Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/f1/f1-iden-mar-nem-lehet-a-szezon-kozben-sisakfestest-valtoztatni-2395737Szerintem ezzel semmi gond nincs. Én igenis sok pilótát a sisak alapján ismerek fel.
Valóban ez a mai F1 esszenciális problémája, amit orvosolni kell és a fejlesztések és tesztek tiltása csak marginális. Szinte látom magam, amint egy monacoi versenyen is hevesen ver a szívem, mert végre felismerem Vettelt a sisakfestéséről... :[]Tony
Schumi is végig tudott versenyezni a jellegzetes piros alapú, fehér csillagos bukójában. Védjegyévé vált.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/f1/f1-iden-mar-nem-lehet-a-szezon-kozben-sisakfestest-valtoztatni-2395737
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Valóban ez a mai F1 esszenciális problémája, amit orvosolni kell és a fejlesztések és tesztek tiltása csak marginális. Szinte látom magam, amint egy monacoi versenyen is hevesen ver a szívem, mert végre felismerem Vettelt a sisakfestéséről... :[]
több mint 10 éve
Tony
885
885
MikeyAz ilyen dizájnt kellene "erőltetni" és nem a faszorrt.
több mint 10 éve
Lesz valami gyűlés ma az F1-ben, hogy miként változzanak az autók a jövőben -- a Ferrari koncepciója (amiből nyílván nem sok minden fog megvalósulni, de azért a gondolattal eljátszani jó):

Kell egy ilyen. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Gordon megnyerte az időmérőt, ő indul vasárnap a pole-ból az 500-on.shawnkaAnnyira tudtam! 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Gordon megnyerte az időmérőt, ő indul vasárnap a pole-ból az 500-on.
több mint 10 éve

és a sisakja se volt csúnya

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hajnalban volt ám Sprint Unlimited. Baleset, dráma, jóvolt, WELCOME BACK NASCAR
több mint 10 éve
2015. 02. 22. 19:15 Digisport2!!!!!!!!!laccoo74Több mint a semmi???
több mint 10 éve
2015. 02. 22. 19:15 Digisport2!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Úgy látom, hogy nascart idén csak gépen fogunk nézni.Hajrá Digi!first row környékén mindig van értelmes stream, csak stabil sávszélesség kell hozzá
Valami megbízható stream ötlete van-e valakinek?laccoo74
több mint 10 éve
Úgy látom, hogy nascart idén csak gépen fogunk nézni.Hajrá Digi!Valami megbízható stream ötlete van-e valakinek?
több mint 10 éve
Daytona-val lassan indul az idei NASCAR Sprint Cup.MinitronÚgy látom a Digi nem él a lehetőséggel.
több mint 10 éve
Daytona-val lassan indul az idei NASCAR Sprint Cup.
több mint 10 éve
Tony
885
A legelső tesztből nem vonok le messze menő következtetéseket, még bőven lehetnek változások a rajtig.
885
Azt, hogy Alonso miért távozott, azt max egy önéletrajzi könyvből lehet majd megtudni. Ami viszont tény, hogy éveket áldozott a karrierjéből a Ferrarira, ahol minden évben hitegették, hogy jobb lesz, de csak egyre szarabb lett. Pocsék autókkal ért el jó eredményeket, én elhiszem, hogy belefáradt.
Lehet, hogy úgy jár, mint a Honda anno (ugye távoztak, erre a Brawn GP VB-t nyert), hogy csak egy átszervezés kellett volna a sikerhez, de az is lehet, hogy az 5. évben is egy nagy rakás szart kap versenyautó címén.
Emellett nem fiatal már, ha lépni akart, azt most kellett megtennie, a Honda kész volt szerződtetni (mint sztárpilótát), rajtuk kívül nem nagyon volt esélye másik ülésre. Azt ugye már láttuk, hogy vele egyenlő csapattárssal nem jön ki, szóval az ilyen csapatok kiesnek, a Red Bull a Torro Rosso-tól hoz pilótákat (ha már van tehetségkutató programjuk valamit reprezentálni kell), a többi csapat meg nem tudná kifizetni a sztárgázsit és/vagy szar volt tavaly az autó.
több mint 10 éve
Ha a Ferrari idén jó lesz az nekik ugyanakkora meglepetés mint nekünk. De várjunk még ezzel. A Honda már most sokkal többet ment mint tavaly a Red Bull és itt alapvető konstrukciós hiba sincs. Ricciardo pedig dobogós lett Melbourne-ben.
több mint 10 éve
Kimi nem égett ki, ugyanis ő nem tud kiégni. Ha gyors autót raknak alá képes bármire.Ha lassut vagy nem megfelelot tojik bele. Ő ilyen.
több mint 10 éve
Hasonlóan érzek vele én is, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne lett volna tisztában azzal, hogy a mercihez nem fog beférni. Sztem váltani akart ő is és a ferrari is, a honda meg már előre közölte, hogy top pilótát akar. Szóval szvsz ha akart volna se tudott volna a ferrarinál maradni, mert teljes rebuildingbe kezdtek amihez új zászlóshajót is akartak, vettel meg tökéletes választás erre. A tavalyi éve is azt bizonyítja nekem, hogy ez már le volt zsítozva, nyílván erről alonso is tudott, ergó mennie kellett. A poén az lenne ha kimiről is kiderülne, hogy nem égett ki... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Alonso a régi rezsim embere volt, miből gondolod, hogy maradhatott volna ha akar? Honnan tudod, hogy a háttérben az új vezetés már rég nem állapodott meg vettellel? Úgy állítod be mintha tuti alonson múlott volna minden...peachMár 1 éve is el akart menni, Montezemolo-val is úgy egyezett meg hogy ő megy ha nem érzi a fejlődést, tavaly nem is érezhette jogosan ezért kiszállt.
Ferrari sokat köszönhet neki és én kedvelem is, de ő el akart menni, ha ezek után a Ferrari esetlegesen jobb lesz mint ő azt várta hát így járt.
Jelenleg a legjobb pilóta az F1-ben ezt a véleményem is tartom, ha maradni akart volna megoldják, ő Merci ülésre vágyott most bízhat benne, hogy a Hondának ne 1-2 év kelljen hogy utolérje a többieket.
több mint 10 éve
Alonso a régi rezsim embere volt, miből gondolod, hogy maradhatott volna ha akar? Honnan tudod, hogy a háttérben az új vezetés már rég nem állapodott meg vettellel? Úgy állítod be mintha tuti alonson múlott volna minden...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nekem nincs gondom Alonsoval. Az se zavar, hogy elment, de sajnálni nem fogom, megértem az okait, mondjuk nem értem mért hiszi, hogy a McLaren-Honda ütősebb lesz mint a Ferrari, rövidtávon kétlem, hosszútávon meg ugyanúgy benne van a Ferrariban is a dolog átszervezés után. Én a helyében vártam volna 1 évet és jövőre több lehetősége lett volna, egy esetleges Merci belvita után náluk is, vagy éppen McLaren tárt karokkal várta volna akkor is és akkor nem kell 1évet szopni egy nem túl jó autóval.En meg tudom erteni, hogy ennyi szopas utan elmegy egy olyan csapathoz ami par ev mulva varhatoan eleg jol fog muzsikalni. Plane, hogy a Ferrari meg ennel is sokkal gyengebb lett volna ha o nincs. Szerintem hihetetlen balszerencses versenyzo. Ha jo idoben elosztanank neki kb 10 pontot, akkor most nem 2, hanem 5x vb lenne. (Ami amugy sokkal realisabb lenne ra nezve szvsz)dugo1993Sajnálni? Elment egy varhatoan gyengebb csapathoz, mert o Mercit akart csak oda nem fert be. Nem tudom sajnalni.Egész jókat lehetett olvasni az elmúlt négy napban a Ferrariról az F1-es tesztekről. Ráadásként Räikkönené lett a legjobb köridő is négy nap után, ami bár így február 4-én sokat nem jelent, de azért mégis valami. ^ ^MikeyDe fogom sajnálni Alonsot, ha idén robbant a Ferrari...dugo1993
Amúgy nem is az a szép hogy a Ferka jol megy hanem a Sauber is jonak tunik. Egyes hírek szerint legalabb 80 loerovel tobbet tud a motor.
Persze varjuk meg, hogy a Merci majd mit robbant, de sokkal jobb a helyzet mint tavaly ilyenkor. Kiminek is jobban fekszik a gép.Toca
több mint 10 éve
En meg tudom erteni, hogy ennyi szopas utan elmegy egy olyan csapathoz ami par ev mulva varhatoan eleg jol fog muzsikalni. Plane, hogy a Ferrari meg ennel is sokkal gyengebb lett volna ha o nincs. Szerintem hihetetlen balszerencses versenyzo. Ha jo idoben elosztanank neki kb 10 pontot, akkor most nem 2, hanem 5x vb lenne. (Ami amugy sokkal realisabb lenne ra nezve szvsz)Sajnálni? Elment egy varhatoan gyengebb csapathoz, mert o Mercit akart csak oda nem fert be. Nem tudom sajnalni.Egész jókat lehetett olvasni az elmúlt négy napban a Ferrariról az F1-es tesztekről. Ráadásként Räikkönené lett a legjobb köridő is négy nap után, ami bár így február 4-én sokat nem jelent, de azért mégis valami. ^ ^MikeyDe fogom sajnálni Alonsot, ha idén robbant a Ferrari...dugo1993
Amúgy nem is az a szép hogy a Ferka jol megy hanem a Sauber is jonak tunik. Egyes hírek szerint legalabb 80 loerovel tobbet tud a motor.
Persze varjuk meg, hogy a Merci majd mit robbant, de sokkal jobb a helyzet mint tavaly ilyenkor. Kiminek is jobban fekszik a gép.Toca
több mint 10 éve
Sajnálni? Elment egy varhatoan gyengebb csapathoz, mert o Mercit akart csak oda nem fert be. Nem tudom sajnalni.Egész jókat lehetett olvasni az elmúlt négy napban a Ferrariról az F1-es tesztekről. Ráadásként Räikkönené lett a legjobb köridő is négy nap után, ami bár így február 4-én sokat nem jelent, de azért mégis valami. ^ ^MikeyDe fogom sajnálni Alonsot, ha idén robbant a Ferrari...dugo1993
Persze varjuk meg, hogy a Merci majd mit robbant, de sokkal jobb a helyzet mint tavaly ilyenkor. Kiminek is jobban fekszik a gép.
több mint 10 éve
Egész jókat lehetett olvasni az elmúlt négy napban a Ferrariról az F1-es tesztekről. Ráadásként Räikkönené lett a legjobb köridő is négy nap után, ami bár így február 4-én sokat nem jelent, de azért mégis valami. ^ ^MikeyDe fogom sajnálni Alonsot, ha idén robbant a Ferrari...