Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 834 — Deion Sanders for president!
Richard Petty Motorsports announced that three-time IndyCar Series Champion, Sam Hornish, Jr. will join the storied organization to drive the No. 9 Ford in the NASCAR Sprint Cup Series full-time in 2015.
 www.richardpettymotorsports.com/news/richard-petty-motorsports-signs-sam-hornish-jr/

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Ez a verseny, ez az ember bazdmeg!!!
A Fekete Bárány!

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
Keselowski amúgy tényleg zseniális idén, de a viselkedése kinyitja lassan mindenki zsebében a bicskát. Most is ez a parasztlengő Newmannek, könnyen lehetett volna belőle BIGONE.

Vettel ehhez képest lófasz volt 😀
több mint 11 éve
Kyle remélem leüti Dillont... legalább Denny és Kenseth még versenyben vannak.

Kyle, Kahne, JJ és Dale búcsúzik.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
éééés egy nagy tisztelgéssel megy a Hendrick csapat háromnegyede a lecsóba
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 283 — Eagles fan
Húúú mekkora futam volt. Keselowski nagyot mentett. Kensethnek is közel volt az első W. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
ASZTAKURVA! KESELOWSKI HAIL MARY 😀
több mint 11 éve
úristen, ezt továbbra sem tudom megszokni 😀 nagyon para!
több mint 11 éve
kezdődik Talladega. egyik kedvencem, elképesztő mértékű pusztítást várok. #Deliverminatorshawnka
Komoly, hogy itt dől el a továbbjutás, nem irigylem azokat, akik most a chase végén vannak. Ilyen alapon akár egy kalapból is kihúzhatnák a neveket. Szezonok fognak elmenni azon, hogy kit kap el a big one, és kit nem?helmet
Vagy Danica! 😀😀😀gaben
SHAWNKA!!!!!!!!!!gaben
látom, nem akarok hinni a szememnek 😀 😀
több mint 11 éve
kezdődik Talladega. egyik kedvencem, elképesztő mértékű pusztítást várok. #Deliverminatorshawnka
Komoly, hogy itt dől el a továbbjutás, nem irigylem azokat, akik most a chase végén vannak. Ilyen alapon akár egy kalapból is kihúzhatnák a neveket. Szezonok fognak elmenni azon, hogy kit kap el a big one, és kit nem?helmet
Vagy Danica! 😀😀😀gaben
SHAWNKA!!!!!!!!!!

több mint 11 éve
Kaseynek el kéne hullania, és jók vagyunk. Hihetetlen, de még ezzel is csak -3-ban van Kyle.
több mint 11 éve
ráadásul köze nem volt a balesethez... köszi Austin, kurvajóarcvagy
több mint 11 éve
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
több mint 11 éve
Vagy Danica! 😀😀😀

több mint 11 éve
helmet Minnesota Vikings 247
Komoly, hogy itt dől el a továbbjutás, nem irigylem azokat, akik most a chase végén vannak. Ilyen alapon akár egy kalapból is kihúzhatnák a neveket. Szezonok fognak elmenni azon, hogy kit kap el a big one, és kit nem?
több mint 11 éve
kezdődik Talladega. egyik kedvencem, elképesztő mértékű pusztítást várok. #Deliverminator
több mint 11 éve
Rossi győzelem ismét! 😊
A verseny második felében,a lehűlő levegő rengeteg embert tréfált meg. Marquez az élről,Crutchlow a második helyről ráadásul az utolsó körben,Pol Espargaro,mind ugyan úgy estek el,féktávon,gyakorlatilag még függőleges helyzetben elmentaz eleje a motornak. Olyan mintha kirúgnák az ember alól a gépet. Lorenzonak is volt valami gumi problémája de ő végül be tudott jönni a második helyen. A harmadik így végül Smith lett 😊 Pedrosánál meg most is bebizonyosodott hogy nem nagyon van pechesebb versenyző a mezőnyben. Iannone szépen kinyírta a reális esélyeit a VB 2 helyére a spanyolnak.Amare
Ez a tetves Digi b+.
Máskor lehadja egy hét alatt ötször, most csak élőben. :#

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Telladega "rajtrács":
1. Vickers -T
2. Johnson - C
3. Almendinger - C
4. Blaney - F
5. Keselowski - F
6. Mcdowell - F
......
43. Gordon - Cgaben
Ez nagyon nem néz ki jól 😕

több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Rossi győzelem ismét! 😊
A verseny második felében,a lehűlő levegő rengeteg embert tréfált meg. Marquez az élről,Crutchlow a második helyről ráadásul az utolsó körben,Pol Espargaro,mind ugyan úgy estek el,féktávon,gyakorlatilag még függőleges helyzetben elmentaz eleje a motornak. Olyan mintha kirúgnák az ember alól a gépet. Lorenzonak is volt valami gumi problémája de ő végül be tudott jönni a második helyen. A harmadik így végül Smith lett 😊

Pedrosánál meg most is bebizonyosodott hogy nem nagyon van pechesebb versenyző a mezőnyben. Iannone szépen kinyírta a reális esélyeit a VB 2 helyére a spanyolnak.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Telladega "rajtrács":
1. Vickers -T
2. Johnson - C
3. Almendinger - C
4. Blaney - F
5. Keselowski - F
6. Mcdowell - F
......
43. Gordon - C

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 283 — Eagles fan
Nagy terhelések ezek, de azért azt is figyelembe kell venni, hogy csak nagyon rövid időre terheli a pilótát (tizedmásodpercekre). Ettől függetlenűl súlyos és elképesztő, hogy mit túl nem élnek egyesek.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Bazzki ez tényleg brutális. Viszont Bianchinál a 92g-s lassulást konkrétan a fején mérték, ez többek állítása szerint is azonnali halált von maga után...JayB
Én hülye voltam fizikából mindig is. Mit jelent konkrétabban ez a 92g lassulás?Vrijbloed
Adott súlyt meg kell szorozni az adott G hatás erejével. Egy átlag ember fejének a súlya olyan 4 kg, tehát a becsapódás pillanatában olyan volt mintha ~360 kiló nyomás nehezedett volna a koponyájára.Hanni
Kösz a gyors fejtágítást!

Atyaúristen. :/
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Bazzki ez tényleg brutális. Viszont Bianchinál a 92g-s lassulást konkrétan a fején mérték, ez többek állítása szerint is azonnali halált von maga után...JayB
Én hülye voltam fizikából mindig is. Mit jelent konkrétabban ez a 92g lassulás?Vrijbloed
Adott súlyt meg kell szorozni az adott G hatás erejével. Egy átlag ember fejének a súlya olyan 4 kg, tehát a becsapódás pillanatában olyan volt mintha ~360 kiló nyomás nehezedett volna a koponyájára.
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én hülye voltam fizikából mindig is. Mit jelent konkrétabban ez a 92g lassulás?
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 730
Bazzki ez tényleg brutális. Viszont Bianchinál a 92g-s lassulást konkrétan a fején mérték, ez többek állítása szerint is azonnali halált von maga után...