Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
12 órája
Josh Berry vezeti jövőre a 42-est, Amúgy vicces, hogy a Wood Brotherstől való távozásának bejelentése óta mind a hat versenyen a Top 10-ben végzett, erre pedig 60 éve nem volt képes WBR versenyző.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
ALEX PALOU – FIVE-TIME INDYCAR SERIES CHAMPION
17 órája
BREAKING NEWS: BRAD PITT + BRISTOL. 🔥 Brad Pitt is coming to The Last Great Colosseum as Grand Marshal for the BassProNightRace!
22 órája
Én Petrovnál voltam rohadt ideges, azt hogyan tudták így beszívni... Persze tudom, Webberre figyeltek... Alonsót akkor kedveltem meg, előtte nem komáltam, mert Msc-s voltam. 😊12. Vettel megforgott a rajtnal Braziliban es emlekszem ugy engedte el mindenki a felzarkozasnal mintha kek zaszloztak volna. Kurva ideges voltam. Idegesebb mint Petrovnal.A 10es vagy a 12es?Az szamomra mindenidok legnagyobb f1-es szezonja amit ott csinalt.…A Ferrari meg 19 éve full vakon van. (Jó, talán egy év volt Alonsóval, mikor volt reális esélyük nyerni.) …Arra gondolsz amikor kb 3-4. erő voltak csak prime Alonso = goat?
Nandito
Eazzy
JéBé
zacknorb
JéBé
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
22 órája
A Chase állása 1 futam után.23 órája
12. Vettel megforgott a rajtnal Braziliban es emlekszem ugy engedte el mindenki a felzarkozasnal mintha kek zaszloztak volna. Kurva ideges voltam. Idegesebb mint Petrovnal.A 10es vagy a 12es?Az szamomra mindenidok legnagyobb f1-es szezonja amit ott csinalt.…A Ferrari meg 19 éve full vakon van. (Jó, talán egy év volt Alonsóval, mikor volt reális esélyük nyerni.) …Arra gondolsz amikor kb 3-4. erő voltak csak prime Alonso = goat?
Nandito
Eazzy
JéBé
zacknorb
Szerkesztette: JéBé
23 órája
A 10es vagy a 12es?Az szamomra mindenidok legnagyobb f1-es szezonja amit ott csinalt.…A Ferrari meg 19 éve full vakon van. (Jó, talán egy év volt Alonsóval, mikor volt reális esélyük nyerni.) …Arra gondolsz amikor kb 3-4. erő voltak csak prime Alonso = goat?
Nandito
Eazzy
JéBé
1 napja
Az szamomra mindenidok legnagyobb f1-es szezonja amit ott csinalt.…A Ferrari meg 19 éve full vakon van. (Jó, talán egy év volt Alonsóval, mikor volt reális esélyük nyerni.) …Arra gondolsz amikor kb 3-4. erő voltak csak prime Alonso = goat?
Nandito
Eazzy
1 napja
Amúgy meg 2 év volt amikor Alonso reálisan vb lehetett volna Ferkával.
1 napja
M. Marquez mondta egy interjuban hogy Hadjar megkereste es azt tanacsolta neki hogy hosszu tavon gondolkozzon, ne eroltesse ha nem jo pontosan azert hogy ne legyen maradando. Mondjuk ezt pont Marqueztol vicces hallani aki leszakadt vegtagokkal versenyez kb.Úgy értem h már nem lesz 100 % a keze, ezért nem tudja majd hozni az eredményeket.Hadjar out.dehogy megy rá, teljesen meg vannak elégedve (pl Mekies olyat mond hogy végre van egy pilóta aki annyit bele tud tenni hogy nekik is van 2 emberük Max mellett) és emelett nincs is más aki nagyon villantana, Lindbladnak bőven jó lesz még akár 2-3 év is a Racing Bullsban, nem véletlen most Lawson haknizik ott.
Lehet a karrierjére megy rá a boxolgatás.
steelwolf
Heisman nádor
steelwolf
1 napja
Úgy értem h már nem lesz 100 % a keze, ezért nem tudja majd hozni az eredményeket.Hadjar out.dehogy megy rá, teljesen meg vannak elégedve (pl Mekies olyat mond hogy végre van egy pilóta aki annyit bele tud tenni hogy nekik is van 2 emberük Max mellett) és emelett nincs is más aki nagyon villantana, Lindbladnak bőven jó lesz még akár 2-3 év is a Racing Bullsban, nem véletlen most Lawson haknizik ott.
steelwolf
Heisman nádor
1 napja
Hadjar out.dehogy megy rá, teljesen meg vannak elégedve (pl Mekies olyat mond hogy végre van egy pilóta aki annyit bele tud tenni hogy nekik is van 2 emberük Max mellett) és emelett nincs is más aki nagyon villantana, Lindbladnak bőven jó lesz még akár 2-3 év is a Racing Bullsban, nem véletlen most Lawson haknizik ott.
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
De.Na végre összejött Bellnek a győzelem a hét második hely után.Másnak nem volt zavaró ez a szürke alapon feketével írt nevek a kijelzőn? Nekem nagyon nehezen olvashatóak pont a Chase versenyzők nevei.
Larson Top 5 és legtöbb vezetett kör, jó-jó, de remélem azért egy W-t összehoz idén.
Mikey
zavi27
Én is néztem, hogy ha már a háttér sötétebb, akkor miért nem maradtak a fehér betűk, vagy csak a neveket kellett volna arany vagy piros betűvel írni. De ez, hogy fekete alapon sötetszürke a kiírás teljesen olvashatatlan tévén, több méterről. Amerikában se okos mindenki...
1 napja
Hadjar out.Lehet a karrierjére megy rá a boxolgatás.
1 napja
Hadjar mi a faszt csinált, hogy a Spanyol nagydíjjat is kihagyja
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
Na végre összejött Bellnek a győzelem a hét második hely után.Másnak nem volt zavaró ez a szürke alapon feketével írt nevek a kijelzőn? Nekem nagyon nehezen olvashatóak pont a Chase versenyzők nevei.
Larson Top 5 és legtöbb vezetett kör, jó-jó, de remélem azért egy W-t összehoz idén.
Mikey
1 napja
Bajnak baj, de nem ez az elsődleges probléma. A csapat hiába dolgozik jól, ha az autóval nem lehet nyerni.Ezt nem értem, mivel nem versenyképes az autó, így nem baj, hogy a csapat a saját pilótájától vesz el pontokat?Évek óta bíznak benne, de soha nem találnak bele. Ne haragudj, de nekem ez kevés. Rakják oda a versenyképes autót, aztán lehet lamentálni, hogy ki és mikor gáncsolja el a másikat.Oké, de akkor se hiszem, hogy jó döntés elgáncsolni a saját versenyződet, mert gondolom ők bíznak benne, hogy betalálhatnak egy fejlesztéssel.Ez ma a 22-es Spa volt újratöltve, brutális dominancia Kimitől.A második rajt után volt harmadik Hamilton, de esélye sem volt megtartani, mert ez a Ferrani nem jó. Nyilván jobb, mint a tavalyi autó, de fasorban sincs a Mercihez, vagy a felfejlesztett McLarenhez képest. Az a kis sansz is csak azért tűnik annak, mert a Mercit technikai hibák hátráltatták. Én nem szeretem Hamiltont, és nem is szeretném, ha az olaszokkal világbajnok lenne, de azt elismerem, hogy sokat tett az autó fejlesztéséért, és a szervezeti kultúra átalakításáért. De ettől még egy kisebb (VSC) és nagyobb (műszaki hiba) szerencsével megnyert futamon kívül csak a szokásos dobogóért megyünk formát tudják felmutatni. Szerintem a motor egyszerűen gyenge a Merciéhez képest, és nem is látom, hogy fel tudnának fejlődni a többiek szintjére. A hosszú évek óta tartó sikertelenség miatt biztosan pesszimistább vagyok a kelleténél, de jöhet ide akárki, akár Verstappen is, a Ferrariban nincs meg az a plusz, hogy a közeljövőben világbajnok csapat legyen.
És engedjetek meg egy kis homerséget: Norris ma is megmutatta, amit már Zandvoortban is láttunk (ahol ugye Kimi friss lágyakon se tudott hozzá közeledni), hogy a gumik menedzselésében mennyire jó: a végén teljesen más tempót autózott, mint Kimi kivételével (aki jóval frissebb közepes gumikon volt) a mezőny bármelyik tagja.
Ja a Ferrari ma megint bukott Hamiltonnak egy legalább 4. helyet, ha a Leclerces esetet is idevesszük, akkor egy dobogót. Nem lenne esélye Kimi ellen neki se, de még azt a kis sanszt is bukják, ami egy jó fejlesztéssel lehetne (Silverstone óta csak a pitwallon buktak 18 pontot).
Jughead
Nandito
Jughead
Nandito
Jughead
Music City Miracle
1 napja
Ok én mostanában nem követem szorosan az F1-et, de nekem az jön le, hogy évente nyernek egy két futamot, egy pár dobogó de a VB címre esélytelenek. Mi ez ha nem középszer, főleg a Ferrarinak? Ahol amúgy csak a győzelem az elfogadott. A Ducati ugyanez. Csak nekik azért megy is az utóbbi évtizedben.A Ferrari az F1 Cowboysa, ennyi.Inkabb Bills akkor mar. Kozepszerunel azert jobbak, csak mindig van jobb.
Nagy múltú patinás csapat, máig óriási rajongói táborral, kiemelkedő eredményekkel és “játékosokkal” a rég múltból, de az utóbbi évtizedekben a középszerűség laboratóriumi minta példánya.
Cowboykarcsi90
JéBé
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
1 napja
A Ferrari az F1 Cowboysa, ennyi.Inkabb Bills akkor mar. Kozepszerunel azert jobbak, csak mindig van jobb.
Nagy múltú patinás csapat, máig óriási rajongói táborral, kiemelkedő eredményekkel és “játékosokkal” a rég múltból, de az utóbbi évtizedekben a középszerűség laboratóriumi minta példánya.
Cowboykarcsi90
1 napja
Ezt nem értem, mivel nem versenyképes az autó, így nem baj, hogy a csapat a saját pilótájától vesz el pontokat?Évek óta bíznak benne, de soha nem találnak bele. Ne haragudj, de nekem ez kevés. Rakják oda a versenyképes autót, aztán lehet lamentálni, hogy ki és mikor gáncsolja el a másikat.Oké, de akkor se hiszem, hogy jó döntés elgáncsolni a saját versenyződet, mert gondolom ők bíznak benne, hogy betalálhatnak egy fejlesztéssel.Ez ma a 22-es Spa volt újratöltve, brutális dominancia Kimitől.A második rajt után volt harmadik Hamilton, de esélye sem volt megtartani, mert ez a Ferrani nem jó. Nyilván jobb, mint a tavalyi autó, de fasorban sincs a Mercihez, vagy a felfejlesztett McLarenhez képest. Az a kis sansz is csak azért tűnik annak, mert a Mercit technikai hibák hátráltatták. Én nem szeretem Hamiltont, és nem is szeretném, ha az olaszokkal világbajnok lenne, de azt elismerem, hogy sokat tett az autó fejlesztéséért, és a szervezeti kultúra átalakításáért. De ettől még egy kisebb (VSC) és nagyobb (műszaki hiba) szerencsével megnyert futamon kívül csak a szokásos dobogóért megyünk formát tudják felmutatni. Szerintem a motor egyszerűen gyenge a Merciéhez képest, és nem is látom, hogy fel tudnának fejlődni a többiek szintjére. A hosszú évek óta tartó sikertelenség miatt biztosan pesszimistább vagyok a kelleténél, de jöhet ide akárki, akár Verstappen is, a Ferrariban nincs meg az a plusz, hogy a közeljövőben világbajnok csapat legyen.
És engedjetek meg egy kis homerséget: Norris ma is megmutatta, amit már Zandvoortban is láttunk (ahol ugye Kimi friss lágyakon se tudott hozzá közeledni), hogy a gumik menedzselésében mennyire jó: a végén teljesen más tempót autózott, mint Kimi kivételével (aki jóval frissebb közepes gumikon volt) a mezőny bármelyik tagja.
Ja a Ferrari ma megint bukott Hamiltonnak egy legalább 4. helyet, ha a Leclerces esetet is idevesszük, akkor egy dobogót. Nem lenne esélye Kimi ellen neki se, de még azt a kis sanszt is bukják, ami egy jó fejlesztéssel lehetne (Silverstone óta csak a pitwallon buktak 18 pontot).
Jughead
Nandito
Jughead
Nandito
1 napja
A Ferrari az F1 Cowboysa, ennyi. Nagy múltú patinás csapat, máig óriási rajongói táborral, kiemelkedő eredményekkel és “játékosokkal” a rég múltból, de az utóbbi évtizedekben a középszerűség laboratóriumi minta példánya.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
1 napja
Az lehet ez a filozofiajuk es nem kenyszer, de en csak a sima dolgozok szempontjabol nezem es biztos nem vonzo a koltozes. De csak kepzeld el hogy kapsz egy keteves szerzodest es ezert uprooted a csaladodat? Vagy elsz nelkuluk? Azert ez a gyari dolgozoknal egy sima munkahely mint minden mas.Ertelek de szerintem Ferrarinal ez inkabb filozofia, tudnanak ok mashonnal mernokot szerezni ha akarnanak es szerintem a mernok is menne. 1-2 francian meg del afrikain kivul csak olaszok vannak ahogy nezem. Mindig nevetek amikor a Mercinek a nemet himnuszt jatszak, Toton kivul egy sincs a csapatban, de van ket olasz😀Fura hogy ebbol ilyen nemzeti kerdes csinaltok, nem gondolom hogy ezert barmilyen know how hatranyban lennenek. Nyilvan mas a munka kultura, ebbe nehez lehet beilleszkedni kulsoskent de erre nem fognam azt hogy csak majdnem leggyorsabb autot tudnak rendre csinalni. Iden pl az egyik ha nem a legjobb auto az SF26, ha a motor hatranyt behoznak (ami most kiderult hogy iden mar nem fogjak) siman Mercedes szinten lehetnenek. McLaren is 17 evet vart egy cimre es ott sokkal kemenyebb melyrepulesek voltak pedig, ott sem hulyek ulnek es angolok. Ez van ha egyenlo feltetelek vannak, a Ferrari is csak egy csapat a tobbi kozul aki probalkozik.Felreerted teljesen a nemzeti kerdest. Ez teruleti kerdes es nem nemzeti. A nagyalfoldon van az osszes csapat gyara akkor ott telepszenek le a mindenfele nacioju mernokok. Ennyirol van szo es aki ettol 2000 km-re van az hatranyban van. Ennyi a kijelentes. A munka nyelve a magyar kiveve a 2000km-re levonel.......
JéBé
De ez igazan csaladi kerdes. Miert mennek az olaszokhoz ha maradhatok otthon ( es lehetek 8-10 csapat tagja ) es nem kell a csaladomat kimozditani? Amugy pont a mc esik ki kicsit, de meg az is kezelheto, es nem nyert de a tobbi "nagyalfoldi csapat" miatt nem es nem a 2 "olaszfoldi" miatt. A mercedes kepes lenne nemetorszagban is gyartani, de valamiert nem ott teszik.
| Amennyire tudom a szabalyok kb egyenautokat "irnak elo" es pont aprosagok dontenek a tizedmasodpercek kozott a motorkeszitok kozott. Akik vasaroljak mar eleve hatranyban vannak.
Az olaszok regen probalgatassal siman ellensulyoztak az osszes tervezesi problemajukat/hatranyukat. |
no
JéBé
1 napja
Hah vilag eletemben megvoltam rola gyozodve hogy nemet 😀 kosziToto osztrák fyi 🤪Ertelek de szerintem Ferrarinal ez inkabb filozofia, tudnanak ok mashonnal mernokot szerezni ha akarnanak es szerintem a mernok is menne. 1-2 francian meg del afrikain kivul csak olaszok vannak ahogy nezem. Mindig nevetek amikor a Mercinek a nemet himnuszt jatszak, Toton kivul egy sincs a csapatban, de van ket olasz😀Fura hogy ebbol ilyen nemzeti kerdes csinaltok, nem gondolom hogy ezert barmilyen know how hatranyban lennenek. Nyilvan mas a munka kultura, ebbe nehez lehet beilleszkedni kulsoskent de erre nem fognam azt hogy csak majdnem leggyorsabb autot tudnak rendre csinalni. Iden pl az egyik ha nem a legjobb auto az SF26, ha a motor hatranyt behoznak (ami most kiderult hogy iden mar nem fogjak) siman Mercedes szinten lehetnenek. McLaren is 17 evet vart egy cimre es ott sokkal kemenyebb melyrepulesek voltak pedig, ott sem hulyek ulnek es angolok. Ez van ha egyenlo feltetelek vannak, a Ferrari is csak egy csapat a tobbi kozul aki probalkozik.Felreerted teljesen a nemzeti kerdest. Ez teruleti kerdes es nem nemzeti. A nagyalfoldon van az osszes csapat gyara akkor ott telepszenek le a mindenfele nacioju mernokok. Ennyirol van szo es aki ettol 2000 km-re van az hatranyban van. Ennyi a kijelentes. A munka nyelve a magyar kiveve a 2000km-re levonel.......
JéBé
De ez igazan csaladi kerdes. Miert mennek az olaszokhoz ha maradhatok otthon ( es lehetek 8-10 csapat tagja ) es nem kell a csaladomat kimozditani? Amugy pont a mc esik ki kicsit, de meg az is kezelheto, es nem nyert de a tobbi "nagyalfoldi csapat" miatt nem es nem a 2 "olaszfoldi" miatt. A mercedes kepes lenne nemetorszagban is gyartani, de valamiert nem ott teszik.
| Amennyire tudom a szabalyok kb egyenautokat "irnak elo" es pont aprosagok dontenek a tizedmasodpercek kozott a motorkeszitok kozott. Akik vasaroljak mar eleve hatranyban vannak.
Az olaszok regen probalgatassal siman ellensulyoztak az osszes tervezesi problemajukat/hatranyukat. |
no
JéBé
vpi
1 napja
Toto osztrák fyi 🤪Ertelek de szerintem Ferrarinal ez inkabb filozofia, tudnanak ok mashonnal mernokot szerezni ha akarnanak es szerintem a mernok is menne. 1-2 francian meg del afrikain kivul csak olaszok vannak ahogy nezem. Mindig nevetek amikor a Mercinek a nemet himnuszt jatszak, Toton kivul egy sincs a csapatban, de van ket olasz😀Fura hogy ebbol ilyen nemzeti kerdes csinaltok, nem gondolom hogy ezert barmilyen know how hatranyban lennenek. Nyilvan mas a munka kultura, ebbe nehez lehet beilleszkedni kulsoskent de erre nem fognam azt hogy csak majdnem leggyorsabb autot tudnak rendre csinalni. Iden pl az egyik ha nem a legjobb auto az SF26, ha a motor hatranyt behoznak (ami most kiderult hogy iden mar nem fogjak) siman Mercedes szinten lehetnenek. McLaren is 17 evet vart egy cimre es ott sokkal kemenyebb melyrepulesek voltak pedig, ott sem hulyek ulnek es angolok. Ez van ha egyenlo feltetelek vannak, a Ferrari is csak egy csapat a tobbi kozul aki probalkozik.Felreerted teljesen a nemzeti kerdest. Ez teruleti kerdes es nem nemzeti. A nagyalfoldon van az osszes csapat gyara akkor ott telepszenek le a mindenfele nacioju mernokok. Ennyirol van szo es aki ettol 2000 km-re van az hatranyban van. Ennyi a kijelentes. A munka nyelve a magyar kiveve a 2000km-re levonel.......
JéBé
no
JéBé
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 napja
Wolff osztrák.Ertelek de szerintem Ferrarinal ez inkabb filozofia, tudnanak ok mashonnal mernokot szerezni ha akarnanak es szerintem a mernok is menne. 1-2 francian meg del afrikain kivul csak olaszok vannak ahogy nezem. Mindig nevetek amikor a Mercinek a nemet himnuszt jatszak, Toton kivul egy sincs a csapatban, de van ket olasz😀Fura hogy ebbol ilyen nemzeti kerdes csinaltok, nem gondolom hogy ezert barmilyen know how hatranyban lennenek. Nyilvan mas a munka kultura, ebbe nehez lehet beilleszkedni kulsoskent de erre nem fognam azt hogy csak majdnem leggyorsabb autot tudnak rendre csinalni. Iden pl az egyik ha nem a legjobb auto az SF26, ha a motor hatranyt behoznak (ami most kiderult hogy iden mar nem fogjak) siman Mercedes szinten lehetnenek. McLaren is 17 evet vart egy cimre es ott sokkal kemenyebb melyrepulesek voltak pedig, ott sem hulyek ulnek es angolok. Ez van ha egyenlo feltetelek vannak, a Ferrari is csak egy csapat a tobbi kozul aki probalkozik.Felreerted teljesen a nemzeti kerdest. Ez teruleti kerdes es nem nemzeti. A nagyalfoldon van az osszes csapat gyara akkor ott telepszenek le a mindenfele nacioju mernokok. Ennyirol van szo es aki ettol 2000 km-re van az hatranyban van. Ennyi a kijelentes. A munka nyelve a magyar kiveve a 2000km-re levonel.......
JéBé
no
JéBé