NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Biztos hogy legalább 3 kiállás lesz a Pirelli szerint, a jó magyar aszfalt eszi a gumit.JayBörüljenek, hogy kátyúk nincsenek
több mint 14 éve
Biztos hogy legalább 3 kiállás lesz a Pirelli szerint, a jó magyar aszfalt eszi a gumit.
több mint 14 éve
sztem vettel sem, mert pont ugyanaolyan időt ment mint hamilton.Fenéket. Q2-ben 6. vagy 7. lett Hamilton. Q1-Q2-ben lágy gumival ment egy-egy mért kört, mig a többiek ötöt-hatot. A Q3-ban tett fel először szuper lágyat, így egy szettel több maradt neki. Ez azt is jelentheti, hogy többször akar kiállni, kb háromszor minimum, különben minek neki két új szett gumi a lágyabból?
ha ez igaz akkor az nagyon gáz a ferrarinakbraxa88
több mint 14 éve
Jó, én egyelőre egyáltalán nem aggódnék Ferrari szempontból. Lehet, hogy ők jobban tartalékoltak, de a verseny más, és az elmúlt versenyek pont nem aggasztóak.
több mint 14 éve
sztem vettel sem, mert pont ugyanaolyan időt ment mint hamilton.Vettelen piros gumi volt,azt figyeltem direkt.
ha ez igaz akkor az nagyon gáz a ferrarinakbraxa88
több mint 14 éve
sztem vettel sem, mert pont ugyanaolyan időt ment mint hamilton.ha ez igaz akkor az nagyon gáz a ferrarinak
több mint 14 éve
Úgy láttam ő igen....Megnéztem, egyedül Hamilton használt soft-ot, és ő ment a legkevesebb kört az élmenők közül, összesen.
több mint 14 éve
Hamilton altat. Nem tudom észrevettétek-e, hogy egy szett szuperlágy gumival több van neki... Csak a Q3-ban használt szuper lágyat...apeszosSztem Button sem használt a középsőben "piros gumit".
több mint 14 éve
Hamilton altat. Nem tudom észrevettétek-e, hogy egy szett szuperlágy gumival több van neki... Csak a Q3-ban használt szuper lágyat...
több mint 14 éve
Azért ez kemény Gyulámbulám. Utolsó körök, mutatják, hogy Alonso majd 3 tizeddel veri Hamilton idejét, szóra se méltatjuk, leszarnivaló. Rögtön utána Vettel kb. ugyanannyival veri Hamilton idejét, és "Húúúha, Vettel micsoda körön van"... 😊Na mindegy, megszoktuk. Az időmérő még mindig nem hoz lázba az biztos... Remélem a verseny legalább olyan jó lesz, mint az elmúlt egy néhány 😊
több mint 14 éve
basszameg
több mint 14 éve
De kis cuki népmesés overál 😂
több mint 14 éve
Nemhiszem, mert ha idén párás a levegő, már jön az SC meg a RedFlag.Egy kis zápor idén is megkavarhatná a viszonyokat. 😀gamerkrEgyébként jókor jönnek hozzánk, itt is pont ilyen állandóan borult, záporokkal telített idő van 😀fetomyAmikor 1x esett, oltári jó futam volt. Mondjuk Kimi élről esett ki, de Button életében elöszőr nyert. Még BAR-Hondával 😊iktriad
több mint 14 éve
így van 2006ban történt, egy-két ismerős volt kinn vasárnap is, nagy sártengerré változott a pálya és környéke, elakadt buszok, autók... kemény hétvége volt 😊Egyébként jókor jönnek hozzánk, itt is pont ilyen állandóan borult, záporokkal telített idő van 😀fetomyAmikor 1x esett, oltári jó futam volt. Mondjuk Kimi élről esett ki, de Button életében elöszőr nyert. Még BAR-Hondával 😊iktriad
Egy kis zápor idén is megkavarhatná a viszonyokat. 😀
több mint 14 éve
Egyébként jókor jönnek hozzánk, itt is pont ilyen állandóan borult, záporokkal telített idő van 😀fetomyAmikor 1x esett, oltári jó futam volt. Mondjuk Kimi élről esett ki, de Button életében elöszőr nyert. Még BAR-Hondával 😊
több mint 14 éve
Egyébként jókor jönnek hozzánk, itt is pont ilyen állandóan borult, záporokkal telített idő van 😀
több mint 14 éve
Webber lebontotta a 70 ezer eurós első szárnyat rögtön az első szabadedzésen. http://www.motorsportal.hu/forma1/webber-falnak-csuszik-az-elso-edzesen-video-c41585.html
több mint 14 éve
A célegyenesben lesz a DRS-zóna a Hungaroringen, máshol nem. Nehéz is lett volna máshova rakni. 😊gamerkrOda se kellett volna....
több mint 14 éve
A célegyenesben lesz a DRS-zóna a Hungaroringen, máshol nem. Nehéz is lett volna máshova rakni. 😊
több mint 14 éve
pedig előtte folyamatosan nagyon jól cseréltek mind Fernandonál mind Felipenél. Talán volt 3.1 sec is Massa egyik kiállása. Sajnos elrontották az utolsót, de ahogy mondod, max respekt Massának, szép futamot ment.Miért hozták volna ki Massát? Látta a Ferrari, hogy aki felteszi a keményebb keveréket, az gyorsabb, értelemszerű, hogy Massát nem szerették volna olyan kényelmetlen helyzetbe hozni, hogy gyorsabb lehessen Vettelnél.Év versenye volt! Szegény Massát megint szopóágra küldték, mondjuk Rosberget hamarabb is megelőzhette volna.JayBHa Massát behívják Lonzi után rögvest, megfoghatta volna Vettelt. Megint a BOX...apeszos
btw Nagy respekt Massának. vagy 15 körön át a pályán visszaverte Vettelt, ami a mai drs-kers szarságok terén nagyon nagy szó, főleg hogy végig 1 mp-en belül volt. Az no comment, hogy 1.5 másodperccel lassabban cserélnek kereket a ferrarinál.fetomy

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Remélem mindenki figyel de most kimondom: Minden tiszteletem Alonsoért, amiért ezzel a Ferrarival a győzelemért harcol futamok óta. Ma ő meg Hamilton szolgáltatták a showt.Vettelről meg: Talán ezek után lekopik róla ez a legyőzhetetlen jelző amit a média akasztott rá.
több mint 14 éve
Nem sokat, de nem is ilyen jó futamokat.Mi a fene, F1-es versenyen előzés? Több is, 13 kör alatt?Gogomikor láttál utoljára F1et? gondolom idén nem...braxa88
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Mi a fene, F1-es versenyen előzés? Több is, 13 kör alatt?Gogomikor láttál utoljára F1et? gondolom idén nem...