Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Hamilton világbajnoki címe volt az egyetlen émlékezetes dolog az idei F1-es szezonban. Megérdemelte. 😊
több mint 11 éve
Ha a Nascar nem is, legalább az F1 happy endel zárult, szép volt Hami! 😊
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Kár, hogy Rosberg vasa feladta, jobb befejezést érdemelt volna, ennek ellenére Hamilton 100%-ig megérdemelte a Vb címet. Massa jól zárta az évet, de Bottas így is 3 hellyel előzte meg a tabellán. A finn és Ricciardo szárnyalása külön öröm, két fiatal, szimpatikus versenyző, remélem jövőre még jobbak lesznek.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
massa kibaszott nagy clutch nyilván az utolsó duplapontos futamon van csúcsformában! jövőre csempiönsip!!! 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Tony
885
885
sportgeza.hu/forma1/2014/11/21/itt_az_f1-tortenet_legabszurdabb_buntetese/Kétszer, hogy biztos legyen a dolog. Elképzelni nem tudom mennyire kell beszívva és belőve lenni ahhoz, hogy ilyet kitaláljanak, ha meg nem használtak semmit, akkor súlyos mentális problémák miatt el kell őket zárni a társadalom többi tagjától.
Aki ezt kitalálta azt főbekéne lőni...Toca
több mint 11 éve
sportgeza.hu/forma1/2014/11/21/itt_az_f1-tortenet_legabszurdabb_buntetese/Aki ezt kitalálta azt főbekéne lőni...
több mint 11 éve
Kahne 3 évet hosszabbított az #5-ös csapattal.Ez valószínűleg azt jelenti, hogy jön a JR Motorsports a Sprint Cup mezőnyébe.
több mint 11 éve
catattack
3 520
...de sokszor úgy érzem, hogy a fia a büdös életben nem fog bajnokságot nyerni.MinitronNagyon diplomatikus voltál... Tuti nem fog!
több mint 11 éve
Szép volt Harvick-tól, de persze mint Gorodn fan nem örülök.danylyDetto, és én is azt mondom, hogy szép volt. Igazából Harvick is megérdemelte, nagyon megnyomta a chase-t és az idei szezonban ő volt a "leggyorsabb" pilóta. Gordon, nem tudom, hogy tudja-e hozni az idei szintet jövőre, mert kurvajól ment a végső elszámolásokig szerintem, de trónkövetelő lesz jövőre is szép számmal. Főleg az egyre jobb formát mutató Joey Logano. Keselowski-val mindig számolni kell, ahogy Hamlin és Kenseth sem becsülendő le soha. Na, meg ha Jimmy fiú vagy éppen Harvick is kifog megint egy jó évet...a teljesség igénye nélkül...a lényeg, hogy jövőre is lesz izgalom bőven.
Aki nekem idén nagy csalódás volt (és meglehetősen semlegesként néztem a ténykedését), az Austin Dillon. Többet vártam tőle. Plusz Dale JR a chase-ben háromszorosan is: 1. mert amikor kellett, teljesen harmat teljesítményt nyújtott a chase-ben, 2. nem engedte Gordon-t győzni, amikor kellett volna, 3. mert Gordon után nálam mindig ő jön a sorban, így pláne mérges vagyok, hogy egy ígéretes alapszakasz után így folytatta. Komolyan azt hittem, hogy ha valamikor, idén odaérhet. A Daytona 500 megnyerésének is rohadtul örültem, már csak az öreg Dale miatt is...de sokszor úgy érzem, hogy a fia a büdös életben nem fog bajnokságot nyerni.
több mint 11 éve
A V8 Supercars hétvégi Phillip Island-i futamaiból Scott McLaughlin kettőt is behúzott.Ajánlom a vasárnapi verseny befutóját!
www.v8supercars.com.au/view/videos/plus-fitness-phillip-island-400
December 5.-7. - Sydney 500
A szezonzáró hétvége amin már Marcos Ambrose is ott lesz.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Szép volt Harvick-tól, de persze mint Gorodn fan nem örülök.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Megérdemli Harvick! Gordon után neki adtam volna a bajnoki címet. Egész évben jól ment, + az elején még sok műszaki gondja is volt.Gordon meg....talán jobb is, hogy elcseszték a végét, csak jobban dühített volna múlt hét ha esetleg Gordon behúzza.
több mint 11 éve
legalább nem Newman. Grubb tökös volt, nem hozta be Dennyt, de végül ez lett a vesztünk. Ennyit számított az a plusz 5 kör a gumikban. Az utolsó újraindítást meg elizgulta, ez van. baszki, olyan közel volt... megint.
több mint 11 éve
Gordon mit csinált, hogy a futam 90 százalékában top2 volt, aztán kilencedik lett?slowmotionŐ se cserélt ahogy Hamlin se a végén.
több mint 11 éve
Hát érdekes verseny volt, rég láttam már Nascart, Hamlin vagy Harvick érdemelte ezt meg, de előbbiék eltaktikázták.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Nem örülök!
több mint 11 éve
Gordon mit csinált, hogy a futam 90 százalékában top2 volt, aztán kilencedik lett?
több mint 11 éve
catattack
3 520
Newman kiteszi Harwickot! 😀
több mint 11 éve
catattack
3 520
Kemény lesz! o_o
több mint 11 éve
és sárga. a vérnyomásom az egekben.Hamlinnek nincsen már gumija.
több mint 11 éve
A 4-est innen már nehéz lesz megfogni 😊
több mint 11 éve
Newman annyira nem ment semmit hogy tuti ő nyer 😀Tocaés az egész éve ez volt az embernek. #felháborító