Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Newman annyira nem ment semmit hogy tuti ő nyer 😀
több mint 11 éve
3 körönként sárga van 😀Tocaa vége felé ez már jellemző. mindenki ideges.
több mint 11 éve
3 körönként sárga van 😀
több mint 11 éve
Loganoval jól kibasztak!catattackelbaszódott a jack, ezt sajnos nem lehet belekalkulálni. pedig kurvajó versenyt futott.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Loganoval jól kibasztak!
több mint 11 éve
és Loganónak annyi.Denny húzása meg tipikus boom or bust. Arra játszottunk, hogy többen kint maradnak, ezáltal lesz némi tömeg Harvick és a #11 közt. De mindenki bement, úgyhogy Denny picit fáradtabb gumikon lesz.
több mint 11 éve
Newman végig kivárásra játszik, de a többiek szerencsére komolyan veszik a versenyt. Hamlin és Harvick tarthatatlan ma, Logano alkalomadtán kapaszkodik, de nem az igazi ma a Ford. Ne csodálkozzatok, ha az utolsó kanyarra együtt fordul rá majd a #11 és a #4
több mint 11 éve
Hamlin nagyon megnyomja most ezt a szakaszt.TOVÁBBTOVÁBBTOVÁBB
több mint 11 éve
Ettől ez is egy felejthető év lesz, nem pedig a Nagy Könyvbe való. Emlékszünk majd a bunyókra meg ki mikor búcsúzott a másik miatt, de a bajnok szép versenyeire nem biztos.Nem tökéletes a rendszer az tuti!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
szerintem mindenki tudja, hogy papíron itt lenne a helye. ő érdemli meg a legjobban. Keselowski, Bowyer, Newman megfosztotta ettől, de ha ma megnyeri, akkor ő a bajnok, ezt mindenki fogja érezni.ettől függetlenül én örülni fogok annak, hogy valójában Hamlin lett. 😊
több mint 11 éve
majd a 264. körben Bowyer odadörgölőzik a falhoz, hogy Gordonnak még ennyi öröme se legyen.ha a karma visszaadja, hogy ennyi év szopás után egy jó szezont basztak el közös erővel Gordonnak, akkor jövőre megint neki kellene megnyernie az egészet...
több mint 11 éve
Kösz, akkor ezt figyelem. 😊Lehet, hogy gagyi a kérdés, de aki most nyer az lesz a bajnok? 😕)xrace77nem. a rájátszás végére négyen maradtak életben. aki a Hamlin-Harvick-Logano-Jewman négyesből legelőrébb végez, az a bajnok.
a többiek csak mennek, mert azért pénznyeremények még így is vannak, de a végső elszámolás szempontjából ez már lényegtelen.shawnka
több mint 11 éve
Lehet, hogy gagyi a kérdés, de aki most nyer az lesz a bajnok? 😕)xrace77nem. a rájátszás végére négyen maradtak életben. aki a Hamlin-Harvick-Logano-Jewman négyesből legelőrébb végez, az a bajnok.
a többiek csak mennek, mert azért pénznyeremények még így is vannak, de a végső elszámolás szempontjából ez már lényegtelen.
több mint 11 éve
Lehet, hogy gagyi a kérdés, de aki most nyer az lesz a bajnok? 😕)
több mint 11 éve
jó ez egyébként, tetszik hogy tényleg az esélyesek viszik a mezőnyt.
több mint 11 éve
Newman most is azt csinálja, amit eddig. Ha ilyen biztonsági autózással (és majd kilök valakit, amikor kell) ő lesz a bajnok, az lesz a Sprint Cup szégyene...
több mint 11 éve
Valaki tud adni streamet ? 😀
több mint 11 éve
Nascar Sprint Cup:jó fricska lesz, ha behúzza. tegnap a Nationwide elég jóra sikeredett, bízzunk a srácokban.
Na, Gordon indul a pole-ból.Minitron
DENNY ALL THE WAY!
több mint 11 éve
Cameron Lawrence és a Dodge Challenger a TA2 bajnokai! (Y) www.gotransam.com/news/index.cfm?cid=61799
több mint 11 éve
Nascar Sprint Cup:Na, Gordon indul a pole-ból.
több mint 11 éve
Ott a gond, hogy igazából leszarják a Cup futamait.Jobb is az eredeti közvetítés!
több mint 11 éve
Olvastalak tenisz topicban, lehet igazad lesz. Én is inkább a svájcinak szurkolok majd.A Digi1-en kézi van (elvben negyedig), plusz sanszos, hogy a futam sem kezdődik 9-kor, ott jobb lett volna (szerintem)
több mint 11 éve
Kevesebb unalmasabb verseny van ennél a wtcc-nél, de gratula Norbinak!!!Djokovic szombat délután 5 előtt fejezte be a meccsét, Federer éjfél után két perccel. Este hétkor lesz ugye a döntő.
És ilyen drámai véggel! Mikor megláttam, hogy húznak el a portugál mellett, ordítottam!
A digi nagyon ügyes volt, mikor a tenisz utánra rakta a Nascart, tuti, hogy olyan hosszú lesz a tenisz, hogy belelóg a Nascarba 😊NB2
emellett Djokovicnak másfél órát kellett rohangálnia, Federernek kettő és felet, ráadásul négy meccslabdát hárítva nyert.
kötve hiszem, hogy mentálisan ne viselte volna meg, de ha mentálisan nem is, akkor fizikailag biztosan. csak azért nem teszek Djokovic 2:0-ra, mert Federernek szurkolok, és saját ló ellen nem fogadunk.