Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Viccesre sikerült az Xfinity Series időmérőjének a vége. A nap balfasza cím büszke tulajdonosa Chase Elliott, aki addig várt hogy kb. fél másodperccel az idő lejárta után kezdte a mért körét, ami amúgy pole-t ért volna. 😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Mikor kezdődik a Le Mans-i 24 órás? Valami stream, TV adja??Coolearie15:00 óta megy. 😊
Eurosport adja.
ifirstrow.eu/watch/351191/1/watch-24-hours-of-le-mans.html
több mint 10 éve
Mikor kezdődik a Le Mans-i 24 órás? Valami stream, TV adja??
több mint 10 éve
Bennem most tudatosult, hogy ismét van (sajna csak 1) Viper a 24 óráson!Erre idén meg kihagyom. Na hátha mutatnak valamit.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Isle of Man TT? Senki?😥
több mint 10 éve
Hát én lecummantanám magam, ha 1x összejönne, hogy egy lmp1-es audi/porsche/toyota autóval végigmennék egy kört! 😊NB2~2000LE/t
+AUDI o_o
több mint 10 éve
Hát én lecummantanám magam, ha 1x összejönne, hogy egy lmp1-es audi/porsche/toyota autóval végigmennék egy kört! 😊
több mint 10 éve
Rohan az idő. Holnaptól ismét Le Mans!!! Come on Vette.
több mint 10 éve
lehet, hogy a sors visszaadja? 😊Hát a chase rendszert én is sajnálom...tavaly, Gordon...áh, hagyjuk :/MinitronInkább a Chevy fölénye a nyomasztó.gabenAzon belül is inkább csak Truex és Harvick az, aki más szintenversenyzettversenyez mindig. Ők sajnálhatják igazán, hogy van az az idióta Chase rendszer. 😊
Amúgy jah, a JGR és a Penske 'összeszedhetné' magát. Valami sz*r mindig beüt szinte minden autójuknál. 😀Mikey
komolyan elgondolkodtam azon, hogy tavaly kb. a harmadik héttől az élen állt Gordon, de a végére nem jött ki a lépés. úgy lenne poén, ha most éppen becsusszanna a Chase-be, meg épphogy továbblépegetne, aztán Homestead-ben nagy csattanóval (nem úgy!) zárná le a karrierjét...
több mint 10 éve
Hát a chase rendszert én is sajnálom...tavaly, Gordon...áh, hagyjuk :/Inkább a Chevy fölénye a nyomasztó.gabenAzon belül is inkább csak Truex és Harvick az, aki más szintenversenyzettversenyez mindig. Ők sajnálhatják igazán, hogy van az az idióta Chase rendszer. 😊
Amúgy jah, a JGR és a Penske 'összeszedhetné' magát. Valami sz*r mindig beüt szinte minden autójuknál. 😀Mikey
több mint 10 éve
Truex Jr. győzelem,más szóval ajándék 40 fantasy pont. 😊Nelson87Hoppá, akkor látnom kell. Truex megérdemelte már, ahogy idén megy.
több mint 10 éve
Inkább a Chevy fölénye a nyomasztó.gabenAzon belül is inkább csak Truex és Harvick az, aki más szinten
Amúgy jah, a JGR és a Penske 'összeszedhetné' magát. Valami sz*r mindig beüt szinte minden autójuknál. 😀
több mint 10 éve
Jövő héten azt hiszem jegyzetelni fogom hány kört reklámoznak a FOXosok a versenytávból. Borzasztó. 😀MikeyAmilyen "izgalmas" futam volt! Inkább a Chevy fölénye a nyomasztó.
több mint 10 éve
Truex Jr. győzelem,más szóval ajándék 40 fantasy pont. 😊
több mint 10 éve
Trruex olyan jól megy, hogy biztos lesz valami bajashawnka...és megnyerte, nahát. 😀
Harvick nyolcadik 2. helyezése idén, én kezdenék frusztrált lenni a helyében.
több mint 10 éve
Trruex olyan jól megy, hogy biztos lesz valami baja
több mint 10 éve
Jövő héten azt hiszem jegyzetelni fogom hány kört reklámoznak a FOXosok a versenytávból. Borzasztó. 😀
több mint 10 éve
Truexnek is kijárna már egy győzelem, nagyon komoly amit csinál eddig ( Sonomát vagy Glent úgy is megnyeri 😀 )
több mint 10 éve
Ezen az Indycaron több a sárga mint a zöld😊Most meg piros😊
Röhejesen vontatott...
több mint 10 éve
Az sem rossz,de az max. 40 plusz pontot ért volna. Nekem ez így mínusz 100. 😀 Úgy voltam vele,hogy szereti is Kenseth a pályát,meg Packers szurkoló is,hát akkor miért ne ő legyen a befutó?Ilyen nincs! Azt olvastam,hogy Kenseth imádja ezt a pályát,ezért őt raktam be a csapatomba Johnson helyett.Nelson87Én is kettejük között vacilláltam futam előtt, hogy kit tegyek meg győztesnek. Természetesen Kensethre esett a választás. 😀
A verseny jelenete volt, amikor Junior elsietett három autó között. (Y)Mikey
A futamot nem néztem egyébként,mert pont ment a Marlins meccs is,viszont a Dale Jr. előzést láttam.Azt mondják az amerikaiak,hogy már-már az öreg Dale-t idézte.
Bár ahogy elnézem,JJ sem utálhatja a pályát,ez volt neki a 10. győzelme itt.
több mint 10 éve
Ilyen nincs! Azt olvastam,hogy Kenseth imádja ezt a pályát,ezért őt raktam be a csapatomba Johnson helyett.Nelson87Én is kettejük között vacilláltam futam előtt, hogy kit tegyek meg győztesnek. Természetesen Kensethre esett a választás. 😀
A verseny jelenete volt, amikor Junior elsietett három autó között. (Y)
több mint 10 éve
Ilyen nincs! Azt olvastam,hogy Kenseth imádja ezt a pályát,ezért őt raktam be a csapatomba Johnson helyett.
több mint 10 éve
Ó hogy nem tudott kb. 3 körrel előbb jönni ez a sárga. Körelőnnyel vezetett Denny a második előtt. 😀