Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
Pont elkaptam a le-mans-i 24 órás motorversenyt, csóringer gyerek majd 1km át tolta a pálya mellett a motort, még elért a box bejáratáig, ahol már várta a csapat, ott viszont szinte összeesett a kimerültségtől, jah mindezt majd egy óra motorozás után...
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 917 — Deion Sanders for president!
Ez a varsói Speedway futam egy vicc volt.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Na Marquez,Dovi,Rossi. A hétvége előtt is ezt tippeltem és azt gondoltam akkor hogy meg is elégednék ezzel az eredménnyel. Ezt tarom továbbra is. MMnek az egyik kedvenc pályálya,ahhoz képest 3 másodperc nem is rossz,Dovi is bevallottan kedveli a Texasi pályát. Ezzel együtt Rossi itt mindig is szenvedett,talán egy 7ik hely még 2013ból a legjobbja innen. Azt meg nem is akarom elsütni hogy a három él gyártó közül egyértelműen a Yamahának kedvezett a legkevesbbé a pálya. Ehhez képest ez a 3ik hely nagyon jó,továbra is vezeti a bajnokságot,jó lesz ez.
Reddinget sajnálom nagyon láma mód izgulta el a versenyt,pedig jó versnye lehetett volna. Lorenzoval mi van?
Jövőhéten argentina,szerintem az is inkább egy Marquez pálya. Meglátjuk.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Néhány sikertelen próbálkozás után,újra rátaláltam a "Ki nyeri a NASCAR futamot?" ösvényére. This is the beginning of a beautiful winning streak! 😊
több mint 10 éve
Leghülyébb szabály az F1-ben, hogy safety car mögött befuthatnak...Raven17
egyetértek, szánalmas, hogy miért nem lehetett plusz 2 kört még menni, legalább lett volna valami izgalom😊NB2
Mivel kb pnt annyi benyájuk van, hogy körbe érjenek a versenyen valszeg a nagyrészük végig sem érne a + 2 körönpeach
viszont plusz egy kör lehetne, mert a SC nem tud annyival menni, hogy ugyanannyi üzemanyagot égessenek, mint versenytempóbanslowmotion
Jobb lenne mindegyik alá tennének egy felpiszkált SLS-t.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
egyetértek, szánalmas, hogy miért nem lehetett plusz 2 kört még menni, legalább lett volna valami izgalom😊NB2
Mivel kb pnt annyi benyájuk van, hogy körbe érjenek a versenyen valszeg a nagyrészük végig sem érne a + 2 körönpeach
viszont plusz egy kör lehetne, mert a SC nem tud annyival menni, hogy ugyanannyi üzemanyagot égessenek, mint versenytempóban
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Mivel kb pnt annyi benyájuk van, hogy körbe érjenek a versenyen valszeg a nagyrészük végig sem érne a + 2 körön

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
egyetértek, szánalmas, hogy miért nem lehetett plusz 2 kört még menni, legalább lett volna valami izgalom😊
több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Leghülyébb szabály az F1-ben, hogy safety car mögött befuthatnak...
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 602 — Patriots fan
ez a Verstappen csávó nem semmi versenyeket fut 17 évesen, nagyon keményen nyomja nagyon szimpatikus, bevállalós kár hogy meghalt alatta ez a zseniális Renault motor.....

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 285 — Vikings fan
Lehet, hogy mellé váltott?! édes istenem és ez az ember technikai sportot közvetít....peach
Én láttam véletlen 3-as helyett 1-esbe húzta előfordul XD
Szegény Verstappent sajnálom 😕
Bahreinben remélem közelebb leszünk.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Lehet, hogy mellé váltott?! édes istenem és ez az ember technikai sportot közvetít....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Sajna moto3-ra streamet kell majd keresni, digi nem adja😕
több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Nem tudom ki látta,de ahogy ma Marquez megszerezte a pole-t az valami elképesztő volt. Valami két és fél percel az időmérő vége előtt a célegyenesben leállt a motorja. Leparkolta,átmászott a pitwallon,végig sprintelte a boxutcát,rápattant a tartalék gépre,épphogy csak kiért egy gyorskörre,valami őrült stlusban végig száguldott és pont behúzta a polet 😊
Nem nagyon láttam még ilyet. Ja és Rossi is 4ik helyre hozta a gépet,másik fiatal kiszemeltem is karrierje legjobb rajthelyét hozta össze. Redding 6ik. Jó kis futamnak ígerkezik a holnapi nincsenek nagy különbségek.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Nekem is kellemes perceket okozott a UPC, de neten, ha kicsit szaggatott is, de élvezhető volt a közvetítés.
több mint 10 éve
Boxutca
38 perce ·

UPC előfizetők - Azt az információt kaptuk, hogy a UPC kódolásával van hiba, ezért nem látható a Kínai Nagydíj időmérő edzése. Úgy tudjuk, dolgoznak a hiba kijavításán!

T-nél megy minden frankón.JayB
Azért volt érdekes, mert a reklámok mentek, csak a studió nem 😀. De akkor a UPC kapja be 😀
Kiminek nem mennek az időmérők. Rosbergnek örültem volna ha megveri végre Hamit...
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 886
Boxutca
38 perce ·

UPC előfizetők - Azt az információt kaptuk, hogy a UPC kódolásával van hiba, ezért nem látható a Kínai Nagydíj időmérő edzése. Úgy tudjuk, dolgoznak a hiba kijavításán!

T-nél megy minden frankón.
több mint 10 éve
vicc ez a dunatv... legalább kiírnák h bocsbazdmeg elveszett a kép.braxa88
Vicc, boxutcát az elő magazint se tudták bekapcsolni, de nem tájékoztatnak csak fekete képernyő. Gondolom nem csak én kezdtem el kapcsolgatni a TV-t, hogy mi a szar van...
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
vicc ez a dunatv... legalább kiírnák h bocsbazdmeg elveszett a kép.
több mint 10 éve
MTV-nek nem igazán sikerül összeraknia a képet az F1-ről / studióról.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
NASCARosok ne feledjétek, hogy ezen szombaton lesz Sprint Cup futam! (Xfinity pedig ma...) 😉Mikey
azért aki eljut a NASCAR-ig, az ilyesmiket nem felejt el, vagy igen? 😀 😉
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 127
NASCARosok ne feledjétek, hogy ezen szombaton lesz Sprint Cup futam! (Xfinity pedig ma...) 😉

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
 noemisszio.blog.hu/]laccoo74
Tedd át a Viccek közé! 😀😀😀

több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 noemisszio.blog.hu/

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 850 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sajnálatos módon a nap utolsó gyorssán az utolsó autó mindig szerencsétlen. Az Eger Rallye fekete zászlóval ér véget.
Isten nyugosztalja Szabó Attilát.
 formula.hu/rali-2/2015/03/29/halalos-baleset-az-eger-ralinbalazs799
Ez Csokiék autója?gaben
ennyire pontosan nem vagyok benne, nem tudom. csak közreműködő voltam

Liverpool Fc