Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
16 perce
Amúgy ez miért jó? Leszarozni valakit? Főleg egy olyan sportban ahol ritkán derül ki igazából az egymáshoz képesti tudás. Gasly mondta egyszer, hogy egyenlő autóban kb 2 tized a különbség.
Nem egyszerűbb örülni hogy hárman is mennek a címért uccsó futamon?
Don't talk the walk, Walk the talk!
17 perce
De azt hogy tudjuk innen megitelni hogy Norris vagy Piastri mennyire kozepes teljesitmenyt nyujt? Norrisra mindent lehet mondani eddigi karrierje soran csak azt nem hogy nem volt kiemelkedo, most hirtelen mitol lett kozepes? Egymast arazzak be de ha nincs nagy kulonbseg se a ket pilota kozott se a McLaren - Red Bull kozott az nem feltetlenul kozepszeruseg hanem egy szoros bajnoksag szerintem. Ez az egyik legnehezebben megnyerheto bajnoksag lesz valaha, ezt vegyuk mar figyelembe kicsit.Rosberg vs Hamiltonra ez abba az 1 szezonban igaz mikor kikapott Hamilton, azon kívül bucira verte Rosberget. 2014-be 11 vs 5 győzelem, 2015-be 10 vs 6. Norris egy rendkívül közepes teljesítményt nyújtó Piastrit sem tud ledominálni.A Button-szint nem hiszem, hogy kritika, ezzel szerintem ő is teljesen kibékülne.Vagy ha ő nem lenne Button kaliber.Ja persze, ha egy második számú pilóta lenne a csapattársa (mint Maxnek mindig), akkor ez jogos lenne, de Piastri nem az, így a futamgyőzelmeken szépen osztozkodnak.Csak 7 futamot nyert holott "legjobb" kocsi van a segge alatt.... Legalább 12-14 győzelmének kellene lennie.....Önhibából bukott 38 pontot, Max 39 pontot, Piastri 68 pontot. Szóval mi zavar ebben?Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
JéBé
Jughead
Ha Piastri helyett neki is egy Tsunodája (Pereze, Bottasa stb. lenne), akkor már behúzta volna a VB-t, de neki Piastrija van (Piastrinak meg Norris-a).
Jughead
A legjobb autóval néha összejön neki, hogy ne kapjon ki a csapattársától is. Elég szomorú, hogy ez elég lesz a vb címhez.
Tarsi
Mondjuk ez a mondat: “ A legjobb autóval néha összejön neki, hogy ne kapjon ki a csapattársától is.” azért vicces, mert ezt nagyjából le lehetett írni a Hamilton Rosberg párharcnál is, aztán Hamilton egész jó versenyző szerintem.
Jughead
Tarsi
Szerkesztette: JéBé
42 perce
Nem erre a hsz-edre írtam, hanem a vesztett pontosra, de hagyd, annyit nem ér, h számolgass itt nekem péntek este4 futamon lett második Piastri mögött, ha egy egyértelmű második számú pilóta van mellette, akkor ez kb +3 futamgyőzelem, amivel önmagában meg lett volna már egy ideje a VB cím.Leírnád, hogy ez hogyan jön ki, mert kb 5-6 futamot nem láttam meg vagy 5-t nem végig.Ja persze, ha egy második számú pilóta lenne a csapattársa (mint Maxnek mindig), akkor ez jogos lenne, de Piastri nem az, így a futamgyőzelmeken szépen osztozkodnak.Csak 7 futamot nyert holott "legjobb" kocsi van a segge alatt.... Legalább 12-14 győzelmének kellene lennie.....Önhibából bukott 38 pontot, Max 39 pontot, Piastri 68 pontot. Szóval mi zavar ebben?Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
JéBé
Jughead
Ha Piastri helyett neki is egy Tsunodája (Pereze, Bottasa stb. lenne), akkor már behúzta volna a VB-t, de neki Piastrija van (Piastrinak meg Norris-a).
Jughead
Willie Parker
Jughead
1 órája
Rosberg vs Hamiltonra ez abba az 1 szezonban igaz mikor kikapott Hamilton, azon kívül bucira verte Rosberget. 2014-be 11 vs 5 győzelem, 2015-be 10 vs 6. Norris egy rendkívül közepes teljesítményt nyújtó Piastrit sem tud ledominálni.A Button-szint nem hiszem, hogy kritika, ezzel szerintem ő is teljesen kibékülne.Vagy ha ő nem lenne Button kaliber.Ja persze, ha egy második számú pilóta lenne a csapattársa (mint Maxnek mindig), akkor ez jogos lenne, de Piastri nem az, így a futamgyőzelmeken szépen osztozkodnak.Csak 7 futamot nyert holott "legjobb" kocsi van a segge alatt.... Legalább 12-14 győzelmének kellene lennie.....Önhibából bukott 38 pontot, Max 39 pontot, Piastri 68 pontot. Szóval mi zavar ebben?Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
JéBé
Jughead
Jughead
A legjobb autóval néha összejön neki, hogy ne kapjon ki a csapattársától is. Elég szomorú, hogy ez elég lesz a vb címhez.
Tarsi
Mondjuk ez a mondat: “ A legjobb autóval néha összejön neki, hogy ne kapjon ki a csapattársától is.” azért vicces, mert ezt nagyjából le lehetett írni a Hamilton Rosberg párharcnál is, aztán Hamilton egész jó versenyző szerintem.
Jughead
1 órája
Szerintem sokkal jobb egy ilyen izgi bajnokság, mint amikor már a szezon kétharmadánál megvan az egyéni világbajnok.
1 órája
Ez annyira nem igaz mar igy a szabalyrendszer vegen. McLaren a legjobb auto igen de palya fuggo is, es meg akkor is max 2-3 tized a tempo elony amibol nem kovetkezik hogy ezeket kisujjbol gyozelmekre lehet valtani. A Mercis, Red Bullos eraban sokkal nagyobb volt az elony, Ferraris unlimited privat teszteles es penz idoszakrol meg ne is beszeljunk.Csak 7 futamot nyert holott "legjobb" kocsi van a segge alatt.... Legalább 12-14 győzelmének kellene lennie.....Önhibából bukott 38 pontot, Max 39 pontot, Piastri 68 pontot. Szóval mi zavar ebben?Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
JéBé
Jughead
Szerkesztette: JéBé
1 órája
A Button-szint nem hiszem, hogy kritika, ezzel szerintem ő is teljesen kibékülne.Vagy ha ő nem lenne Button kaliber.Ja persze, ha egy második számú pilóta lenne a csapattársa (mint Maxnek mindig), akkor ez jogos lenne, de Piastri nem az, így a futamgyőzelmeken szépen osztozkodnak.Csak 7 futamot nyert holott "legjobb" kocsi van a segge alatt.... Legalább 12-14 győzelmének kellene lennie.....Önhibából bukott 38 pontot, Max 39 pontot, Piastri 68 pontot. Szóval mi zavar ebben?Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
JéBé
Jughead
Jughead
Tarsi
1 órája
4 futamon lett második Piastri mögött, ha egy egyértelmű második számú pilóta van mellette, akkor ez kb +3 futamgyőzelem, amivel önmagában meg lett volna már egy ideje a VB cím.Leírnád, hogy ez hogyan jön ki, mert kb 5-6 futamot nem láttam meg vagy 5-t nem végig.Ja persze, ha egy második számú pilóta lenne a csapattársa (mint Maxnek mindig), akkor ez jogos lenne, de Piastri nem az, így a futamgyőzelmeken szépen osztozkodnak.Csak 7 futamot nyert holott "legjobb" kocsi van a segge alatt.... Legalább 12-14 győzelmének kellene lennie.....Önhibából bukott 38 pontot, Max 39 pontot, Piastri 68 pontot. Szóval mi zavar ebben?Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
JéBé
Jughead
Jughead
Willie Parker
1 órája
Nekem Norris egy Button 2.0 semmi többVagy ha ő nem lenne Button kaliber.Ja persze, ha egy második számú pilóta lenne a csapattársa (mint Maxnek mindig), akkor ez jogos lenne, de Piastri nem az, így a futamgyőzelmeken szépen osztozkodnak.Csak 7 futamot nyert holott "legjobb" kocsi van a segge alatt.... Legalább 12-14 győzelmének kellene lennie.....Önhibából bukott 38 pontot, Max 39 pontot, Piastri 68 pontot. Szóval mi zavar ebben?Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
JéBé
Jughead
Jughead
Tarsi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 órája
Vagy ha ő nem lenne Button kaliber.Ja persze, ha egy második számú pilóta lenne a csapattársa (mint Maxnek mindig), akkor ez jogos lenne, de Piastri nem az, így a futamgyőzelmeken szépen osztozkodnak.Csak 7 futamot nyert holott "legjobb" kocsi van a segge alatt.... Legalább 12-14 győzelmének kellene lennie.....Önhibából bukott 38 pontot, Max 39 pontot, Piastri 68 pontot. Szóval mi zavar ebben?Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
JéBé
Jughead
Jughead
2 órája
Leírnád, hogy ez hogyan jön ki, mert kb 5-6 futamot nem láttam meg vagy 5-t nem végig.Ja persze, ha egy második számú pilóta lenne a csapattársa (mint Maxnek mindig), akkor ez jogos lenne, de Piastri nem az, így a futamgyőzelmeken szépen osztozkodnak.Csak 7 futamot nyert holott "legjobb" kocsi van a segge alatt.... Legalább 12-14 győzelmének kellene lennie.....Önhibából bukott 38 pontot, Max 39 pontot, Piastri 68 pontot. Szóval mi zavar ebben?Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
JéBé
Jughead
Jughead
2 órája
Ja persze, ha egy második számú pilóta lenne a csapattársa (mint Maxnek mindig), akkor ez jogos lenne, de Piastri nem az, így a futamgyőzelmeken szépen osztozkodnak.Csak 7 futamot nyert holott "legjobb" kocsi van a segge alatt.... Legalább 12-14 győzelmének kellene lennie.....Önhibából bukott 38 pontot, Max 39 pontot, Piastri 68 pontot. Szóval mi zavar ebben?Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
JéBé
Jughead
3 órája
Csak 7 futamot nyert holott "legjobb" kocsi van a segge alatt.... Legalább 12-14 győzelmének kellene lennie.....Önhibából bukott 38 pontot, Max 39 pontot, Piastri 68 pontot. Szóval mi zavar ebben?Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
JéBé
Jughead
Draft

3 órája
Önhibából bukott 38 pontot, Max 39 pontot, Piastri 68 pontot. Szóval mi zavar ebben?Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
JéBé
3 órája
Nekem annyi zavaró van benne, hogy domináns autó ide domináns autó oda....már rég VB győztesnek kellene lennie.....Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
JéBé
Draft

3 órája
Eddig Norris felé hajlik mindenEz varhato volt. Innen realisan nezve egyetlen scenario van hogy onhibajan kivul tortenik valami (muszaki hiba, torpedo) es ugy bukik el. Rettentoen sajnalnam.
3 órája
Eddig Norris felé hajlik minden
Draft

2 napja
Te azt írtad, hogy nagyjából mindenki arra számított, hogy mindenki bejön a boxba, viszont mivel Ocon nem jött be ezért ezt benézte mindenki.Itt most elvesztettem a fonalat 😀 . Mit nézett be mindenki, és miért járt volna jól mondjuk Russell/Leclerc-Hamilton, ha kint marad? Akkor valszeg az utolsó helyen végeznek.Ezek szerint mindenki benézte, csak a McLaren nem, hiszen Ocon kint maradt (majd egyéb okból bejött a következő körben).Az a senki, az nagyjából mindenki: https://www.motorsport.com/f1/news/f1-rivals-very-surprised-by-mclarens-qatar-strategy-call/10781471 Vowles elmondta, hogy 16 másodperccel volt gyorsabb az a taktika, ha kiáll az ember, gondolom ezt az összes csapat tudta. Azért az nem pár másodperc...Nem fogom végig hallgatni mert nem sokat adok a szavukra, de Piastri kihozatalának mi értelme lett volna? Ha csak egy kocsi kint marad hátulról (pl. Ocon ugye kint is maradt és bent volt Max előtt), míg Max nem, akkor Max kiautózza a boxkiállást, így bukják az első helyet, cserébe ha kint marad Piastri, de Max bejön és legalább egy kocsi kint maradt volna Max mögött, akkor ő autózza ki a boxkiállást.ők nem ezt mondják 😊motorsport.hu/f1/piastri-katar-podium-mclaren-nelkulNyilván csalódott volt, de amúgy a verseny utáni dolgokat átolvasva jó döntést hozott a McLaren mindkettejük kint tartásával (legfeljebb Norris esetén lehet ezen vitatkozni, de amúgy majdnem biztos vagyok benne, hogy Max is kint maradt volna, ha nem így áll a bajnokság).
motorsport.hu/f1/egy-jol-ismert-helyszini-fotos-szerint-erdekes-dolgok-tortentek-a-mclaren-es-piastri-kozott
NB2
Jughead
www.youtube.com/watch?v=EcQUyY5vWHo
NB2
Senki nem számított arra, hogy mindenki jön, és konkrétan érthetetlen, hogy Russell, Leclerc és Hamilton pl. miért jött ki, mikor látták, hogy a McLarenek kivételével előttük mindenki kint van (Russell és Hamilton a double stack miatt konkrétan pozíciót is bukott már ott). Nagyjából bármelyik marad kint Piastri behúzza a versenyt. Cserébe, ha többen kint maradnak és Max is, de Piastri kiáll, akkor Piastrinak a dobogó is necces lehetett volna.
Első helyről kiállni ekkora tempókülönbséggel konkrétan baromság lett volna. Norris esetén Maxre lehetett volna reagálni, ha lenne csapatsorrend a McLarennél.
Jughead
Duff
Jughead
Duff
Ha csak Russell marad kint, akkor ugyanúgy 6. mint így. Ha Russell mögött kint marad valaki vagy valakik (így ugye DRS vonat lett volna egy gyengébb kocsival), akik feltartják a Max/Sainz/Kimi triót, akkor akár a 3. hely is benne lehetett volna.
Ha Leclerc és Hamilton kint marad, akkor Hamilton ráadásul szándékosan feltarthatta volna a sort (Monaco vibes), így Leclerc mindenki elé vághatott volna, aki kint volt.
És akkor arról nem is beszéltünk, hogy egy SC még jobb helyzetbe hozta volna őket.
2 napja
Itt most elvesztettem a fonalat 😀 . Mit nézett be mindenki, és miért járt volna jól mondjuk Russell/Leclerc-Hamilton, ha kint marad? Akkor valszeg az utolsó helyen végeznek.Ezek szerint mindenki benézte, csak a McLaren nem, hiszen Ocon kint maradt (majd egyéb okból bejött a következő körben).Az a senki, az nagyjából mindenki: https://www.motorsport.com/f1/news/f1-rivals-very-surprised-by-mclarens-qatar-strategy-call/10781471 Vowles elmondta, hogy 16 másodperccel volt gyorsabb az a taktika, ha kiáll az ember, gondolom ezt az összes csapat tudta. Azért az nem pár másodperc...Nem fogom végig hallgatni mert nem sokat adok a szavukra, de Piastri kihozatalának mi értelme lett volna? Ha csak egy kocsi kint marad hátulról (pl. Ocon ugye kint is maradt és bent volt Max előtt), míg Max nem, akkor Max kiautózza a boxkiállást, így bukják az első helyet, cserébe ha kint marad Piastri, de Max bejön és legalább egy kocsi kint maradt volna Max mögött, akkor ő autózza ki a boxkiállást.ők nem ezt mondják 😊motorsport.hu/f1/piastri-katar-podium-mclaren-nelkulNyilván csalódott volt, de amúgy a verseny utáni dolgokat átolvasva jó döntést hozott a McLaren mindkettejük kint tartásával (legfeljebb Norris esetén lehet ezen vitatkozni, de amúgy majdnem biztos vagyok benne, hogy Max is kint maradt volna, ha nem így áll a bajnokság).
motorsport.hu/f1/egy-jol-ismert-helyszini-fotos-szerint-erdekes-dolgok-tortentek-a-mclaren-es-piastri-kozott
NB2
Jughead
NB2
Senki nem számított arra, hogy mindenki jön, és konkrétan érthetetlen, hogy Russell, Leclerc és Hamilton pl. miért jött ki, mikor látták, hogy a McLarenek kivételével előttük mindenki kint van (Russell és Hamilton a double stack miatt konkrétan pozíciót is bukott már ott). Nagyjából bármelyik marad kint Piastri behúzza a versenyt. Cserébe, ha többen kint maradnak és Max is, de Piastri kiáll, akkor Piastrinak a dobogó is necces lehetett volna.
Első helyről kiállni ekkora tempókülönbséggel konkrétan baromság lett volna. Norris esetén Maxre lehetett volna reagálni, ha lenne csapatsorrend a McLarennél.
Jughead
Duff
Jughead
2 napja
Ezek szerint mindenki benézte, csak a McLaren nem, hiszen Ocon kint maradt (majd egyéb okból bejött a következő körben).Az a senki, az nagyjából mindenki: https://www.motorsport.com/f1/news/f1-rivals-very-surprised-by-mclarens-qatar-strategy-call/10781471 Vowles elmondta, hogy 16 másodperccel volt gyorsabb az a taktika, ha kiáll az ember, gondolom ezt az összes csapat tudta. Azért az nem pár másodperc...Nem fogom végig hallgatni mert nem sokat adok a szavukra, de Piastri kihozatalának mi értelme lett volna? Ha csak egy kocsi kint marad hátulról (pl. Ocon ugye kint is maradt és bent volt Max előtt), míg Max nem, akkor Max kiautózza a boxkiállást, így bukják az első helyet, cserébe ha kint marad Piastri, de Max bejön és legalább egy kocsi kint maradt volna Max mögött, akkor ő autózza ki a boxkiállást.ők nem ezt mondják 😊motorsport.hu/f1/piastri-katar-podium-mclaren-nelkulNyilván csalódott volt, de amúgy a verseny utáni dolgokat átolvasva jó döntést hozott a McLaren mindkettejük kint tartásával (legfeljebb Norris esetén lehet ezen vitatkozni, de amúgy majdnem biztos vagyok benne, hogy Max is kint maradt volna, ha nem így áll a bajnokság).
NB2
Jughead
NB2
Jughead
Duff
2 napja
Az a senki, az nagyjából mindenki: https://www.motorsport.com/f1/news/f1-rivals-very-surprised-by-mclarens-qatar-strategy-call/10781471 Vowles elmondta, hogy 16 másodperccel volt gyorsabb az a taktika, ha kiáll az ember, gondolom ezt az összes csapat tudta. Azért az nem pár másodperc...Nem fogom végig hallgatni mert nem sokat adok a szavukra, de Piastri kihozatalának mi értelme lett volna? Ha csak egy kocsi kint marad hátulról (pl. Ocon ugye kint is maradt és bent volt Max előtt), míg Max nem, akkor Max kiautózza a boxkiállást, így bukják az első helyet, cserébe ha kint marad Piastri, de Max bejön és legalább egy kocsi kint maradt volna Max mögött, akkor ő autózza ki a boxkiállást.ők nem ezt mondják 😊motorsport.hu/f1/piastri-katar-podium-mclaren-nelkulNyilván csalódott volt, de amúgy a verseny utáni dolgokat átolvasva jó döntést hozott a McLaren mindkettejük kint tartásával (legfeljebb Norris esetén lehet ezen vitatkozni, de amúgy majdnem biztos vagyok benne, hogy Max is kint maradt volna, ha nem így áll a bajnokság).
NB2
Jughead
NB2
Jughead
2 napja
Nem fogom végig hallgatni mert nem sokat adok a szavukra, de Piastri kihozatalának mi értelme lett volna? Ha csak egy kocsi kint marad hátulról (pl. Ocon ugye kint is maradt és bent volt Max előtt), míg Max nem, akkor Max kiautózza a boxkiállást, így bukják az első helyet, cserébe ha kint marad Piastri, de Max bejön és legalább egy kocsi kint maradt volna Max mögött, akkor ő autózza ki a boxkiállást.ők nem ezt mondják 😊motorsport.hu/f1/piastri-katar-podium-mclaren-nelkulNyilván csalódott volt, de amúgy a verseny utáni dolgokat átolvasva jó döntést hozott a McLaren mindkettejük kint tartásával (legfeljebb Norris esetén lehet ezen vitatkozni, de amúgy majdnem biztos vagyok benne, hogy Max is kint maradt volna, ha nem így áll a bajnokság).
NB2
Jughead
NB2
Szerkesztette: Jughead
2 napja
ők nem ezt mondják 😊motorsport.hu/f1/piastri-katar-podium-mclaren-nelkulNyilván csalódott volt, de amúgy a verseny utáni dolgokat átolvasva jó döntést hozott a McLaren mindkettejük kint tartásával (legfeljebb Norris esetén lehet ezen vitatkozni, de amúgy majdnem biztos vagyok benne, hogy Max is kint maradt volna, ha nem így áll a bajnokság).
NB2
Jughead
2 napja
motorsport.hu/f1/piastri-katar-podium-mclaren-nelkulNyilván csalódott volt, de amúgy a verseny utáni dolgokat átolvasva jó döntést hozott a McLaren mindkettejük kint tartásával (legfeljebb Norris esetén lehet ezen vitatkozni, de amúgy majdnem biztos vagyok benne, hogy Max is kint maradt volna, ha nem így áll a bajnokság).
NB2
Szerkesztette: Jughead