Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
5 hónapja
Azt is régen tapasztaltam, h az F1 élvezetesebb lett, mint a MotoGP.
5 hónapja
Nagyon szar ezt a szezont nézni Pecco fanként ez nyilván való, de ez a mai mélypont.És akkor ezt látja kìvülről egy Jorge Martin, aki még egy nagyságrendekkel szarabb Apriliát kap maga alá.
Nem az, hogy MMtől kikap, hanem hogy ha Marcot ki is vesszük a képletből, AM idén simán világbajnok. Persze lehet felhozni a GP24 meg a 25 közötti különbséget de elvileg ez is szépen lassan zárul, ahogy a szezon halad előre.
Nagyon nem tudom innen hova tovább Pecconak, beletörődik ebbe és behozza a VB harmadik helyet, abban bízva, hogy majd jövőre jobb lesz? Hogy akkor majd “csak” MMtől kap ki?
Egyetlen pozitívumot abban tudok látni, hogy azt tényleg látszott, hogy mindent bele adott Pecco. Szerintem egy tizedet nem hagyott ma ott a pályán.
…csak ez is, a legkedvencebb pályáján, ma egy 4ik helyre volt elég. Na ez a borzasztó nagy gyomros nekünk.
Cowboykarcsi90
Nem Ducatival nincs esélyed nemhogy vb címre, de vb dobogóra sem.
Nem tetszik JM-ék megoldása, nem tetszik az eljárásuk, de az Aprilia egy kalap szar idén, tavaly versenyképesebbnek tűntek.
Pecco-nak meg benne volt ez a pakliban, rajta max az új konstrukció fog segíteni, de valszeg nem marad a gyári Duc-nál így.
5 hónapja
Nagyon szar ezt a szezont nézni Pecco fanként ez nyilván való, de ez a mai mélypont. Nem az, hogy MMtől kikap, hanem hogy ha Marcot ki is vesszük a képletből, AM idén simán világbajnok. Persze lehet felhozni a GP24 meg a 25 közötti különbséget de elvileg ez is szépen lassan zárul, ahogy a szezon halad előre.
Nagyon nem tudom innen hova tovább Pecconak, beletörődik ebbe és behozza a VB harmadik helyet, abban bízva, hogy majd jövőre jobb lesz? Hogy akkor majd “csak” MMtől kap ki?
Egyetlen pozitívumot abban tudok látni, hogy azt tényleg látszott, hogy mindent bele adott Pecco. Szerintem egy tizedet nem hagyott ma ott a pályán.
…csak ez is, a legkedvencebb pályáján, ma egy 4ik helyre volt elég. Na ez a borzasztó nagy gyomros nekünk.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
5 hónapja
mondjuk nem adta könnyen magát, küzdött becsülettel...nyilván azért neki szar, hogy 2 Marquezzel kell küzdenie, de az, hogy itt így kikapott azért biztos nagy gyomros neki
5 hónapja
Pecco saját pályáján -17-et kap a hétvége alatt 😊Kb ugyanez, ettől hátrébb nem nagyon tud keveredeni.
Mi lesz ha Marc Marquez pályán leszünk?
Heisman nádor
5 hónapja
Pecco saját pályáján -17-et kap a hétvége alatt 😊Mi lesz ha Marc Marquez pályán leszünk?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Amíg együtt mentek, és előzgették egymást addig hibátlan volt.
5 hónapja
Raul Fernandeznek amúgy jó hétvégéje lett. Valszeg ő lesz ma a legjobb Trackhouse-os világszinten.
Poloska vagyok.
5 hónapja
az olasz agyonverve saját hazájában!!!
5 hónapja
Annyira Pecco pálya, hogy Diggia is mindjárt hátbaveri
Poloska vagyok.
5 hónapja
Komoly csata eddig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5 hónapja
Csak a harmadik körre értem haza, de ez eddig zseni
Poloska vagyok.
5 hónapja
szokásos Mugello és moto3 😊mondjuk egyik-másik kiesést elég lazán kezelték... én tuti adtam volna büntiket
5 hónapja
Dale Jr. crew chiefként 1/1, vagy volt már ebben a szerepben ezelőtt is?Nem volt még, ez volt az első versenye. Nyert versenyzőként, nyert tulajdonosként, nyert crew chiefként, ő a 9. a sorozat történelmében, aki megcsinálta ezt.
zacknorb
Zilischnek megvan az első ovál győzelem, nem kellett sokat várni rá. A hétvégén nekem eddig 2-for-2, szeretem Poconót. ☺️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
Dale Jr. crew chiefként 1/1, vagy volt már ebben a szerepben ezelőtt is?
Poloska vagyok.
5 hónapja
Kicsit hektikus ez a mai NXS verseny.De legalább Zilisch jó helyen van, egyelőre.
5 hónapja
ilyen az amikor egy spanyol nyer az olaszoknál 😊x.com/crash_motogp/status/1936447438681722942?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1936447438681722942%7Ctwgr%5E05b705f05b0180a84c94021a9cbd953cffb52b68%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.crash.net%2Fmotogp%2Fnews%2F1074862%2F1%2Fducati-motogp-boss-chastises-mugello-fans-booing-marc-marquez
5 hónapja
Mit jelent pontosan hogy lefő a kávé? Ha MM mögött második lesz a végén, az nem nagy sztori. Egyforma motoron egy nyolcszoros vb megelőz egy háromszorost, nincs itt semmi látnivaló. Szezon végi 1-2-t biztos hogy sikernek értékelné a csapat. Mi lehetne más?Bagnaia pályáján 'csak' 5 pontot hozott rajta Marc 😊úgy, hogy MM az első kőrben még motort szerelt 😊
Heisman nádor
mondjuk szerintem a lényeg holnap jön, ha ott is előrébb végez MM az olasznál, akkor neki idénre kb lefőtt a kávé
NB2
Az a kérdés, hogy mi az amit a Dukinál még elfogadnak tőle "nem kudarc"-nak. Harmadik hely még belefér? Szerintem Pecconak, ahhoz hogy ez a szezon ne legyen egyértelműen bukta, már AM-t kell figyelni, nem a tesót.
5 hónapja
8 verseny alatt 0x tudta megverni ha Marc nem esett,mikozben 98 pont a hátrány. Nem értem miért kell ezzel a versenyig várni. 😀Bagnaia pályáján 'csak' 5 pontot hozott rajta Marc 😊úgy, hogy MM az első kőrben még motort szerelt 😊
Heisman nádor
mondjuk szerintem a lényeg holnap jön, ha ott is előrébb végez MM az olasznál, akkor neki idénre kb lefőtt a kávé
NB2
5 hónapja
Bagnaia pályáján 'csak' 5 pontot hozott rajta Marc 😊úgy, hogy MM az első kőrben még motort szerelt 😊
Heisman nádor
5 hónapja
Bagnaia pályáján 'csak' 5 pontot hozott rajta Marc 😊
5 hónapja
Akik tegnap nézték a GP edzést: mi volt az Qarta esése után? Tényleg a doki ott helyben a bukótérben visszarakta a vállát?p1race.hu/2025/06/20/fabio-quartararot-korhazba-szallitottak-igy-tettek-helyre-a-palyan-a-kificamodott-vallat-video-dr-angel-charte/
Jan
5 hónapja
Akik tegnap nézték a GP edzést: mi volt az Qarta esése után? Tényleg a doki ott helyben a bukótérben visszarakta a vállát?
5 hónapja
From the pole to the victory lane! 😊Végre összejött Layne-nek, megannyi peches verseny után.
Utolsó hat versenyéből az ötödik Top 5 helyezése, most végül szerencséje is volt.
Jól indul a hétvége.
Pole, fastest lap, win. What a day for @LayneRiggs99. 🏁 pic.twitter.com/BtR20PUbRg
— Front Row Motorsports (@Team_FRM) June 20, 2025
5 hónapja
Truck series eléggé random lett 😀