Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Gaba93 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 263 — Batman
 freestreamtv.us/sportll.php?melyik=1&embed=1
Digi2
Akinek van angol linkje az megoszthatná, mert inkább úgy nézném.Gaba93
Tárgytalan, angol stream:
 nowwatchtvlive.me/watch-nascar-online-nascar-live-stream-nascar-races/Gaba93
Ámerikais? 😀😀😀gaben
Az 😀
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 834 — Deion Sanders for president!
Digi2
 nowwatchtvlive.me/watch-nascar-online-nascar-live-stream-nascar-races/Gaba93
Ámerikais? 😀😀😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Digi2
 nowwatchtvlive.me/watch-nascar-online-nascar-live-stream-nascar-races/
több mint 10 éve
Digi2
Akinek van angol linkje az megoszthatná, mert inkább úgy nézném.
több mint 10 éve
Daytona-hoz tudtok adni egy rajtlistát, hogy ki milyen pozícióból vág neki?
Előre is köszi.Minitron
 www.nascar.com/en_us/sprint-cup-series/standings/results/2015/daytona-500.raceResults.qualifying.html
Elég komolyan kezdődik a szezon!
Amúgy 19:15 Digi2 (Y)

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Pole-ból megyünk, akkor jóvanakkor 😊

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 585 — Tyrone Creek
közben meg Alonsót helikopterrel vitték el kórházba, ő sem bírta ki baleset nélkül a hétvégét.
több mint 10 éve
Előre is köszi.Minitron
Gordon a pole, a többi meg igazából tökmindegy, mert 2 kör és teljesen máshogy fognak már állni 😀
több mint 10 éve
Kyle Busch nem nagyon fog rajthoz állni .laccoo74
hát ez nem a Busch tesók hétvégéje. Néztem élőben, nem akarom többet látni a balesetet. Az volt nagyon durva, hogy először lendületből kiszállt az autóból és utána vette észre, hogy két helyen is eltört a lába.

Matt Crafton ül a helyére, remélem azért őszre meglesz a Chase.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Előre is köszi.

több mint 10 éve
Kyle Busch nem nagyon fog rajthoz állni .laccoo74
Meg Kurt se.
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Kyle Busch nem nagyon fog rajthoz állni .
több mint 10 éve
lementek a duelek is. Junior behúzta az elsőt, JJ a másodikat. tavaly két Gibbs Toyota nyerte ezeket, TEHÁT NEM SZÁMÍT 😀
Danica meg nekiment Dennynek, zseniális shawnka
Pedig most tuti lett volna vagy 15. 😀😀😀gaben
végül behozta a tizedik helyen.. 😊shawnka
Akkor mindig így kellene csinálnia. 😉

több mint 10 éve
lementek a duelek is. Junior behúzta az elsőt, JJ a másodikat. tavaly két Gibbs Toyota nyerte ezeket, TEHÁT NEM SZÁMÍT 😀
Pedig most tuti lett volna vagy 15. 😀😀😀gaben
végül behozta a tizedik helyen.. 😊
több mint 10 éve
Pedig most tuti lett volna vagy 15. 😀😀😀

több mint 10 éve
catattack 3 520

Danica meg nekiment Dennynek, zseniális 😀

shawnka
Sejtettem, hogy nem basz le neki egyet... 😀
több mint 10 éve

Danica meg nekiment Dennynek, zseniális 😀

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 www.nemzetisport.hu/f1/f1-iden-mar-nem-lehet-a-szezon-kozben-sisakfestest-valtoztatni-2395737

Valóban ez a mai F1 esszenciális problémája, amit orvosolni kell ...Tony
Nem, de kiválóan alkalmas arra, hogy elterelje a figyelmet a valódi problémákról. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Félve kérdezem, hogy a kameraház festése?
Piros autó sárga kameraház az mondjuk Vettel, ha nem sárga, akkor Raikkönen, persze tudom, hogy a FHD, a 4k felbontás és a közvetítési feliratok korában lehetetlen másképp felismerni a versenyzőket, csak a sisakról.Tony
nehéz megszokni, ha változnak a pilóták, viszont valóban jó pár éve simán meg lehet erről különböztetni az egyes versenyzőket, ha valaki tudja, melyik istállóban kié az adott színű kamera. csak hát ahhoz tanulás kell, és gyors helyzetfelismerés.
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Szerintem ezzel semmi gond nincs. Én igenis sok pilótát a sisak alapján ismerek fel.

Schumi is végig tudott versenyezni a jellegzetes piros alapú, fehér csillagos bukójában. Védjegyévé vált.dugo1993
És te ezáltal tartod majd izgalmasabbnak a versenyeket, hogy felismered a versenyzőt? Illetve azért fordulnak el a nézők az F1-től, mert Vettelnek eddig 60 sisakfestése volt, valamint ezért van válságban a sport és ezért vannak balhék a pénzelosztások körül is? Schumi korában viszont a rajtszámok változtak, ami meg most állandóak, akkor most nincs ugyanúgy egy állandó dolog, amivel azonosítani lehet a pilótát?

OFF: Ez most olyan, mintha valaki bekerül a kórházba azzal, hogy gyenge a szíve és az orvosok azzal lennének elfoglalva, hogy hogyan kezeljék a tyúkszemét a lábán...Tony
Hogy ne kelljen ennyit gépelnem így reggel, tegyünk úgy, mintha ugyanezt leírtam volna, csak fordított érveléssel.

Bár tényleg biztosan sok lánynak nedvesedett a bugyija, hogy éppen milyen bukója lesz a kis buzinak a hétvégén.

több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Félve kérdezem, hogy a kameraház festése?
Piros autó sárga kameraház az mondjuk Vettel, ha nem sárga, akkor Raikkönen, persze tudom, hogy a FHD, a 4k felbontás és a közvetítési feliratok korában lehetetlen másképp felismerni a versenyzőket, csak a sisakról.

Ejj ha ezt tavaly vezetik be, akkor biztos nem lett volna Mercedes hegemónia egész évben...
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
 kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/1502/Az_el2015219202924/gallery.xml&rovat=f1hirek
nézem a képeket, lehet, hogy állandó a rajtszám, de aki ezeket kiszúrja😊
a sisakot engedném 1x egy évben átfesteni, többször nem, tényleg nem vagyok egy krucifixes pali, de a sisakról könnyebb felismerni az autót mint a rendszámról, főleg ha oldalról mutatja a kamera
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
 www.nemzetisport.hu/f1/f1-iden-mar-nem-lehet-a-szezon-kozben-sisakfestest-valtoztatni-2395737

Valóban ez a mai F1 esszenciális problémája, amit orvosolni kell és a fejlesztések és tesztek tiltása csak marginális. Szinte látom magam, amint egy monacoi versenyen is hevesen ver a szívem, mert végre felismerem Vettelt a sisakfestéséről... :[]Tony
Szerintem ezzel semmi gond nincs. Én igenis sok pilótát a sisak alapján ismerek fel.

Schumi is végig tudott versenyezni a jellegzetes piros alapú, fehér csillagos bukójában. Védjegyévé vált.dugo1993
nekem mondjuk ha már Schumi bukósisak, akkor elsődlegesen ez. de hát én öreg vagyok már ehhez.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '

És te ezáltal tartod majd izgalmasabbnak a versenyeket, hogy felismered a versenyzőt? Illetve azért fordulnak el a nézők az F1-től, mert Vettelnek eddig 60 sisakfestése volt, valamint ezért van válságban a sport és ezért vannak balhék a pénzelosztások körül is? Schumi korában viszont a rajtszámok változtak, ami meg most állandóak, akkor most nincs ugyanúgy egy állandó dolog, amivel azonosítani lehet a pilótát?

OFF: Ez most olyan, mintha valaki bekerül a kórházba azzal, hogy gyenge a szíve és az orvosok azzal lennének elfoglalva, hogy hogyan kezeljék a tyúkszemét a lábán...
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man

Valóban ez a mai F1 esszenciális problémája, amit orvosolni kell és a fejlesztések és tesztek tiltása csak marginális. Szinte látom magam, amint egy monacoi versenyen is hevesen ver a szívem, mert végre felismerem Vettelt a sisakfestéséről... :[]Tony

Remélem a gumiknál is kitalálnak valamit mert az oldalán ez a csík láthatatlan közvetítés közben. Engem ez teljesen elvadít attól hogy nézzem ahogy köröznek meg előzgetik egymást mert egyszerűen fogalmam sincs milyen gumikon teszik mindezt...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.