Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
3 perce
Mondjuk sztem erdemes az egeszet megnezni nem csak az utolso 30 metert. Lec vegig a sajat iven megy ami ahogy az indoklasban is szerepel a verseny iv. Belsobol latzsik hogy nincs benne egyetlen leszoritos kormanymozdulat sem. Pia mikor eldontotte hogy o kivul megy ebbe bele meg a hatso kerek vonalaban sem volt. Aztan felert de az elso tengelyt se erte el es semmilyen jogalapja nem volt neki ott maradni az optimizmuson kivul.Szóval, ha leírnak egy hülyeséget, akkor azt úgy el kell fogadni?Pedig leírták már magyarul is 😉Továbbra se értem, hogy ezt hogy lehetett amúgy megúszni büntetés nélkül.Leclerc Pia mizeriahoz:Egészen nevetséges. 😀
Az 5-ös kanyar előtt a 81-es autó előzni próbálta a 16-os autót a külső íven. Noha a 81-es autó kicsit a 16-os mellé került, az első tengelye nem volt a 16-os autó első tengelye előtt. A bírók szerint nem volt reális esélye annak, hogy a 81-es autó lezárja az előzést abban a helyzetben. A bírók úgy látják, a 16-os autó nem szándékosan kényszerítette a pálya szélére a 81-est. A 16-os autó valójában a normál versenyíven haladt az 5-ös kanyar előtt azzal, hogy kicsit balra húzódott, hogy megnyissa a kanyart. A két autó helyzetéből adódóan oldalról összeértek” – írta döntésében a szövetség.
JéBé
Jughead
JéBé
Jughead
Toca
Nos ebben az esetben rögzítem, hogy az ég vörös. Leírtam magyarul, szóval tény.
Jughead
10 perce
Monday Night IndyCar. Meg tudnám szokni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 órája
Ez anélkül is tény, hogy leírtad.Pedig leírták már magyarul is 😉Szóval, ha leírnak egy hülyeséget, akkor azt úgy el kell fogadni?
Toca
Jughead
1 órája
Szóval, ha leírnak egy hülyeséget, akkor azt úgy el kell fogadni?Pedig leírták már magyarul is 😉Továbbra se értem, hogy ezt hogy lehetett amúgy megúszni büntetés nélkül.Leclerc Pia mizeriahoz:Egészen nevetséges. 😀
Az 5-ös kanyar előtt a 81-es autó előzni próbálta a 16-os autót a külső íven. Noha a 81-es autó kicsit a 16-os mellé került, az első tengelye nem volt a 16-os autó első tengelye előtt. A bírók szerint nem volt reális esélye annak, hogy a 81-es autó lezárja az előzést abban a helyzetben. A bírók úgy látják, a 16-os autó nem szándékosan kényszerítette a pálya szélére a 81-est. A 16-os autó valójában a normál versenyíven haladt az 5-ös kanyar előtt azzal, hogy kicsit balra húzódott, hogy megnyissa a kanyart. A két autó helyzetéből adódóan oldalról összeértek” – írta döntésében a szövetség.
JéBé
Jughead
JéBé
Jughead
Toca
2 órája
Pedig leírták már magyarul is 😉Továbbra se értem, hogy ezt hogy lehetett amúgy megúszni büntetés nélkül.Leclerc Pia mizeriahoz:Egészen nevetséges. 😀
JéBé
Jughead
JéBé
Jughead
4 órája
Továbbra se értem, hogy ezt hogy lehetett amúgy megúszni büntetés nélkül.Leclerc Pia mizeriahoz:Egészen nevetséges. 😀
JéBé
Jughead
JéBé
10 órája
Leclerc Pia mizeriahoz:Egészen nevetséges. 😀
JéBé
Jughead
10 órája
Leclerc Pia mizeriahoz:Egészen nevetséges. 😀
JéBé
11 órája
Leclerc Pia mizeriahoz:Az 5-ös kanyar előtt a 81-es autó előzni próbálta a 16-os autót a külső íven. Noha a 81-es autó kicsit a 16-os mellé került, az első tengelye nem volt a 16-os autó első tengelye előtt. A bírók szerint nem volt reális esélye annak, hogy a 81-es autó lezárja az előzést abban a helyzetben. A bírók úgy látják, a 16-os autó nem szándékosan kényszerítette a pálya szélére a 81-est. A 16-os autó valójában a normál versenyíven haladt az 5-ös kanyar előtt azzal, hogy kicsit balra húzódott, hogy megnyissa a kanyart. A két autó helyzetéből adódóan oldalról összeértek” – írta döntésében a szövetség.
23 órája
Most már láttam mind2. Colapinto előzése nem semmi volt.Lawson - Lindblad csatáról nincs vmi olvasói felvétel?Colapinto dupla előzése jobb,keress rá arra is. 😊
steelwolf
Egyébként F1 TV-t használjátok, nem WG-éket kell hallgatni, minden verseny visszanézhető (évtizedekre visszamenőleg), bármelyik versenyző fedélzetije nézhető real time és visszanézve is, hallgatható bármelyik versenyző csapattal való kommunikációja (élőben és visszahallgatva), illetve akár több versenyző fedélzetije is nézhető egyszerre (akár az International feeddel egyszerre).
Emellett még van live timing, meg miegymás.
Jughead
A bikáknál arra voltam kíváncsi h mi történt Lawsonnal h ennyire lemaradt.
F1 TV mindig is csábított, de megvárom h a Ground effect X Formula.hu csapat átvegye a közvetítést 😉
1 napja
Lawson - Lindblad csatáról nincs vmi olvasói felvétel?Colapinto dupla előzése jobb,keress rá arra is. 😊
steelwolf
Egyébként F1 TV-t használjátok, nem WG-éket kell hallgatni, minden verseny visszanézhető (évtizedekre visszamenőleg), bármelyik versenyző fedélzetije nézhető real time és visszanézve is, hallgatható bármelyik versenyző csapattal való kommunikációja (élőben és visszahallgatva), illetve akár több versenyző fedélzetije is nézhető egyszerre (akár az International feeddel egyszerre).
Emellett még van live timing, meg miegymás.
Szerkesztette: Jughead
1 napja
viszont ha nincs a VSC és NOR-nak nem szúrják el a kerékcseréjét, lehet bejön 3.nakAhogy írtam a verseny közben is, ez egy ilyen szezon, regényeket lehetne írni a balszerencséjéről. De világbajnok úgyse lenne az idei Kimi ellen, szóval igazából a tavalyi év után nem oszt, nem szoroz.
NB2
1 napja
VSC nélkül dögunalom lett volna, így sem rágtam le körmömviszont ha nincs a VSC és NOR-nak nem szúrják el a kerékcseréjét, lehet bejön 3.nak
1 napja
Én meg aggódtam Kimiért.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
Need more power man"Bono, my tyres are gone" - leggyorsabb kör végén... 😀Hami picsogott, de simán kinéz neki a 3. hely, nagyon sokat hozott PIA és VER-enAbban mindig profi volt 😁
NB2
Mercis időszakban mindig mondta H nagyon szarok már a gumijait, erre ment utána még lazán 10-20 kört leggyorsabb tempóban 😁
Pep71
StormST
1 napja
"Bono, my tyres are gone" - leggyorsabb kör végén... 😀Hami picsogott, de simán kinéz neki a 3. hely, nagyon sokat hozott PIA és VER-enAbban mindig profi volt 😁
NB2
Mercis időszakban mindig mondta H nagyon szarok már a gumijait, erre ment utána még lazán 10-20 kört leggyorsabb tempóban 😁
Pep71
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 napja
Mercedesnek a hajtásrendszere brutál előnyben van, meg valszeg szoftveresen a gyári csapat jókora előnyt élvez.
1 napja
Várható volt, ezt az Antonelli-Merci kombinációt nem nagyon lehet megfogni idén...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 napja
Hami picsogott, de simán kinéz neki a 3. hely, nagyon sokat hozott PIA és VER-en
1 napja
Ennyi volt Loki
1 napja
Kezdek magam kényelmetlenül érezni egy esetleges Leclerc W miatt.az a te dolgod hogy kellemetlenül érzed magad vagy sem, de attól még ez a definíciója ha valaki bemákol győzelmet VSC-vel 😀
Mintha másnál ezek még nem történtek volna meg.
Valszeg Kimi úgyis megeszi.
steelwolf
Mondjuk most visszakaphatja Antonelli amit elvett tőle az élet Silverstone-ban, az igaz
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
Az egy dolog, de nagyjából minden héten van műszaki gondja, a csapattársának meg nincs és akkor most is szar kerékcsere a 10 helyes rajtbüntetés után.Félelmetes, hogy Norrisnak mekkora balszerencséje van idén. Úgy néz ki mindent odaadott a VB címért.Inkább a Meki adta oda az idei fejlesztést a tavalyi címért...
Jughead
StormST
1 napja
Félelmetes, hogy Norrisnak mekkora balszerencséje van idén. Úgy néz ki mindent odaadott a VB címért.Mondjuk szvsz megèrte 😉az már zsebben van.
Jughead