Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Este 9 (3 p.m. ET)
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Hánytól van ma a Nascar?
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Kevesebb unalmasabb verseny van ennél a wtcc-nél, de gratula Norbinak!!!
És ilyen drámai véggel! Mikor megláttam, hogy húznak el a portugál mellett, ordítottam!

A digi nagyon ügyes volt, mikor a tenisz utánra rakta a Nascart, tuti, hogy olyan hosszú lesz a tenisz, hogy belelóg a Nascarba 😊
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 834 — Deion Sanders for president!
WTCC-t nem néztétek? Norbi hozott Makaóban egy második és egy negyedik helyet. Parádésan ment és ezzel megvan az összetett negyedik hely is. Legjobb Hondás, legjobb nem Citroenes. 😊shawnka
Szép eredmények, meg is lesz az a gyári szék neki.
Viszont az én agyam még mindig kevés ehhez a megyünk kétszer 15 kört az első kerekes vasakkal aztán aki a legújabbat hozza az nyer rendszerhez. (N)

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
WTCC-t nem néztétek? Norbi hozott Makaóban egy második és egy negyedik helyet. Parádésan ment és ezzel megvan az összetett negyedik hely is. Legjobb Hondás, legjobb nem Citroenes. 😊
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
végülis, nem.
csak Gordon 24 pozíciót vesztett, és valószínűleg a bajnoki címet, Larson meg két egész helyet.slowmotion
😀😀
Elfogult vagy.
Keselowski megpöckölte Gordont, Newman meg belevezette a falba Larsont...
Keselowski hol volt már akkor, amikor Gordon zuhant hátra és megpörgött? Nyilván Brad indította el ezt a folyamatot, de arról már nem ő tehet, hogy Gordon ennyit tudott az eseten korrigálni....catattack
Gordonnál ne feledjük Junior "nemes" húzását sem, nem csak Keszéről van itt szó...egyszerűen baromi peches volt ez a chase run Gordonnak és pont. Newman is az utolsó pillanatokban húzta keresztül a számításokat.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
végülis, nem.
csak Gordon 24 pozíciót vesztett, és valószínűleg a bajnoki címet, Larson meg két egész helyet.slowmotion
😀😀
Elfogult vagy.
Keselowski hol volt már akkor, amikor Gordon zuhant hátra és megpörgött? Nyilván Brad indította el ezt a folyamatot, de arról már nem ő tehet, hogy Gordon ennyit tudott az eseten korrigálni....catattack
elfogult vagyok. de attól még Newman ugyanúgy letolta a versenyívéről Larsont, mint Keselowski Gordont (persze Gordon megpróbálhatta volna a kis kanyart kiegyenesíteni, de az rossz jel az álmoskönyvek szerint)
több mint 11 éve
végülis, nem.
😀😀
Elfogult vagy.
hát az lett volna fura, ha egyenesben tudja tartani balhátsó nélkül az SS-t 😀 😀
több mint 11 éve
catattack 3 520
végülis, nem.
😀😀
Elfogult vagy.
Keselowski hol volt már akkor, amikor Gordon zuhant hátra és megpörgött? Nyilván Brad indította el ezt a folyamatot, de arról már nem ő tehet, hogy Gordon ennyit tudott az eseten korrigálni....
több mint 11 éve
“Ha a múlt héten elfogadható volt félrelökni valakit, akkor most is az.” – kommentálta Gordon Newman megmozdulását.Minitron
K.rvára nem volt azonos kategória!catattack
végülis, nem.
csak Gordon 24 pozíciót vesztett, és valószínűleg a bajnoki címet, Larson meg két egész helyet.
több mint 11 éve
catattack 3 520
“Ha a múlt héten elfogadható volt félrelökni valakit, akkor most is az.” – kommentálta Gordon Newman megmozdulását.Minitron
K.rvára nem volt azonos kategória!
több mint 11 éve
“Ha a múlt héten elfogadható volt félrelökni valakit, akkor most is az.” – kommentálta Gordon Newman megmozdulását. “Valószínű vissza fogják még kapni, szerintem. Én is kilökhettem volna Harvickot, de nem tettem. Nehéz megemészteni, hogy két második hellyel nem sikerült továbbjutni.”

Hát igen, ehh...remélem, valamit alkot azért még így chase-n kívül majd Jeff.

több mint 11 éve
A Dodge-nak én is örülnék, mondjuk a Toyota helyett 😛

több mint 11 éve
Hát igen, az vitathatatlan, hogy ő a sportág egyik királya, meg Dale Earnhardt, na meg Jimmy Johnson 😊 Ha JJ belehúz, még lehet rekorder...Minitron
Nehéz lenne vitatni az eredményeiket.
Remélem visszatér a Dodge és vele együtt az öreg sikerei is.

több mint 11 éve
Hát igen, az vitathatatlan, hogy ő a sportág egyik királya, meg Dale Earnhardt, na meg Jimmy Johnson 😊
Ha JJ belehúz, még lehet rekorder...

több mint 11 éve
Ha már az utolsó verseny kezd érdektelenségbe fulladni, nosztalgiázzunk egy kicsit.
 sportsworld.nbcsports.com/richard-petty-life-and-times-of-the-king/

több mint 11 éve
Na oké, "jogosság" miatt Logano-nak szurkolok, konstruktőri szinten meg Harvick-nek (mivel Chevy SS párti vagyok és Newman meg menjen a P-be). Azt a 2 közül valamelyik csak bejön...ha meg Hamlin lesz a bajnok, még mindig nem dőlök a kardomba, de ha Newman, na őt megkeresném a kardommal...

több mint 11 éve
Ráadásul most látom, hogy Gordon másodikként ért célba...nincs igazság ebben a retek chase rendszerben, komolyan mondom :-/Minitron
az a baj, hogy ha egyetlen kört is tudott volna vezetni Gordon, akkor a plusz egy ponttal megint csak pontegyenlőség lenne, és akkor így is, úgy is továbbjut.
de hát esélye sem volt, ő is nyilatkozta.
több mint 11 éve
Ráadásul most látom, hogy Gordon másodikként ért célba...nincs igazság ebben a retek chase rendszerben, komolyan mondom :-/

több mint 11 éve
Rossz hírek 😕
A túlélő négyesből így szerintem Logano érdemelné meg legjobban a bajnoki címet. Newman, hogy bent van még, az egyenesen szentségtörés és most jött ki igazán a fonákja annak, hogy Junior nem engedte el azon a bizonyos versenyen Gordont. Én nagyon bírtam eddig Juniort, de most már rendesen átértékelődtek bennem a dolgok.

Nem gondoltam, hogy ezt fogom írni, de akkor most hajrá Logano!
Jövőre meg újabb szép reményekkel startolunk 😀

több mint 11 éve
catattack 3 520
Hamlinnek sincs semmi keresnivalója! Newmannek meg még annyira se!
több mint 11 éve
egyébként tök jó érzés lesz, amikor Gordon tavaly után megint behúzza Homestead-et, csak igazából idén emellé még egy bajnoki cím is dukálhatott volna, ha...
több mint 11 éve
am ha jól tudom akkor anno pont az miatt is vezették be a chaset, mert....talán Kenseth úgy lett bajnok, hogy 1 futamot se nyert, úgy, hogy így nagyon fail lesz a Nascarnak ha ezek után Newman még bajnok is lesz.Raven17
Newmant megbassza a karma, de csúnyán, avagy lesz még catfight a boxutcában
több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
csatlakozom, ilyen nincs... az egy dolog, hogy egész évben sehol nem volt Newman akkor még így is kerül be, lazán kilökte Larsont, zárják ki a faszba! és akkor még ha mákos lehet bajnok is lesz...nevetséges. rohadjon meg az egész chase rendszer!!! (ja és nagy pacsi JR-nek is, tök jó, hogy 2 hete nyert egy futamot...)Raven17
Amúgy szerintem tök jól működik, mert tényleg izgalmasabb a szezon így. Ha Newmant kivégzés, akkor csak olyanok lennének ott, akik megérdemlik. Newman produkciójára nagyon kicsi volt a százalékos esély. Benne volt a pakliban, de asztakurva.shawnka
Nekem se az a bajom, hogy nem izgalmas, mert tényleg izgalmasabb mintha csak pontok lennének végig. (mégha úgy már majdnem bajnok lenne Gordon max Logano lenne még talán 20-30 pontra tőle) Hanem az, hogy valaki így jut be, hogy kilöki az előtte lévőt, (az most még külön + hogy ez miatt már megint Gordon szívott) most ennyi erővel mindenki csinálja ezt aztán lesz ilyen WWE-s Nascarunk. Vagy indítsák csak el a chases csávókat aztán majd el roncsderbiznek egymással ha ezt akarják.

am ha jól tudom akkor anno pont az miatt is vezették be a chaset, mert....talán Kenseth úgy lett bajnok, hogy 1 futamot se nyert, úgy, hogy így nagyon fail lesz a Nascarnak ha ezek után Newman még bajnok is lesz.
több mint 11 éve
Kijöttek a rendszer hibái. Ha agresszív vagy nem kapsz komoly büntetést. Ha közkedvelt vagy bármit csinálhatsz. Ha verseny helyett taktikázol előrébb jutsz. Úgy lehet bajnok valaki, hogy egy versenyt sem nyer??? Innentől hajrá Logano.gaben
végülis abból a négyből, aki megérdemelte (Logano, Kes, Harvick, Gordon) kettő odaért. Gordon ugye éppenhogy lemaradt, Kes-nél meg bejátszott a karma. Newman teljesen botrányos, Hamlint meg nem fogom bántani, elvégre az én emberem. örülök a #11 sikerének, talán visszakapunk valamit a tavalyiért meg a 2010-es második helyért.