszakad a játék ne lépjetek ki egyből, hanem várjatok amíg 'Connection failed' (vagy hasonló) hibaüzivel kidob a pause menübe. Ott save game, aztán a főmenüben be lehet tölteni. A másik player meg ugyanúgy joinol mintha új játékot kezdenétek.Rataxes
faszom kivan már ezzel a fossal. ráadásul újrajátszásnál tuti hogy sokkal szarabbul fogok játszani. 😊eaglesmcnabb
Ha a roster nem egyezik, akkor egyáltalán engedi azt használni? Olyankor nem áll vissza az alap madden 08 rosterre? Vagy ez csak akkor történik meg, ha komolyabb nem egyezés van a rosterek között?LanceHa bármi apró eltérés van akkor is eltérés van, de ha nyomunk egy auto reordert és utána átküldi egyik a másiknak akkor már nincs eltérés.laby
több mint 12 éve
Ez jó hogyha a net elszáll vagy hasonló okból szakad meg a meccs, de itt roster hiba van és abban a pillanatban kidob a menübe és kiírja hogy megszakadtunk. Save az szürke ha minden igaz.Használjátok a save game funkciót (ezt már múltkor is be akartam írni). Amikor megszakad a játék ne lépjetek ki egyből, hanem várjatok amíg 'Connection failed' (vagy hasonló) hibaüzivel kidob a pause menübe. Ott save game, aztán a főmenüben be lehet tölteni. A másik player meg ugyanúgy joinol mintha új játékot kezdenétek.Rataxeseaglesmcnabb: labyval lejátszottátok már a week 3 at?Lanceelkezdtük félidő előtt nemsokkal kilépett a game, a week 4et is elkezdtem 3 negyedben ott is kilépett. :/
faszom kivan már ezzel a fossal. ráadásul újrajátszásnál tuti hogy sokkal szarabbul fogok játszani. 😊eaglesmcnabb
Ha a roster nem egyezik, akkor egyáltalán engedi azt használni? Olyankor nem áll vissza az alap madden 08 rosterre? Vagy ez csak akkor történik meg, ha komolyabb nem egyezés van a rosterek között?LanceHa bármi apró eltérés van akkor is eltérés van, de ha nyomunk egy auto reordert és utána átküldi egyik a másiknak akkor már nincs eltérés.
több mint 12 éve
troland
32
ha van 2 csapat, akinek a tulaja inaktív én és egy barátom azokat vinnénk tovább, ha ez így szabályos.Nem, a Steelerst vette át Dexxter Tailor, már meccset is játszott. Pingi és pakogabi tűnt el hetek óta, őket jól írtad inaktívnak.Sőőt, a mostanihoz is 😊 Van egy szabad csapat, csak nemtom melyik az... De biztos mindjárt jön valaki aki felvilágosít 😊 (talán a Steelers?)Rataxesigen ha jól tudom a Steelers.
Bár nem szabad csapat, de az Eagles és a Vikings is inaktív.. talán visszatérnek.
ez meg az aktív tabella, már hátrébb van, gondoltam előre dobom:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArUBehdfgY1HdGFSb2Q4TlBPdFRNN2dfOXpEajdHLXc#gid=0winston
If it doesn't matter who wins or loses, then why do they keep score?
Vince Lombardi
több mint 12 éve
igen, én már többször is folytattam így meccset, ha megszakadt az ellenfélnél. de ha jól emlékszem, csak úgy jó, ha a hostoló tudja elmenteni.Használjátok a save game funkciót (ezt már múltkor is be akartam írni). Amikor megszakad a játék ne lépjetek ki egyből, hanem várjatok amíg 'Connection failed' (vagy hasonló) hibaüzivel kidob a pause menübe. Ott save game, aztán a főmenüben be lehet tölteni. A másik player meg ugyanúgy joinol mintha új játékot kezdenétek.Rataxeseaglesmcnabb: labyval lejátszottátok már a week 3 at?Lanceelkezdtük félidő előtt nemsokkal kilépett a game, a week 4et is elkezdtem 3 negyedben ott is kilépett. :/
több mint 12 éve
Használjátok a save game funkciót (ezt már múltkor is be akartam írni). Amikor megszakad a játék ne lépjetek ki egyből, hanem várjatok amíg 'Connection failed' (vagy hasonló) hibaüzivel kidob a pause menübe. Ott save game, aztán a főmenüben be lehet tölteni. A másik player meg ugyanúgy joinol mintha új játékot kezdenétek.eaglesmcnabb: labyval lejátszottátok már a week 3 at?Lanceelkezdtük félidő előtt nemsokkal kilépett a game, a week 4et is elkezdtem 3 negyedben ott is kilépett. :/
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
eddig semmi baja nem volt, érthetetlen számomra.
több mint 12 éve
Ha a roster nem egyezik, akkor egyáltalán engedi azt használni? Olyankor nem áll vissza az alap madden 08 rosterre? Vagy ez csak akkor történik meg, ha komolyabb nem egyezés van a rosterek között?
több mint 12 éve
Akkor a te rostereddel nem lesz rendben valami, majd nyomnunk kell egy auto reordert meccs előtt, hátha az segít.eaglesmcnabb: labyval lejátszottátok már a week 3 at?Lanceelkezdtük félidő előtt nemsokkal kilépett a game, a week 4et is elkezdtem 3 negyedben ott is kilépett. :/
faszom kivan már ezzel a fossal.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
eaglesmcnabb: labyval lejátszottátok már a week 3 at?Lanceelkezdtük félidő előtt nemsokkal kilépett a game, a week 4et is elkezdtem 3 negyedben ott is kilépett. :/
faszom kivan már ezzel a fossal. ráadásul újrajátszásnál tuti hogy sokkal szarabbul fogok játszani. 😊
több mint 12 éve
eaglesmcnabb: labyval lejátszottátok már a week 3 at?
több mint 12 éve
én ottan vagyokjóvan gyere hamar hamára 😀eaglesmcnabbnetom ki a 4. fordulós ellenfelem, de nyomhatjuk a meccset 😊ha te vagy a raiders, akkó jáccunk 😀Zorddd
edzőpartnereket is szivsesn fogadok. írjatok 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
jóvan gyere hamar hamára 😀netom ki a 4. fordulós ellenfelem, de nyomhatjuk a meccset 😊ha te vagy a raiders, akkó jáccunk 😀Zorddd
több mint 12 éve
netom ki a 4. fordulós ellenfelem, de nyomhatjuk a meccset 😊ha te vagy a raiders, akkó jáccunk 😀
több mint 12 éve
kovi470
1 343
week 4et már én is le játszottam kovival azt mondta ,ha majd aktuális lesz akkor fel tölti a statot 😊 szóval kovi ha ezt olvasod akkor mehet az a feltöltés! 😉Kissszar van a palacsintában, nem találom a fájlt, az utolsó mentettem egy bronco meccs amit nem tudom hogy mert nem is játszottam olyat 😊
De ha emlékszel az eredményre akkor írd be, azt biztos hogy nagyon kikaptam 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
netom ki a 4. fordulós ellenfelem, de nyomhatjuk a meccset 😊edzőpartnereket is szivsesn fogadok. írjatok 😊
több mint 12 éve
troland
32
valaki egy gyors meccs?
If it doesn't matter who wins or loses, then why do they keep score?
Vince Lombardi