Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Miért? ;((Basszus az milyen, hogy a Moto2 jobb futam volt, mint a Moto3?😊Tényleg, Crutchlow is mondjon fel!
A GP csak 5-6 körig volt jó, utána mindenki kipottyant aki jó lett volna😕
Illetve a buzi rendező össze-vissza kapcsolt, ahelyett, hogy mutatta volna a hátsó régiót!
gaben!
Kiesett a 3 versenyző aki harcolhatott volna a 2-6 helyért, a 2 Suzuki is jól tolta! Sok volt a kicsúszás...
NB2
gaben
több mint 10 éve
formula.hu/parc-ferme/8973formula.hu/parc-ferme/8988
Közben a kis Schumi is jól ment a hétvégén. 2 győzelem, a 3. versenyén meg beragadt a rajtnál és 18.ról jött fel 4.nek.
Reméljük lesz belőle valami.
több mint 10 éve
Basszus az milyen, hogy a Moto2 jobb futam volt, mint a Moto3?😊Tényleg, Crutchlow is mondjon fel!
Illetve a buzi rendező össze-vissza kapcsolt, ahelyett, hogy mutatta volna a hátsó régiót!
gaben!
Kiesett a 3 versenyző aki harcolhatott volna a 2-6 helyért, a 2 Suzuki is jól tolta! Sok volt a kicsúszás...
NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Basszus az milyen, hogy a Moto2 jobb futam volt, mint a Moto3?😊Az a rész amikor majdnem elkaszálta Crutchlowot, Smith motorja, az egy kicsit félelmetes volt.
gaben!
NB2
több mint 10 éve
Basszus az milyen, hogy a Moto2 jobb futam volt, mint a Moto3?😊A GP csak 5-6 körig volt jó, utána mindenki kipottyant aki jó lett volna😕
gaben!
több mint 10 éve
Megint egy vicc "verseny", valamit kitalálhatnának a motorok közelebb hozására.Pedrosa meg mondjon már fel végre.
több mint 10 éve
Marqueznek nagyon megy az idén.
több mint 10 éve
Harcra fel Doktore!
több mint 10 éve
Szegény Nakagami jól megszívta..:/
több mint 10 éve
Mondjuk Bristolban nem nehéz... 😊Bristolban majd falhoz csapja 😉Martinsville után Texasban is weekend sweep, a változatosság gyönyörködtet.JGR ide vagy oda, borzasztóan unalmas "állandóan" Kyle Buscht nyerni látni.Pedig Texas is az ő pályája lesz
Mikey
Jack Zoltán
Mikey
Jack Zoltán
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Bristolban is sweep, csak nem 2, hanem 3 versenyen 😛Bristolban majd falhoz csapja 😉Martinsville után Texasban is weekend sweep, a változatosság gyönyörködtet.JGR ide vagy oda, borzasztóan unalmas "állandóan" Kyle Buscht nyerni látni.Pedig Texas is az ő pályája lesz
Mikey
Jack Zoltán
Mikey
Jack Zoltán
több mint 10 éve
Bristolban majd falhoz csapja 😉Martinsville után Texasban is weekend sweep, a változatosság gyönyörködtet.JGR ide vagy oda, borzasztóan unalmas "állandóan" Kyle Buscht nyerni látni.Pedig Texas is az ő pályája lesz
Mikey
Jack Zoltán
Mikey
több mint 10 éve
Martinsville után Texasban is weekend sweep, a változatosság gyönyörködtet.JGR ide vagy oda, borzasztóan unalmas "állandóan" Kyle Buscht nyerni látni.Pedig Texas is az ő pályája lesz
Mikey
Jack Zoltán
több mint 10 éve
MotoGP: Marquez eddig dominálja Austint, hozta mind 3 szabadedzést. A két Yamaha ahogy várható volt szenved, Lorenzo-Rossi 5-6, Iannne ott van a második helyen bár nagy a hátránya neki is. Viñales megint a top3ban 😊 Redding is elégedett lehet a 4. hellyel.Az időmérőn (is) dominált Marquez, Lorenzo és Rossi egymás nyakán, Crutchlow meglepetés 6.hely, ez viszont tetszett. Vinales is nagyot megy eddig a Suzukival, most is 5.helyet csípte el. Szerintem most még nagyobb harcok lesznek a címért, főleg hogy eddig Marquez a legnagyobb esélyes. Jó persze ez csak még a töredéke a teljes szezonnak, de ez pozitív jel a Repsolnak.
Bár még az időmérő hátravan, de szerintem nagy meglepetések nem lesznek, Lorenzo lehet feljebb tud majd jönni, gondolom Pedrosa is( 10dik volt btw). A versenyen félő hogy nem sok harcot fogunk látni a győzelemért, de onnan lefele hátha kialakul majd egy jó kis csörte a gyári Ducati és Yamaha között 😊 Holnap meglátjuk.
Amare
Szerkesztette: Coolearie
több mint 10 éve
meglepődtem volna, ha egy magyar idő szerint éjjeli versenyen nem csúszik a rajt jelentősen az eső miatt... #DuckCommander500 #NASCAR
több mint 10 éve
MotoGP: Marquez eddig dominálja Austint, hozta mind 3 szabadedzést. A két Yamaha ahogy várható volt szenved, Lorenzo-Rossi 5-6, Iannne ott van a második helyen bár nagy a hátránya neki is. Viñales megint a top3ban 😊 Redding is elégedett lehet a 4. hellyel. Bár még az időmérő hátravan, de szerintem nagy meglepetések nem lesznek, Lorenzo lehet feljebb tud majd jönni, gondolom Pedrosa is( 10dik volt btw). A versenyen félő hogy nem sok harcot fogunk látni a győzelemért, de onnan lefele hátha kialakul majd egy jó kis csörte a gyári Ducati és Yamaha között 😊 Holnap meglátjuk.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
F1 : Kínában már nem lesz a kiesős rendszer 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
hát ja, igazad van 😊Lehet hogy lesz 1-2 olyan hétvége, körülmény amikor úgy tűnhet hogy önerőből verik a Merciket, de igazából esélytelen. Rosberg lazán kitudta autózni eddig mindig a kényelmes gapet, Hamilton autójában meg benne maradt 1 másodperc körönként a sérült padlólemez/első szárny miatt. Ha valahogy eléjük is kerülnek versenyen, könnyen levadássza őket a Merci ha kevésbé kényelmes tempóra kapcsolnak. A Ferrariban nincs több, a Mercikben bőven.Én Hamilton drukker vagyok, tehát nekem minden ami ellene történik (és KÉTES (sztem), legalább is ez az volt), akkor én mellette állok 😊, nem tudom mért neki kezdtem el drukkolni, de ez van. A Ferrarinak az a szar, hogy ugye mindent a sebességre rakott a fejlesztés szempontjából, és ez a motor megbízhatóságára rosszul hatott, pl most Vettel még a verseny előtt simán elfüstölt, viszont egyébként biztatók az eredmények. Viszont ha így kapkodnak a sebesség után, pedig egy jobb taktikával is lehet nyerni a gumik miatt, és ez sztem több elfüstölést jelenthet.Hamilton csak szimplám rábaszott a nagykpűségre, tetszett volna kicsit többet gyakorlni a rajt procedúrát. Sztem kell még neki pár verseny amíg ezt összerakja...Jó azért úgysem illik bemenni abba a kanyarba ahogy Bottas tette.
peach
Én egyébként versenysebességben látok esélyt, hogy a Ferrari nyerjen futamot önerőből is.
Toca
Heisman Trophy
JayB
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Lehet hogy lesz 1-2 olyan hétvége, körülmény amikor úgy tűnhet hogy önerőből verik a Merciket, de igazából esélytelen. Rosberg lazán kitudta autózni eddig mindig a kényelmes gapet, Hamilton autójában meg benne maradt 1 másodperc körönként a sérült padlólemez/első szárny miatt. Ha valahogy eléjük is kerülnek versenyen, könnyen levadássza őket a Merci ha kevésbé kényelmes tempóra kapcsolnak. A Ferrariban nincs több, a Mercikben bőven.Én Hamilton drukker vagyok, tehát nekem minden ami ellene történik (és KÉTES (sztem), legalább is ez az volt), akkor én mellette állok 😊, nem tudom mért neki kezdtem el drukkolni, de ez van. A Ferrarinak az a szar, hogy ugye mindent a sebességre rakott a fejlesztés szempontjából, és ez a motor megbízhatóságára rosszul hatott, pl most Vettel még a verseny előtt simán elfüstölt, viszont egyébként biztatók az eredmények. Viszont ha így kapkodnak a sebesség után, pedig egy jobb taktikával is lehet nyerni a gumik miatt, és ez sztem több elfüstölést jelenthet.Hamilton csak szimplám rábaszott a nagykpűségre, tetszett volna kicsit többet gyakorlni a rajt procedúrát. Sztem kell még neki pár verseny amíg ezt összerakja...Jó azért úgysem illik bemenni abba a kanyarba ahogy Bottas tette.
peach
Én egyébként versenysebességben látok esélyt, hogy a Ferrari nyerjen futamot önerőből is.
Toca
Heisman Trophy
több mint 10 éve
Én Hamilton drukker vagyok, tehát nekem minden ami ellene történik (és KÉTES (sztem), legalább is ez az volt), akkor én mellette állok 😊, nem tudom mért neki kezdtem el drukkolni, de ez van. A Ferrarinak az a szar, hogy ugye mindent a sebességre rakott a fejlesztés szempontjából, és ez a motor megbízhatóságára rosszul hatott, pl most Vettel még a verseny előtt simán elfüstölt, viszont egyébként biztatók az eredmények. Viszont ha így kapkodnak a sebesség után, pedig egy jobb taktikával is lehet nyerni a gumik miatt, és ez sztem több elfüstölést jelenthet.Hamilton csak szimplám rábaszott a nagykpűségre, tetszett volna kicsit többet gyakorlni a rajt procedúrát. Sztem kell még neki pár verseny amíg ezt összerakja...Jó azért úgysem illik bemenni abba a kanyarba ahogy Bottas tette.
peach
Toca
több mint 10 éve
Ha normálisan elrajtol, már rég túl lett volna a kanyaron mire bottas odaér...Hamilton csak szimplám rábaszott a nagykpűségre, tetszett volna kicsit többet gyakorlni a rajt procedúrát. Sztem kell még neki pár verseny amíg ezt összerakja...Jó azért úgysem illik bemenni abba a kanyarba ahogy Bottas tette.
peach
Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hamilton csak szimplám rábaszott a nagykpűségre, tetszett volna kicsit többet gyakorlni a rajt procedúrát. Sztem kell még neki pár verseny amíg ezt összerakja...Jó azért úgysem illik bemenni abba a kanyarba ahogy Bottas tette.
peach
több mint 10 éve
JGR ide vagy oda, borzasztóan unalmas "állandóan" Kyle Buscht nyerni látni.Pedig Texas is az ő pályája lesz
Allmendinger 2., Larson 3. viszont tetszik.
Mikey
több mint 10 éve
Hamilton csak szimplám rábaszott a nagykpűségre, tetszett volna kicsit többet gyakorlni a rajt procedúrát. Sztem kell még neki pár verseny amíg ezt összerakja...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...